Bericht van ENSATS 5-6-2022

Goedemiddag verzorgers en studenten:

 

Deze week vierden we de Week van de Waardering van de Leraar. We hadden loterijen voor Amazon-cadeaubonnen en Red Sox-tickets om onze dankbaarheid te tonen voor de professionaliteit, het harde werk en de toewijding van docenten aan onze studenten en leergemeenschap. Ons geweldige aftakas deed er alles aan om onze docenten te laten weten hoezeer ze worden gewaardeerd met koffie, donuts, lunch en een bezoek van de Cookie Monstah foodtruck. Ze gaven ook meer dan $ 1400 aan cadeaubonnen die werden verloot. We kunnen de PTO en families die deze waarderingsweek hebben gecoördineerd niet genoeg bedanken! Onze leerkrachten werken onvermoeibaar om het elke dag voor de kinderen waar te maken, en het is geweldig om een ​​week de tijd te nemen om ze te vieren! 

 

Educatief onderzoek naar vitale functies (EVS).

De EVS-enquête is vorige week naar alle leden van de gemeenschap gestuurd. Dit onderzoek zal helpen bij het kaderen van het werk dat we de komende vijf jaar zullen doen. De enquête staat open tot 20 mei en het is van essentieel belang dat we een goed responspercentage en productieve feedback ontvangen. Bedankt voor het invullen als je dat al hebt gedaan!

Engels

Spaans

Portugees

 

Aankomend schema

Hier is een voorproefje van het schema: 

Maandag, mei 9, 2022 Dag 4: Blauw
Dinsdag, mei 10, 2022 Dag 5: Blauw
Woensdag, mei 11, 2022 Dag 1: Blauw 8 uur Late start
Donderdag, mei 12, 2022 Dag 2: Blauw
Vrijdag, mei 13, 2022 Dag 8: Groen 

 

Dramaclub optreden

Veel succes aan onze Drama Club zoals ze trots presenteren Matilda: De musical dit weekend. Onze lentemusical wordt uitgevoerd op vrijdag 6 mei om 6 uur en zaterdag 00 mei om 7 en 1 uur. 

 

Bussen voor studenten van groep 11 en 12 tijdens MCAS

De MCAS-toets Wiskunde staat gepland op dinsdag 17 mei en woensdag 18 mei. Leerlingen van groep 11 en 12 komen op deze twee toetsdagen om 11 uur op school aan. Leerlingen die op deze dagen met de bus naar school moeten, moeten zich vóór 30 mei bij mevrouw Kelly aanmelden voor de bus. De ophaaltijden van de bussen voor dinsdag 11 mei en woensdag 17 mei worden uiterlijk maandag 18 mei bepaald. Op maandag kunnen studenten langskomen op het hoofdkantoor om de lijst met ophaaltijden op te halen. Ook zullen we de routes en tijden online plaatsen. 

 

Larkin Gala

Nog een week te gaan naar het Gala! We zijn zo opgewonden om een ​​live-evenement op het grasveld te hebben. Ons Veiling is nu live! Help dit geweldige evenement te steunen door online te bieden. Klik HIER om de geweldige items te zien!  Tickets voor het evenement zijn nog beschikbaar. Dit evenement is een geweldige manier om onze schoolgemeenschap bij elkaar te brengen. De kosten van tickets zijn $ 150 en zijn inclusief een heerlijk diner bereid door onze Culinary Arts-studenten, een herdenkingspintglas en een heerlijke traktatie van CB Stuffers!

 

Presentatie over internetveiligheid van Katie Greer

Katie Greer zal op Essex Tech zijn voor een ouderpresentatie op donderdag 26 mei om 6:00 uur. Katie Greer is een expert op het gebied van digitale veiligheid en ze zal er zijn om ouders op de hoogte te houden van de nieuwste technische trends, veiligheidskwesties en tips over hoe we onze kinderen kunnen helpen een productieve, gezonde relatie met technologie te hebben. Deze presentatie is alleen voor ouders, aangezien Katie op vrijdag 27 mei ook voor studenten zal spreken.

 

Activiteiten: Week van 9 mei 2022

Het volgende document bevat activiteiten voor de: Week van 9 mei 2022.

 

Parkeren 2022-2023

Op dit moment biedt het district alleen parkeerplaatsen aan voor ouderejaarsstudenten. Deze beslissing was gebaseerd op de beschikbaarheid van plaatsen. Alle leerlingen krijgen gratis vervoer van en naar school.

 

COVID-dashboard en COVID-informatie-update

Hier is de link naar onze COVID-dashboard. Het Dashboard is direct toegankelijk op de familiespagina van onze website in de COVID-19-sectie. Ter herinnering: leerlingen die zich hebben aangemeld voor het ophalen van toetsen, kunnen hun toetsen tijdens de lunch op school ophalen. Op afhaaldagen zullen we een aankondiging doen.

 

Geniet van het weekend.

 

HTRSBDTJO

Heidi T. Riccio, Ed.D., Hoofdinspecteur-directeur
Shannon Donnelly, MAT, Principal
Thomas O'Toole, Ed.D., Assistent hoofdinspecteur
Essex North Shore landbouw- en technische school

Esdoornstraat 565 | Hathorne, MA 01937
(978) 304-4700 | EssexNorthShore.org
Vind ons op Twitter | Facebook | Instagram 
creëren | Aanmoedigen | Promoten | Ontwikkelen 

Foto's van de week:

Onze jaarlijkse plantenverkoop was een groot succes! Veel gezinnen besloten binnen te springen om hun kinderen in actie te zien!

Plantenverkoop

De bouwambachtsarbeiders en metselwerkleerlingen waren druk bezig op South Campus aan de uitbreiding van de badkamer in Gallant Hall!

CCL

CCL

Hawk Hoogtepunt deze maand is ons geweldige beveiligingsteam! 

Havik hoogtepunt

Vier de Teacher Appreciation Week met eten, eten, meer eten en weggeefacties! Leraren kregen deze week veel lekkers van de PTO en school. 

PTO-voedsel

PTO-voedsel

PTO-voedsel

PTO-voedsel

PTO-loterij

PTO-voedsel


Meteen naar de inhoud