Bericht van ENSATS 5-20-2022

Goedemiddag verzorgers en studenten:

 

We zijn verheugd voor onze senioren die hun laatste academische week hebben afgerond en vandaag aan hun laatste winkelcyclus zijn begonnen. De adviseurs en officieren van de seniorenklas hebben hard gewerkt om een ​​fantastische seniorenweek te plannen.  

 

Let op: volgende week hebben we er 5 blauw dagen, met cijfers 9 en 11 in academici en cijfers 10 en 12 in CTE.

 

Aankomend schema

Hier alvast een voorproefje van het programma voor volgende week: 

Maandag, mei 23, 2022 Dag 4: Blauw
Dinsdag, mei 24, 2022 Dag 5: Blauw
Woensdag, mei 25, 2022 Dag 1: Blauw  8:45 Late start
Donderdag, mei 26, 2022 Dag 2: Blauw
Vrijdag, mei 27, 2022 Dag 3: Blauw 11:00 Early Release voor studenten

 

Maand voor geestelijke gezondheid

Dank aan enkele geweldige studenten die plannen hebben gemaakt voor de Mental Health Awareness Month. We hebben armbanden en t-shirts te koop. Armbanden zijn $ 2.00 en t-shirts zijn $ 10.00.  Alle opbrengsten gaan naar de Jed Foundation, een non-profitorganisatie die zich richt op psychische aandoeningen bij jonge volwassenen. Klik hier om meer te lezen over het werk van The Jed Foundation: https://buff.ly/3hadZ4y.  Als u wilt kopen, kunt u langskomen bij het hoofdkantoor. 

 

Presentatie over internetveiligheid van Katie Greer

Katie Greer zal op Essex Tech zijn voor een ouderpresentatie op donderdag 26 mei om 6 uur in het Media Center. Katie Greer is een expert op het gebied van digitale veiligheid. Ze zal er zijn om ouders op de hoogte te houden van de nieuwste technische trends, veiligheidskwesties en tips over hoe we onze kinderen kunnen helpen een productieve, gezonde relatie met technologie te hebben. Deze presentatie is alleen voor ouders en verzorgers, aangezien Katie op vrijdag 27 mei ook voor studenten zal spreken.

 

Seniorenweek

Ik wilde alleen een herinnering geven aan de activiteiten van de Seniorenweek. Volgende week wordt er een e-mail gestuurd naar Class of 2022-studenten en gezinnen met aanvullende details. 

 • Woensdag, 5.25.22
  • Senior Trivia Night om 5 uur in de Main Cafetaria
 • Dinsdag 5.31.22
  • Promenade om 4:15 uur in Smith Hall
  • Het bal om 5 uur in de Doubletree
 • Woensdag, 6.1.22
  •  Geest van Boston
 • donderdag 6.2.22 
  • Afstudeerrepetitie en afmelden om 10:00 uur
  • Food Truck Celebration om 12:00 uur in Smith Hall
  • Prijsuitreiking om 6 uur in het Gymnasium
 • vrijdag 6.3.22
  •  Afstuderen om 6 uur in het Stadion

 

Brandmelder 

Op dinsdag 17 mei kregen we omstreeks 2 uur een brandalarm. Hoewel het een uitdaging is om zo vlak voor ons ontslag om 20 uur een alarm te laten afgaan, willen we de studenten eraan herinneren dat elk type noodalarm serieus moet worden genomen. Het is belangrijk dat we onze noodprocedures volgen, waaronder het melden van studenten en medewerkers bij vooraf toegewezen controleposten, zodat aanwezigheid kan worden geregistreerd. Sommige studenten verlieten hun toegewezen gebieden om naar hun auto te gaan in een poging vroeg te vertrekken, dit maakte het een uitdaging om nauwkeurige aanwezigheid te krijgen. Veiligheid is altijd onze eerste prioriteit, en ervoor zorgen dat er rekening wordt gehouden met alle studenten en medewerkers is absoluut noodzakelijk.  

 

Oekraïens scoutinggroepsproject

Essex North Shore zal bijdragen aan de voortdurende inspanningen van de Plast Ukrainian Group om levens te helpen redden en bewustzijn creëren over de oorlog in Oekraïne binnen onze schoolgemeenschap. Meer informatie is te vinden hier.

 

De klas van 2025 verzamelt de PFAK's op school en krijgt de kans om taakstrafuren te verdienen voor hun afstudeervereiste. Elke PFAK bevat een klein briefje/sticker waarop staat dat Essex North Shore, Massachusetts USA, Oekraïne steunt. Medewerkers, studenten en verzorgers kunnen $ 5.00 contant doneren aan mevrouw Kelley in het hoofdkantoor, of door middel van een cheque te betalen aan ENSATS aan mevrouw Kelley. Alle donaties moeten uiterlijk vrijdag 3 juni 2022 zijn voldaan. Bedankt voor uw voortdurende steun en aandacht. 

 

Activiteiten: Week van 23 mei 2022

Het volgende document bevat activiteiten voor de: Week van 23 mei 2022.

 

COVID-dashboard en COVID-informatie-update

Hier is de link naar onze COVID-dashboard. Het Dashboard is direct toegankelijk op de familiespagina van onze website in de COVID-19-sectie. 

 

Geniet van het weekend.

 

HTRSBDTJO

Heidi T. Riccio, Ed.D., Hoofdinspecteur-directeur
Shannon Donnelly, MAT, Principal
Thomas O'Toole, Ed.D., Assistent hoofdinspecteur
Essex North Shore landbouw- en technische school

Esdoornstraat 565 | Hathorne, MA 01937
(978) 304-4700 | EssexNorthShore.org
Vind ons op Twitter | Facebook | Instagram 
creëren | Aanmoedigen | Promoten | Ontwikkelen 

Foto's van de week:

Met het lenteweer zijn steeds meer studenten buiten aan het werk op onze mooie campus.

Met het lenteweer zijn steeds meer studenten buiten aan het werk op onze mooie campus.

Met het lenteweer zijn steeds meer studenten buiten aan het werk op onze mooie campus.

Met het lenteweer zijn steeds meer studenten buiten aan het werk op onze mooie campus.


Meteen naar de inhoud