Bericht van ENSATS 04-08-2022

Goedenavond verzorgers en studenten,

 

Volgende week is het Week van de Vriendelijkheid! Na maanden plannen te hebben gemaakt, zijn we zo opgewonden om de Kindness Week te zien ontvouwen. We hebben verschillende mogelijkheden voor studenten en personeel om deel te nemen aan de Kindness Week en er zijn ook manieren voor gezinnen om mee te doen, met name met de onderstaande donaties. Volg onze sociale media-accounts om alle gebeurtenissen te zien. Als u vriendelijke daden wilt melden, tag ons dan en gebruik de hashtag #hawkschoosekindness.

 

Aankomend schema

Hier is een voorproefje van het schema voor volgende week.  

Maandag, April 11, 2022 Dag 9: Groen
Dinsdag, april 12, 2022 Dag 10: Groen
Woensdag april 13, 2022 Dag 1: Blauw 8 uur Late start 
Donderdag april 14, 2022 Dag 2: Blauw
Vrijdag, april 15, 2022 Geen school: Goede Vrijdag

 

Agenda-update

Hier is onze update kalender. Lees dit zorgvuldig door, aangezien we aanpassingen hebben gemaakt met betrekking tot sommige blauw/groene dagen, MCAS en de laatste schooldag.

 

Vriendelijkheid Week Donaties 

Tijdens de Week van de Vriendelijkheid zijn er verschillende mogelijkheden om te doneren. Overweeg alsjeblieft iets te doneren en doe mee aan onze inspanningen om vriendelijkheid in onze gemeenschap te verspreiden.

  • Speelgoed aandrijving
  • Nieuw speelgoed of knuffels kunnen tot en met donderdag 14 april worden ingeleverd in het Hoofdkantoor en de cafetaria's. Al het speelgoed wordt gedoneerd aan het Newton Wellesley Hospital. Speciale dank aan Abigail Ward, een tweedejaars natuur- en milieuwetenschappen, voor het organiseren van deze Toy Drive!
  • Beverly Bootstraps
  • Om de Kindness Week te vieren, hebben de tweedejaarsstudenten van Health Assisting een kledingactie georganiseerd voor Beverly Bootstraps. In de week van 11-14 april staat er een donatiebak buiten Health Assisting (D-110). Overweeg alsjeblieft om zacht gebruikte kleding, schoenen of accessoires te doneren. Alvast bedankt voor uw steun! 
  • Donaties van dierenopvangcentra
  • Het Companion Animals-programma zamelt donaties in om onze lokale dierenasielen te ondersteunen. Zie bijlage voor meer informatie hier.
  • Klasse van 2024 Food Drive
  • De klas van 2024 zamelt voedsel in om te doneren aan My Brother's Table.  
  • Alle donaties kunnen worden achtergelaten in de dozen buiten het hoofdkantoor.  

 

Betalingen voor geavanceerde plaatsingsexamens

De laatste betalingen voor AP-examens moeten uiterlijk op vrijdag 29 april worden betaald. Bekijk dit alstublieft document voor meer informatie en links om betalingen te doen.

 

Backyard Makeover-loterij ter waarde van meer dan $ 4,000!

Stel je alle elementen voor om je tuin op te frissen voor de lente, compleet met een schoonmaakbeurt, levering van verse mulch, cadeaubonnen ter waarde van honderden dollars voor Home Depot en Lowes, en op maat gemaakte plantenbakken! Dan ben je klaar om je achtertuinfeestje te organiseren met je nieuwe Yeti-koeler, op maat gemaakte maïskolfset, biermand en cadeaubonnen voor lokale markten! Dit alles plus meer! Alle opbrengsten worden ingezameld om de PTO te ondersteunen en terug te geven aan de studenten en medewerkers van ENSATS door middel van vele initiatieven, waaronder seniorenbeurzen, Teacher Appreciation Week, Senior Signs en de underclassman Summer Send-Off om er maar een paar te noemen!

Klik hier om tickets te kopen: https://essexnspto.rallyup.com/2022backyardraffle

 

Ramadan

2 april begon de islamitische feestdag Ramadan, een heilige maand van vasten, introspectie en gebed die over de hele wereld wordt gevierd. De islam is de op een na grootste religie ter wereld, gevolgd door het christendom, met naar schatting zeven miljoen moslims in Amerika. Dit korte filmpje legt uit hoe leden van onze Essex Tech-gemeenschap hun cultuur en geloof vieren.

 

District Rapportkaart

Elk schooldistrict is verplicht om elk jaar zijn District Report Card met gezinnen te delen. De District Report Card bevat belangrijke informatie over de kwalificaties van leraren, MCAS-resultaten, discipline van studenten, enz. We hebben de ENSATS-districtsrapport hier. Daarnaast is hier een referentieblad over District Report Cards: 5 snelle feiten over de schoolrapportkaart.

 

Senior tekenen

De Essex North Shore PTO heeft op zaterdag 2 april Senior gazonborden uitgedeeld. Als u uw bord niet kon ophalen, hebben we er meer in het hoofdkantoor. Bedankt aan de PTO voor het sponsoren en organiseren van dit voor onze Klasse van 2022.

 

Milieu Actie Club

De leden van de Environmental Action Club dit jaar doen vrijwilligerswerk op het jaarlijkse Middleton Earth Day Festival. Een van de activiteiten die tijdens dit evenement zal worden gehouden, is een Zaadplanten/Kiemstation. Voor deze activiteit zijn eierdozen nodig. Als iemand die heeft karton eierdozen die ze willen delen, overweeg dan om ze te doneren door ze af te geven bij het hoofdkantoor.

 

Graad 10 inzamelingsactie

Bewaar de datum: Op de avond van 14 april trappen we de aprilvakantie af met een buiklach! Een Class of 2024-inzamelingsactie zal worden gehouden in Giggles Comedy Club in Prince Pizza aan Route 1 in zuidelijke richting in Saugus. De deuren gaan om 6 uur open. Tickets kosten $ 30 per stuk en bevatten alle pizza die je kunt eten vanaf 30:7 uur, gevolgd door een comedyshow die om 00:8 uur begint. De namen van drie komieken worden onthuld naarmate we dichter bij de datum komen, maar ze zijn altijd geweldig! Kom lekker genieten! Dit evenement is alleen toegankelijk voor de eerste 00 personeelsleden, familieleden en vrienden van 150 jaar en ouder. Wees gewaarschuwd: het gaat uitverkopen! Klik hier om kaartjes te kopen. 

 

Activiteiten: Week van 11 april 2022

Het volgende document bevat activiteiten voor de: Week van 11 april 2022.

 

COVID-dashboard en COVID-informatie-update

Hier is de link naar onze COVID-dashboard. Het Dashboard is direct toegankelijk op de familiespagina van onze website in de COVID-19-sectie. Als update zien we nog steeds zeer lage positiviteitspercentages. Ter herinnering: leerlingen die zich hebben aangemeld voor het ophalen van toetsen, kunnen hun toetsen tijdens de lunch op school ophalen. Op afhaaldagen zullen we een aankondiging doen.

 

Heb een rustig weekend.

HTRSBDTJO

Heidi T. Riccio, Ed.D., Hoofdinspecteur-directeur
Shannon Donnelly, MAT, Principal
Thomas O'Toole, Ed.D., Assistent hoofdinspecteur
Essex North Shore landbouw- en technische school

Esdoornstraat 565 | Hathorne, MA 01937
(978) 304-4700 | EssexNorthShore.org
Vind ons op Twitter | Facebook | Instagram 
creëren | Aanmoedigen | Promoten | Ontwikkelen 

Foto's van de week:

Het is de start van de Week van de Vriendelijkheid! We kijken er zo naar uit. Agent Chase begon met het delen van zijn verhaal en "waarom" we voor vriendelijkheid kiezen! Het gaat het hele jaar door, maar deze week is extra speciaal. 

Officier Chase presenteert

 


Meteen naar de inhoud