Wekelijks bericht van ENSATS 2-4-2022

Goedenavond Ouders/verzorgers en studenten:

 

Het was een drukke week op de campus voor de Hawks! We begonnen de maand met meerdere vieringen waaronder Wereld Hijab-dag, nieuw maanjaar, en het begin van Zwarte-geschiedenismaand. Gedurende de hele maand zullen ons door studenten geleide U-ACT-team en onze medewerkers die mensen van kleur vieren die een belangrijke bijdrage hebben geleverd aan de beroepsbevolking en ons land. Medewerkers gaan lessen ontwikkelen voor Black History Month. Februari is ook CTE-maand waar we het belang van loopbaan- en technisch onderwijs vieren. Als een school die meer dan 58 gemeenschappen bedient, zijn we trots op de missie van technische en academische excellentie. Onze junioren komen nu in aanmerking om stage te lopen bij coöperatief onderwijs. De CTE-directeuren hebben geweldig werk geleverd door veel activiteiten voor de CTE-cycli te plannen!

 

Aankomend schema

Hier is een voorproefje van het schema voor de volgende week.  

Maandag, februari 7, 2022 Dag 9: Groen
Dinsdag februari 8, 2022 Dag 10: Groen
Woensdag februari 9, 2022 Dag 1: Blauw 8 uur Late start
Donderdag februari 10, 2022 Dag 2: Blauw
Vrijdag, februari xnumx, xnumx Dag 3: Blauw

 

***Nieuw bij Essex North Shore: naschoolse academische ondersteuning***

We bieden vanaf maandag 31 januari tot later in het schooljaar naschoolse academische ondersteuning in de bibliotheek/mediacentrum van 2 uur tot de late bus van 45 uur. Hier is het schema:

  • Ondersteuning Engels/Geschiedenis op maandag en donderdag
  • Wiskunde Ondersteuning op dinsdag en donderdag
  • Wetenschapsondersteuning op maandag en dinsdag
  • Spaanse ondersteuning op maandag en dinsdag

 

Dit is een kans voor u om uw student aan te moedigen die baat zou hebben bij extra academische ondersteuning en coaching om na school te blijven en aanwezig te zijn op de dagen dat de leraar van de student geen naschoolse uren aanbiedt. We verwelkomen ook studenten die hulp nodig hebben bij het maken van hun huiswerk. Studenten die deel uitmaken van onze atletiekteams kunnen ook deelnemen als ze extra tijd willen besteden aan het verbeteren van hun academische leerproces op dagen dat ze niet oefenen of spelen.

 

Testprogramma voor thuis

Er is nog tijd voor opt-in op elk gewenst moment deelnemen aan het Thuis Testprogramma. Kinderen van verzorgers die hun kinderen vóór 28 januari 2022 om 7 uur hebben aangemeld voor het At-Home Rapid Antigen Testing Program, kunnen hun kits ophalen in West Dining tijdens alle drie de lunches op maandag 2022 februari 203. Studenten die niet kunnen kiezen op maandag hun tests kunnen ophalen in A-7 van 30 uur tot 1 uur. Vragen over het testprogramma voor studenten moeten worden gericht aan Kelli Orso op korso@essextech.net

Informatie over het programma is te vinden op: https://docs.google.com/document/d/16oO1AxoSaAaa3cbJv42uRjzA4d-ZGPXJBMTp8rqjiP8/edit?usp=sharing

 

Masker Optioneel

We zijn van plan om vanaf 14 februari 2022 over te stappen naar een gebouw dat optioneel is voor maskers. Deze aanbeveling was afkomstig van de Reopening Task Force, bestaande uit ouders, leerlingen en personeel. Na goedkeuring van MA DESE te hebben gevraagd en onze zaaknummers te hebben bekeken, vinden we dat het tijd is. Dit is een flexibel plan, wat betekent dat we op elk moment kunnen terugkeren naar het tijdelijk dragen van een masker. 

 

Early College

Alle ENSATS-studenten in klas 9 en 10 worden aangemoedigd om deel te nemen aan onze Zoom Early College-informatiesessie op 9 februari 2022 om 6:00 uur. Studenten in klas 10 en 11 die momenteel zijn ingeschreven voor het Early College Program, gaan volgend schooljaar door met Early College Program-cursussen en worden ook aangemoedigd om ook met hun verzorgers deel te nemen aan deze sessie. Klik alstublieft hier voor meer informatie.

 

Maple Street Bistro & Salon 565

Ons door studenten gerunde restaurant is geopend! Voel je vrij om onze toekomstige horeca- en salonleiders te steunen! Reserveren kan door te bellen naar toestel 2120 voor de Bistro en toestel 3125 voor onze afdeling Cosmetologie.

 

Autodonaties nodig!

De programma's Automotive Technology en Automotive Collision & Repair zijn op zoek naar gedoneerde voertuigen om onze toekomstige technici te ondersteunen. Vul dit alstublieft in formulier als je een auto hebt om te doneren. Alle giften zijn fiscaal aftrekbaar.

 

SkillsUSA-week

Leerlingen maken zich klaar voor SKILLS WEEK! Skills Week is een spirituele week voor ons SkillsUSA Chapter dat van 7 tot en met 11 februari wordt gehouden. Dit geeft studenten die nog niet weten wat SkillsUSA is een kans om te leren waar het allemaal om draait. Gedurende die week houden we dagelijks verschillende uitdagingen, waaronder het dragen van SkillsUSA-kleuren, trivia, voorbereidingen treffen voor districten en een speurtocht. Aan het einde van de week gaan we punten optellen om kans te maken op een hoofdprijs! Bezoek de stand van SkillsUSA in de hoofdlobby voor meer informatie en om gedurende de week deel te nemen aan verschillende uitdagingen. 

De uitdagingen voor elke dag zijn:

  • Maandag 2 / 7 / 2022: Het dragen van de officiële kleuren van SkillsUSA. De officiële kleuren voor SkillsUSA zijn rood, wit, blauw en goud. 
  • Dinsdag 2/8/2022: We zullen een trivia-uitdaging houden. Test je vaardigheden VS kennis! We zullen ook nieuwe leden verwelkomen met een kleine bijeenkomst in de Bibliotheek/Mediacentrum na schooltijd.
  • Woensdag 2/9/2022: Wijk inchecken! Vertel de standbediende waar je aan meedoet in districten of leer waar je aan kunt meedoen. 
  • Donderdag 2 / 10 / 2022: Dit is de laatste dag dat u punten kunt verdienen. Er is een speurtocht, vind SkillsUSA-tickets die verborgen zijn rond de Main Cafeteria voor punten!
  • Vrijdag 2 / 11 / 2022: Tally-dag. De volgende week worden de prijzen uitgereikt.

 

PTO Valentijnsloterij

We zijn halverwege het schooljaar en de ENSATS PTO hoopt dat je ons helpt geld in te zamelen voor de Teacher Appreciation Week en Senior Scholarships van dit voorjaar! Elke inzending geeft je de kans om EEN van de twee cadeaubonnen van $ 200 te winnen bij Pellana in Peabody of 1606 in het Beauport Hotel in Gloucester. Hoe meer inzendingen u koopt, hoe groter uw kans om te winnen!  https://essexnspto.rallyup.com/valentines2022

 

Verloren en gevonden kleedkamer

Er waren onlangs verschillende items die in de kleedkamers waren achtergelaten. Deze items bevinden zich momenteel in het kantoor van Athletic. Bent u iets kwijt, kom dan even langs om te kijken of we het nog hebben. 

 

Larkin Gala

Ons jaarlijkse Larkin Gala zal in mei op het grasveld van Smith Hall zijn. Meer informatie en manieren om dit project te steunen vind je hier hier. Binnenkort komt er een online stille veiling! 

 

Activiteiten: Week van 7 februari 2022

Het volgende document bevat activiteiten voor de: Week van 7 februari 2022.

 

COVID-dashboard en COVID-informatie-update

Hier is de link naar onze COVID-dashboard. Het Dashboard is direct toegankelijk op de familiespagina van onze website in de COVID-19-sectie. We hebben ook bijgewerkte DESE COVID-19-protocolstroomschema's en Test-en-Blijf-informatie aan deze sectie toegevoegd.  

 

Heb een rustig weekend.

HTRSBDTJO

Heidi T. Riccio, Ed.D., Hoofdinspecteur-directeur
Shannon Donnelly, MAT, Principal
Thomas O'Toole, Ed.D., Assistent hoofdinspecteur
Essex North Shore landbouw- en technische school

Esdoornstraat 565 | Hathorne, MA 01937
(978) 304-4700 | EssexNorthShore.org
Vind ons op Twitter | Facebook | Instagram 
creëren | Aanmoedigen | Promoten | Ontwikkelen 

Foto's van de week

Bedankt aan onze landschapsstudenten die donderdag 29 brandkranen in verschillende buurten van Danvers hielpen opruimen voor de brandweer van Danvers en de waterafdelingen van Danvers. Goed gedaan, studenten!

Brandkraan

Brandkraan opruimen

Brandkraan opruimen

Ons Electrical Program hield een Grade 9 Parent Night specifiek voor hun programma! Wat een geweldige manier om gezinnen erbij te betrekken! Gefeliciteerd met een goed stuk werk!

Elektriciteit Eerstejaars ouderbijeenkomst

Elektriciteit Eerstejaars ouderbijeenkomst


Meteen naar de inhoud