Project Adventure Student Support Groups bij Essex Tech

Beste ENSATS-gemeenschap,

De afdeling Schoolbegeleiding van de Essex North Shore Agricultural & Technical School is verheugd onze samenwerking met aan te kondigen Projectavontuur om Adventure-Based Counseling (ABC) kansen te bieden aan onze Essex Tech-studenten.

 

Op avontuur gebaseerde counselingmethodologieAdventure-based Counseling (ABC) is een counselingmodel, gebaseerd op de overtuiging dat mensen het beste leren en groeien in de omgevingen waarmee ze regelmatig omgaan. Bij ABC-activiteiten voor kleine groepen worden vaardigheden geleerd en geoefend in activiteiten voor kleine groepen, die kunnen worden gegeneraliseerd en toegepast in de schoolomgeving, werksituaties en de gemeenschap. Studenten zullen prosociaal gedrag ontwikkelen om sterkere banden met leeftijdsgenoten en volwassenen aan te gaan, stress en angst beter te beheersen en tools toe te voegen aan hun vaardigheden om hun eigen mentale gezondheid en welzijn te verbeteren.

 

Betrokkenheid vereist niet dat studenten elke activiteit doen. Integendeel, studenten worden aangemoedigd om Challenge By Choice te omarmen. Maar van studenten wordt verwacht dat ze deelnemen aan de discussies, opletten en deelnemen aan activiteiten als ze kunnen.

 

Project Adventure biedt twee naschoolse sessies van 9 weken op maandag of donderdag van maart tot mei van 2:45-3:45 uur.

Maandag Sessies: 7, 14, 21, 28 maart      April 4, 11, 25      2 mei 9

Donderdag Sessies: 10, 17, 24, 31 maart   April 7, 14, 28  5 mei 12

 

Regelmatige aanwezigheid bij alle sessies wordt verwacht. Voor versnaperingen wordt gezorgd. Deelnemende studenten hebben toegang tot de late bussen van Essex Tech om 4:15 uur voor vervoer naar huis vanaf deze sessies. Deelname aan dit programma is GRATIS.

 

Meer weten? Doe mee met onze Zoom Info Sessie op woensdag 16 februari om 6:00 uur

Studenten en gezinnen worden aangemoedigd om meer te leren over deze diensten en onze Essex Tech-programmering van onze Project Adventure-partners  Woensdag 16 februari 2022 om 6:00 uur via Zoom. Schrijf je dan vooraf in via onderstaande link. 

 Project Adventure FAMILIE-INFORMATIESESSIE VOORINSCHRIJVING

 

Aanmelden voor een voorjaarssessie 2022:

Project Adventure Counseling Sessie INSCHRIJVING
Project Adventure (PA) is sinds 1971 een toonaangevende organisatie in ervaringsonderwijs. Wij bieden avontuurlijk leren ervaringen en tools om groei te bevorderen bij individuen, scholen, gezonde gemeenschappen en effectieve organisaties. Ons werk omvat evidence-based curriculum en professionele ontwikkeling voor docenten, transformatieve facilitering van studentengroepen en retraites en personeelstraining voor non-profitorganisaties en zakelijke partners. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Beverly, Massachusetts. Voor meer informatie: https://www.pa.org/

Financiering voor deze programmering is beschikbaar gesteld via de MA DESE FY22 613-311 Supporting Students' Social Emotional Learning, Behavioral & Mental Health, and Wellness through Multi-Tiered Systems of Support subsidie ​​toegekend aan Essex North Shore Agricultural & Technical School District.


Meteen naar de inhoud