Graduation & Awards Night-informatie

Beste leerlingen en verzorgers van groep 12:

 

Terwijl onze senioren ijverig werken om hun academische lessen, technische en landbouwprogramma's voor hun loopbaan en coöperatieve onderwijsstages voor het schooljaar af te ronden, is het nu tijd om te praten over onze afstudeer- en seniorenweekfestiviteiten. Ons Diploma-uitreiking voor de Klasse van 2022 zal worden gehouden op vrijdag 3 junird in 6: 00 pm. Onze hoofdspreker zal congreslid Seth Moulton zijn. We hopen dat dit een evenement wordt dat onze afgestudeerden en hun families voor altijd zullen koesteren. Onze diploma-uitreiking vindt buiten plaats in het Essex North Shore Agricultural & Technical School Stadium. Bij slecht weer gaat de afstudeerregendatum door Zaterdag, juni 4th om 10:00 uur.   Als er wordt besloten om het afstuderen te verplaatsen naar zaterdag, worden senioren en verzorgers kort na 1 uur op de hoogte gebracht op vrijdag 3 junie via het Blackboard Connect-telefoonberichtensysteem van de school. 

 

Elke afgestudeerde mag zes gasten meenemen naar het afstuderen. Twee gasten zullen samen met hun afgestudeerde op het veld plaatsnemen. De overige vier gasten zitten op de tribunes. Elke afgestudeerde ontvangt zes kaartjes voor het afstuderen. De kaartjes zijn voor zitplaatsen op het veld en in het stadion (inclusief zitplaatsen voor gehandicapten). Tickets worden uitgedeeld aan senioren bij Senior Sign Out op donderdag 2 juni. Tickets moeten bij de toegangspoort worden getoond voor zitplaatsen. Vanwege de grootte van onze faciliteit en het aantal afgestudeerden kunnen we niet meer tickets aanbieden. Bedankt voor uw begrip. Dit evenement wordt live gestreamd voor familieleden die niet aanwezig kunnen zijn. 

 

Het is altijd het beste om vroeg aan te komen (vóór 5 uur) om problemen bij het parkeren van uw auto te voorkomen en om voldoende tijd te hebben om plaats te nemen ruim voordat de processie begint. Er zal een aangewezen parkeerplaats zijn voor gasten met een handicapbord.  

 

Zodra senioren hun diploma hebben overhandigd en het podium verlaten, lopen ze naast een officiële fotoruimte waar we elke student zullen laten poseren voor een formele foto voordat ze terugkeren naar hun stoel.

 

De prijsuitreiking vindt plaats in de gymzaal van de school op donderdag 2 junind om 6:00 uur.  Tijdens dit evenement zullen veel leden van de Klasse van 2022 worden erkend voor hun prestatie, verdienste en service door middel van de formele aankondiging van beurzen en onderscheidingen. Mantelzorgers van die leerlingen ontvangen de komende weken een persoonlijke uitnodiging voor de uitreiking van de Awards Night. De leerlingen dragen hun pet en toga Deze avond evenals eventuele erekoorden.

 

We zijn blij om gasten te ontvangen die hulp nodig hebben met tolkdiensten. Dit omvat taaltolken en tolken Amerikaanse Gebarentaal. We staan ​​ook klaar om gezinnen te helpen die accommodatie nodig hebben voor een gehandicapte gast. Als je een tolk nodig hebt of andere speciale accommodaties nodig hebt tijdens Graduation of Awards Night, stuur dan een e-mail naar mijn assistent, Erin Nestor, rechtstreeks naar enestor@essextech.net.

 

Naast Graduation and Awards Night hebben de Senior Class Officers en faculteitsadviseurs nog vele andere speciale evenementen gepland voor een spannende en gedenkwaardige seniorenweek.

Seniorenweek 2022

Wednesday, May 25th

6: 00 pm

Trivia-avond voor senioren

Vrijdag, mei 27th

Laatste schooldag voor senioren

Jaarboek distributie

Dinsdag, mei 31st

4: 15 pm

5: 00 pm

Promenade (gelieve uiterlijk 3 uur aanwezig te zijn)

Bal

Woensdag, juni 1st

9: 30 uur - 3: 00 uur

Spirit of Boston-bootcruise

Donderdag, juni 2nd

9: 00 am

10: 00 am

12: 00 pm

6: 00 pm

Afstudeer praktijk

Senioren afmelden

Feest met Foodtrucks en Buitenspelen

Prijsavond

Vrijdag, juni 3rd

6: 00 pm 

Graduatie

Zaterdag, juni 4th

10: 00 am

Afstuderen Regen Datum 

We zijn verheugd dat we dit jaar een indoorbal kunnen houden in de Double Tree in Danvers. We organiseren een Promenade in Smith Hall voor alle studenten die het bal bijwonen. Alle studenten moeten om 3 uur in Smith Hall arriveren om in de rij te gaan staan ​​voor de Promenade, die om ongeveer 30 uur begint. Studenten kunnen parkeren op Campus Zuid. Ouders en verzorgers worden uitgenodigd om de Promenade bij te wonen. We vragen ouders om op de grote parkeerplaats voor de school te parkeren en de straat over te steken naar Smith Hall. Studenten nemen deel aan de Promenade en gaan aan boord van bussen om naar het bal te worden vervoerd. Bussen is verplicht, studenten mogen niet zelf rijden of direct naar het bal worden afgezet. De bussen brengen de studenten terug naar Smith Hall na het bal om 4 uur.  

 

Om al deze evenementen te kunnen bieden, hebben we studenten nodig die hun lesgeld betalen. Het lesgeld is in totaal $ 200.00. Op dit moment zijn er nog enkele studenten die hun contributie niet hebben betaald. Dit geld wordt gebruikt om jaarboeken, petten en toga's, T-shirts voor senioren en geschenken te financieren. De contributie wordt ook gebruikt om de kosten van sommige van de seniorenweekactiviteiten te compenseren. Als je je lesgeld nog niet hebt betaald, neem dan contact op met mevrouw Deacon via adeacon@essextech.net of mevrouw Berry op mberry@essextech.net. De contributie kan per cheque, contant of met een creditcard/debetkaart worden betaald.

 

Onze Graduation Ceremony en Awards Night vormen een formele erkenning van de prestaties van onze senioren, die allemaal op zoveel manieren hebben gewerkt en zijn geslaagd tijdens hun middelbare schooltijd. Help uw afgestudeerde alstublieft na te denken over het belang van beide gelegenheden. Afgestudeerden moeten zich gepast kleden - mannen moeten overhemden met kraag en pantalons dragen; vrouwen moeten jurken, rokken of pantalons dragen, zodat de jurken goed passen. We vragen dat er geen tanktops, korte broeken of spijkerbroeken zijn, omdat deze afbreuk doen aan de waardigheid van aanvangsevenementen. Bovendien moeten afgestudeerden nette schoenen of sandalen dragen.  Let op: vanwege de delicate aard van zowel het kunstgrasveld als de baan zijn hoge hakken niet toegestaan. Als een leerling arriveert met schoeisel dat door de administratie als ongepast wordt beschouwd, krijgt de leerling een paar teenslippers.  Door deze richtlijnen te volgen, weerspiegelen onze diploma-uitreikingen en prijsuitreikingen de waardigheid en erkenning die onze studenten verdienen. Houd er rekening mee dat familieleden of gasten niet op het veld worden toegelaten als ze hoge hakken dragen. Overweeg om platte schoenen of wiggen te dragen, omdat deze de grasmat niet beschadigen. Gasten die hakken dragen, worden verzocht in het stadion plaats te nemen.  

Als u vragen heeft, kunt u contact met mij opnemen via sdonnelly@essextech.net

 

Hoogachtend,

Shannon B.Donnelly
Principal
Essex North Shore landbouw- en technische school
Esdoornstraat 565 | Hathorne, MA 01937
(978) 304-4700 | EssexNorthShore.org
Vind ons op Twitter | Facebook | Instagram
Maak | Aanmoedigen | Promoot | Ontwikkelen


Meteen naar de inhoud