Bericht van ENSATS 3-12-2022

Goedenavond Ouders/verzorgers en studenten:

 

We hopen dat de leerlingen gisteren genoten hebben van een halve dag terwijl onze docenten een aantal fantastische workshops voor hun leeftijdsgenoten presenteerden. We zijn up and running nu we komende dinsdag halverwege maart naderen. Onze 10e klassers zijn in hun laatste voorbereidingsproces voor de MCAS English Language Arts Test over twee weken. Vergeet niet naar voren te springen!

 

Aankomend schema

Hier is een voorproefje van het schema voor volgende week.  

Maandag, maart 14, 2022 Dag 9: Groen
Dinsdag, maart 15, 2022 Dag 10: Groen
Woensdag, maart 16, 2022 Dag 1: Blauw  8 uur Late start
Donderdag, maart 17, 2022 Dag 2: Blauw
Vrijdag, maart 18, 2022 Dag 3: Blauw

 

Laatste schooldag

Tijdens de vergadering van het schoolcomité gisteravond werd aangekondigd dat vanaf vandaag, tenzij er opnieuw een school wordt afgelast vanwege het weer, onze laatste schooldag op dinsdag 21 juni 2022 zal zijn. Juneteenth is nu een federale feestdag ter herdenking van het einde van de slavernij in de Verenigde Staten, en Essex Tech zal deze dag erkennen door geen school te hebben op maandag 20 juni 2022. Houd ons in de gaten voor een bijgewerkte kalender. 

 

Cursusselectie

Graad 9 en 10 goedkeuringsformulieren zijn eerder deze week naar huis gemaild. De goedkeuring van de verzorger moet maandag terug zijn. Graad 11 cursusgoedkeuringsbrieven worden begin volgende week ter goedkeuring verzonden.    

 

Cornhole-toernooi

De klas van 2022 organiseerde gistermiddag een Cornhole-toernooi voor studenten en medewerkers en het winnende team bestond uit twee senioren: Josh Berube van Electrical en Todd Morfis van Plumbing, die Mr. Murphy en Mr. Norton versloegen in een niet-close finalewedstrijd. Elke winnende speler won $ 100 en, nog belangrijker, opscheppen.

We hopen dat al onze studenten en medewerkers hebben kunnen uitrusten en opladen tijdens de vakantieweek van februari. Nu we begin maart zijn bereikt, zijn de wintersporten aan het afbouwen, junioren gaan naar coöperatieve onderwijsstages en SkillsUSA, DECA en FFA bereiden zich voor op hun komende wedstrijden.  

Larkin Gala

Het gala staat voor de deur!  Tickets zijn beschikbaar en het wordt gegarandeerd een geweldige avond. Dit evenement is een mooie manier om Catherine Larkin te eren en de bouw van het huisje te ondersteunen. Het Gala vindt plaats op het grasveld van Campus Zuid op zaterdag 14 mei 2022. Kun je er niet bij zijn? Overweeg een donatie voor onze stille veiling.

 

ZAT: 26 april

Essex North Shore heeft afspraken gemaakt met het College van Bestuur om de SAT-test tijdens de schooldag op dinsdag 26 april 2022 aan onze studenten aan te bieden. Prioriteitsregistratie voor deze SAT School Day-mogelijkheid wordt gegeven aan ENSATS Grade 11-studenten. Klik voor meer informatie hier.

 

Belangrijke schema-aanpassingen voor MCAS-dagen

MCAS ELA-testen voor graad 10 vinden plaats op dinsdag 22 maart en woensdag 23 maart. Voor de leerlingen van groep 7 en 45 begint de school om 9 uur zowel testdagen. De leerlingen van de 11e en 12e klas komen om 11 uur aan om hun schooldag te beginnen.     

 

Bussen voor studenten van groep 11 en 12 tijdens MCAS

Op dinsdag 11 en woensdag 12 maart komen de leerlingen van groep 11 en 30 opnieuw om 22 uur op school aan. Elke student die op deze dagen met de bus naar school moet, moet zich op 23 en 14 maart bij mevrouw Kelly in het hoofdkantoor aanmelden voor de bus. Zodra we weten welke leerlingen een lift naar school nodig hebben, bepalen we de routes en e-mailen we haltes en ophaaltijden naar gezinnen.

 

Nieuws van de PTO

De lenteloterij is bijna hier en we hebben uw hulp nodig door items te doneren om dit jaar een groot succes te maken! Deze inzamelingsactie is onze grootste en de ingezamelde opbrengst wordt gebruikt voor de Teacher Appreciation Week, seniorenevenementen, beurzen en de Underclassmen Summer Sendoff! Overweeg alsjeblieft om een ​​item te doneren aan de link!

Klasse van 2024 inzamelingsactie en veiling!
Deze klas verloor het eindexamen van de middelbare school, ging naar de middelbare school tijdens het hoogtepunt van de pandemie en heeft in hun eerste anderhalf jaar nogal wat gemist. We hopen dat we de hoek om gaan en dat ze geweldige junior en senior jaren kunnen hebben, en een senior lente die ze zich voor altijd zullen herinneren! Volg deze link voor meer informatie over de aanstaande Class of 2024-inzamelingsactie en veiling bij Giggles Comedy Club en om kaartjes te kopen: https://go.rallyup.com/classof2024raffle22.

 

Activiteiten: Week van 14 maart 2022

Het volgende document bevat activiteiten voor de: Week van 14 maart 2022.

 

COVID-dashboard en COVID-informatie-update

Hier is de link naar onze COVID-dashboard. Het Dashboard is direct toegankelijk op de familiespagina van onze website in de COVID-19-sectie.  

 

Heb een rustig weekend.

HTRSBDTJO

Heidi T. Riccio, Ed.D., Hoofdinspecteur-directeur
Shannon Donnelly, MAT, Principal
Thomas O'Toole, Ed.D., Assistent hoofdinspecteur
Essex North Shore landbouw- en technische school

Esdoornstraat 565 | Hathorne, MA 01937
(978) 304-4700 | EssexNorthShore.org
Vind ons op Twitter | Facebook | Instagram 
creëren | Aanmoedigen | Promoten | Ontwikkelen 

Foto's van de week

De Klas van 2022 hield gistermiddag een Student-Faculty Cornhole Tournament in de gymzaal. Hier is een foto uit de eerste ronde van de competitie.

Corn hole-wedstrijd

Studentmentoren van de Winter Integration Academy en het winnende team presenteerden donderdag bij de Schoolcommissie. Goed gedaan, Haviken!

Winter Inburgering Student Presentatie


Meteen naar de inhoud