Bericht van ENSATS 4-29-2022

Goedemiddag verzorgers en studenten:

 

We waren deze week weer helemaal in de stemming! DECA-studenten deden dit weekend mee aan de internationale competitie in Atlanta en keerden donderdag terug naar school. Leerlingen van groep 11 namen de SAT's op dinsdag en woonden donderdag een carrièrebeurs bij. Medewerkers leerden woensdag over diversiteit, gelijkheid en inclusie tijdens professionele ontwikkeling en we vierden de waarderingsdag voor administratief assistenten. Om de week af te sluiten, deden enkele van onze SkillsUSA-studenten vandaag mee aan de staatswedstrijd op Blackstone Valley Tech! 

 

De EVS-enquête wordt vandaag naar alle leden van de gemeenschap gestuurd. Dit Vital Signs-onderzoek zal helpen bij het kaderen van het werk dat we de komende vijf jaar zullen doen. De enquête staat twee weken open en het is essentieel dat we een goed responspercentage en productieve feedback krijgen.

 

Volgende week zal net zo druk zijn als we beginnen met de Mental Health Awareness Month en de Teacher Appreciation Week vieren. We kunnen de PTO niet genoeg bedanken voor hun steun bij het vieren van onze geweldige leraren!

 

Aankomend schema

Hier is een voorproefje van het schema: 

Maandag, mei 2, 2022 Dag 9: Groen
Dinsdag, mei 3, 2022 Dag 10: Groen
Woensdag, mei 4, 2022 Dag 6: Groen 8 uur Late start

Deze week hebben we een extra groene dag

Donderdag, mei 5, 2022 Dag 2: Blauw
Vrijdag, mei 6, 2022 Dag 3: Blauw

 

Naschoolse MCAS Biologie Prep

We zullen leerlingen van groep 10 na school een aanvullende beoordeling aanbieden in MCAS Biology Prep-sessies. Deze sessies vinden plaats op de volgende data: 3, 5, 10, 12, 16, 17, 23, 24, 31 en 2 juni. Als studenten alleen op bepaalde dagen aanwezig kunnen zijn, is dat prima. Hoe meer dagen studenten aanwezig kunnen zijn, hoe beter. Als u geïnteresseerd bent om uw student deze sessies bij te laten wonen, kunt u zich hiervoor aanmelden formulier. Vergeet niet om uw student eraan te herinneren zich aan te melden voor de late bus van 4:15 uur op de dagen dat hij aanwezig zal zijn. Bedankt!

 

Junior semi-formeel

De Class of 2023 houdt op vrijdag 13 mei 2022 van 6:00 tot 10:00 uur een semi-formele bijeenkomst onder de tent op Campus Zuid. Tickets zijn $ 20 voor leden van de Class of 2023 en $ 25.00 voor gasten. Tickets zijn te koop van 25 april tot 6 mei. Tickets kunnen worden gekocht bij mevrouw Mills in E-119 of mevrouw Grace in B-205. Om de dans bij te wonen moet lesgeld worden betaald.

 

Dramaclub optreden

Drama Club presenteert met trots Matilda: De musical. Onze lentemusical wordt uitgevoerd op vrijdag 6 mei om 6 uur en zaterdag 00 mei om 7 en 1 uur. Zorg ervoor dat je van tevoren zitplaatsen reserveert als je wilt komen, want deze shows zijn vaak uitverkocht. Jij kan reserveer hier stoelen.

 

Score bijhouden

Klik hier om de nieuwste editie van Mr. Murphy's Keeping Score te lezen om meer te weten te komen over de gebeurtenissen op onze atletiekafdeling.

 

Larkin Gala

Onze veiling is nu live! Help dit geweldige evenement te steunen door online te bieden. Klik HIER om de geweldige items te zien! Nog twee weken te gaan en we maken ons op voor een geweldige avond onder de tent op het grasveld!  Tickets voor het evenement zijn nog beschikbaar. Dit evenement is een geweldige manier om onze schoolgemeenschap bij elkaar te brengen. De kosten van tickets zijn $ 150 en zijn inclusief een heerlijk diner bereid door onze Culinary Arts-studenten. 

 

Backyard Makeover-loterij ter waarde van meer dan $ 4,000! **Nog maar TWEE DAGEN**

Stel je alle elementen voor om je tuin op te frissen voor de lente, compleet met een schoonmaakbeurt, levering van verse mulch, honderden dollars aan cadeaubonnen voor Home Depot en Lowes, en op maat gemaakte plantenbakken! Dan ben je klaar om je achtertuinfeestje te organiseren met je nieuwe Yeti-koeler, op maat gemaakte maïskolfset, biermand en cadeaubonnen voor lokale markten! Dit alles plus meer! Alle opbrengsten worden ingezameld om de PTO te ondersteunen en terug te geven aan de studenten en medewerkers van ENSATS door middel van vele initiatieven, waaronder seniorenbeurzen, Teacher Appreciation Week, Senior Signs en de underclassman Summer Send-Off om er maar een paar te noemen!

Klik hier om kaartjes te kopen

 

Activiteiten: Week van 2 mei 2022

Het volgende document bevat activiteiten voor de: Week van 2 mei 2022.

 

COVID-dashboard en COVID-informatie-update

Hier is de link naar onze COVID-dashboard. Het Dashboard is direct toegankelijk op de familiespagina van onze website in de COVID-19-sectie. Ter herinnering: leerlingen die zich hebben aangemeld voor het ophalen van toetsen, kunnen hun toetsen tijdens de lunch op school ophalen. Op afhaaldagen zullen we een aankondiging doen.

 

Geniet van het weekend.

 

HTRSBDTJO

Heidi T. Riccio, Ed.D., Hoofdinspecteur-directeur
Shannon Donnelly, MAT, Principal
Thomas O'Toole, Ed.D., Assistent hoofdinspecteur
Essex North Shore landbouw- en technische school

Esdoornstraat 565 | Hathorne, MA 01937
(978) 304-4700 | EssexNorthShore.org
Vind ons op Twitter | Facebook | Instagram 
creëren | Aanmoedigen | Promoten | Ontwikkelen 

Foto's van de week:

Enkele van onze fantastische administratieve medewerkers genieten van hun waarderingslunch. Bedankt voor alles wat je doet voor onze studenten, medewerkers en families!

Enkele van onze fantastische administratieve medewerkers genieten van hun waarderingslunch. Bedankt voor alles wat je doet voor onze studenten

SkillsUSA staatscompetitie

Het was geweldig om een ​​Hawk te zijn bij de SkillsUSA staatscompetitie.

SkillsUSA State Competition Het was geweldig om Hawk te zijn bij de SkillsUSA State Competition.


Meteen naar de inhoud