Essex Tech heeft een staatssubsidie ​​van $ 150,000 toegekend ter ondersteuning van gezondheidsondersteunende programma's
We zijn verheugd te kunnen meedelen dat Essex Tech een staatssubsidie ​​heeft ontvangen ter ondersteuning van het aanbod van Health Assisting-programma's.
De Skills Capital Grant van $ 150,000 zal de mogelijkheden voor dagstudenten uitbreiden en Essex Tech in staat stellen een gezondheidszorgoptie voor volwassenen toe te voegen aan het NightHawks Adult Education Program, dat volwassen lerenden en degenen die werkloze of onvoldoende werkende volwassenen. De beurs ondersteunt ook de uitbreiding van het huidige After Dark Partnership-programma met Health Assisting als extra optie voor studenten uit partnerdistricten.
Studenten krijgen de kans om hun Certified Nursing Assistant, First Aid, CPR, Dementia Care, Home Health Aide en OSHA 10-certificeringen te behalen, waardoor ze na hun afstuderen een baan kunnen vinden in veelgevraagde velden.
Skills Capital Grants worden toegekend aan onderwijsinstellingen die hun partnerschappen met lokale bedrijven onder de aandacht brengen en wiens curriculum en referenties proberen te voldoen aan de vraag van groeiende industrieën in het Gemenebest.
Via de Skills Capital Grants heeft de Baker-Polito Administration gewerkt aan het vergroten van het aantal studenten dat is ingeschreven voor programma's waar ze kunnen leren en trainen voor beroepen in veelgevraagde loopbanen. Meer dan 300 educatieve programma's hebben financiële steun ontvangen van het Skills Capital-subsidie-initiatief, dat ongeveer $ 92 miljoen heeft toegekend en onder toezicht staat van Gov. Baker's Workforce Skills.
"De Baker-Polito Administration is een consequente voorstander geweest van zowel technisch beroepsonderwijs als van Essex Tech", zei hoofdinspecteur Riccio. "Nogmaals zijn we dankbaar voor die steun en voor het feit dat onze studenten na hun afstuderen klaar zijn voor hun carrière."

Meteen naar de inhoud