Bericht van ENSATS 3-25-2022

Goedenavond verzorgers en studenten,

 

Het was een drukke week met onze leerlingen van groep 10 die de MCAS English Language Arts-test aflegden, de eerste stap van de MCAS-testcyclus. De volgende is MCAS Mathematics eind mei, gevolgd door MCAS Biology begin juni. Ook de lentesporten zijn goed van start gegaan en het weer begint erop te wijzen dat er meer lenteachtige dagen in het verschiet liggen.  

 

Aankomend schema

Hier is een voorproefje van het schema voor volgende week.  

Maandag, maart 28, 2022 Dag 4: Blauw
Dinsdag, maart 29, 2022 Dag 5: Blauw
Woensdag, maart 30, 2022 Dag 1: Blauw
Donderdag, maart 31, 2022 Dag 2: Blauw
Vrijdag, april 1, 2022 Dag 3: Blauw

 

Graad 10 inzamelingsactie

Bewaar de datum: Op de avond van 14 april trappen we de aprilvakantie af met een buiklach! Een Class of 2024-inzamelingsactie zal worden gehouden in Giggles Comedy Club in Prince Pizza aan Route 1 in zuidelijke richting in Saugus. De deuren gaan om 6 uur open. Tickets kosten $ 30 per stuk en bevatten alle pizza die je kunt eten vanaf 30:7 uur, gevolgd door een comedyshow die om 00:8 uur begint. De namen van drie komieken worden onthuld naarmate we dichter bij de datum komen, maar ze zijn altijd geweldig! Kom lekker genieten! Dit evenement is alleen toegankelijk voor de eerste 00 personeelsleden, familieleden en vrienden van 150 jaar en ouder. Wees gewaarschuwd: het gaat uitverkopen! Klik hier om kaartjes te kopen. 

 

Senior tekenen

De Essex North Shore PTO zal op zaterdag 2 april van 10 tot 00 uur Senior-gazonborden uitdelen. De ophaallocatie is op het parkeerterrein naast de gymzaal. Bedankt aan de PTO voor het sponsoren en organiseren van dit voor onze Klasse van 2.

 

Lockers

Alle leerlingen die een kluisje hebben, moeten een slot op dat kluisje hebben. Alle niet-toegewezen en ontgrendelde kluisjes worden vanaf 4 april met een ritssluiting dichtgemaakt.  

 

Parkeren

Ter herinnering: alleen studenten met een parkeervergunning mogen op de campus parkeren. Bovendien moeten studenten parkeren op hun toegewezen plaatsen. We hebben een stijging gezien in het aantal studenten dat op de verkeerde plekken parkeert, en dit creëert een domino-effect wanneer de student op school aankomt en merkt dat de plek bezet is. Onze beveiligingsmedewerkers controleren de kavels en studenten die op de verkeerde plek worden geparkeerd, krijgen consequenties, waaronder mogelijk verlies van parkeerrechten.

 

Activiteiten: Week van 28 maart 2022

Het volgende document bevat activiteiten voor de: Week van 28 maart 2022.

 

COVID-dashboard en COVID-informatie-update

Hier is de link naar onze COVID-dashboard. Het Dashboard is direct toegankelijk op de familiespagina van onze website in de COVID-19-sectie.  

 

Heb een rustig weekend.

HTRSBDTJO

Heidi T. Riccio, Ed.D., Hoofdinspecteur-directeur
Shannon Donnelly, MAT, Principal
Thomas O'Toole, Ed.D., Assistent hoofdinspecteur
Essex North Shore landbouw- en technische school

Esdoornstraat 565 | Hathorne, MA 01937
(978) 304-4700 | EssexNorthShore.org
Vind ons op Twitter | Facebook | Instagram 
creëren | Aanmoedigen | Promoten | Ontwikkelen 

Foto's van de week:

Studenten aan het werk in onze Career Tech en Agricultural gebieden deze week. Het was leuk om deze week leerlingen buiten te zien werken.

Geavanceerde productie

Landschapsarchitectuur

prieel


Meteen naar de inhoud