"CTE werkt!" Factsheet

Deze week heeft ACTE een nieuwe “CTE Works!” factsheet met een evidence-based overzicht van de impact van CTE op de prestaties van leerlingen; onderwijs- en werkgelegenheidsresultaten; en de vaardighedenkloof en de economie.

Onderzoek toont aan dat CTE-studenten uitblinken op de middelbare school en postsecundair onderwijs. Het gemiddelde slagingspercentage van CTE-concentratoren op de middelbare school is 94% - 9 procentpunten hoger dan het algemene slagingspercentage in de VS - en CTE-concentrators hebben net zo veel kans als niet-concentrators om een ​​postsecundair diploma of certificaat te behalen.

De voordelen van CTE strekken zich uit tot werkgelegenheid. Houders van een associate degree in CTE-gebieden zoals engineering, IT, gezondheidszorg en geschoolde handelsberoepen kunnen bijvoorbeeld gedurende hun leven tot $ 2.8 miljoen verdienen - hetzelfde als het gemiddelde levenslange inkomen voor werknemers met een bachelordiploma.

Bovendien is het vervullen van functies in CTE-velden van cruciaal belang om de economie te ondersteunen. In de komende tien jaar worden de Verenigde Staten geconfronteerd met een geraamd tekort van 6.5 miljoen geschoolde arbeidskrachten.
[pdf-embedder url =”https://essexnorthshore.org/wp-content/uploads/2022/03/CTE-Works_Fact-Sheet_Final.pdf”]


Meteen naar de inhoud