Bericht van ENSATS 4-1-2022

Goedenavond verzorgers en studenten,

 

We hebben de laatste paar dagen van kwartaal 3 bereikt en de termijn eindigt op woensdag 6 april. Alle studenten worden aangemoedigd om Schoology te controleren en hun leraren te raadplegen als ze uitstekend werk hebben. Het is verbazingwekkend om te bedenken dat we nog maar ongeveer 45 dagen in het schooljaar hebben.

 

Aankomend schema

Hier is een voorproefje van het schema voor volgende week.  

Maandag, April 4, 2022 Dag 4: Blauw
Dinsdag, april 5, 2022 Dag 5: Blauw
Woensdag april 6, 2022 Dag 6: Groen 8 uur Late start 
Donderdag april 7, 2022 Dag 7: Groen
Vrijdag, april 8, 2022 Dag 8: Groen

 

District Rapportkaart

Elk schooldistrict is verplicht om elk jaar hun District Report Card met gezinnen te delen. De rapportkaart bevat belangrijke informatie over lerarenkwalificaties, MCAS-resultaten, discipline van studenten, enz. Ik heb de ENSATS-districtsrapport hier. Daarnaast is hier een referentieblad over districtsrapporten: 5 snelle feiten over de schoolrapportkaart.

 

Senior tekenen

De Essex North Shore PTO zal op zaterdag 2022 april van 2:10 - 00:12 uur Senior gazonborden voor de Klasse van 00 uitdelen. **Let op de tijdswijziging!** De ophaallocatie is op de parkeerplaatsen voor de school en naast de gymzaal. Zie het volgende document voor informatie en specifieke ophaallocaties. Bedankt aan de PTO voor het sponsoren en organiseren van dit voor onze Klasse van 2022.

 

Vriendelijkheidsprijs

Eer iemand die jou inspireert! Nomineer ze voor de Hawks Kindness Award. Nominaties worden geaccepteerd voor elk lid van de ENSATS-gemeenschap. Alle studenten, medewerkers, docenten of beheerders die blijk geven van vrijgevigheid, teamwerk, mededogen en onbaatzuchtige vriendelijkheid komen in aanmerking. Gebruik de onderstaande link om naar het nominatieformulier te gaan. Nomineren kan tot 7 april.

Nominatieformulier voor de vriendelijkheidsprijs

 

Ramadan

We realiseren ons dat er verschillende studenten zijn die deze maand aan het vasten zijn in verband met de ramadan. We bieden graag een alternatieve locatie voor elke student die zijn lunch ergens anders dan de Main Cafetaria wil doorbrengen. Stuur me een e-mail als dit het geval is, dan helpen we je verder.  

 

Milieu Actie Club

De leden van de Environmental Action Club dit jaar doen vrijwilligerswerk op het jaarlijkse Middleton Earth Day Festival. Een van de activiteiten die tijdens dit evenement zal worden gehouden, is een Zaadplanten/Kiemstation. Voor deze activiteit zijn eierdozen nodig. Als iemand die heeft karton eierdozen die ze willen delen, overweeg dan om ze te doneren door ze af te geven bij het hoofdkantoor.

 

Donaties voor dierenasiel nodig!

Het Companion Animals-programma zamelt donaties in om onze lokale dierenasielen te ondersteunen. Zie bijlage voor meer informatie hier.

 

Graad 10 inzamelingsactie

Bewaar de datum: Op de avond van 14 april trappen we de aprilvakantie af met een buiklach! Een Class of 2024-inzamelingsactie zal worden gehouden in Giggles Comedy Club in Prince Pizza aan Route 1 in zuidelijke richting in Saugus. De deuren gaan om 6 uur open. Tickets kosten $ 30 per stuk en bevatten alle pizza die je kunt eten vanaf 30:7 uur, gevolgd door een comedyshow die om 00:8 uur begint. De namen van drie komieken worden onthuld naarmate we dichter bij de datum komen, maar ze zijn altijd geweldig! Kom lekker genieten! Dit evenement is alleen toegankelijk voor de eerste 00 personeelsleden, familieleden en vrienden van 150 jaar en ouder. Wees gewaarschuwd: het gaat uitverkopen! Klik hier om kaartjes te kopen. 

 

Lockers

Alle leerlingen die een kluisje hebben, moeten een slot op dat kluisje hebben. Alle niet-toegewezen en ontgrendelde kluisjes worden vanaf 4 april met een ritssluiting dichtgemaakt.  

 

Activiteiten: Week van 4 april 2022

Het volgende document bevat activiteiten voor de: Week van 4 april 2022.

 

COVID-dashboard en COVID-informatie-update

Hier is de link naar onze COVID-dashboard. Het Dashboard is direct toegankelijk op de familiespagina van onze website in de COVID-19-sectie. Als update zien we nog steeds zeer lage positiviteitspercentages. Ter herinnering: leerlingen die zich hebben aangemeld voor het ophalen van toetsen, kunnen hun toetsen tijdens de lunch op school ophalen. Op afhaaldagen zullen we een aankondiging doen.

 

 

Heb een rustig weekend.

HTRSBDTJO

Heidi T. Riccio, Ed.D., Hoofdinspecteur-directeur
Shannon Donnelly, MAT, Principal
Thomas O'Toole, Ed.D., Assistent hoofdinspecteur
Essex North Shore landbouw- en technische school

Esdoornstraat 565 | Hathorne, MA 01937
(978) 304-4700 | EssexNorthShore.org
Vind ons op Twitter | Facebook | Instagram 
creëren | Aanmoedigen | Promoten | Ontwikkelen 

Foto's van de week:

 

Nieuw binnen deze week in onze stal:

 Nieuwste Producten
Je hebt beroofde samenwerking!

 overvallen


Meteen naar de inhoud