Bericht van ENSATS 2-18-2022

Goedenavond Ouders/verzorgers en studenten:

Terwijl we ons voorbereiden op de vakantie in februari, willen we iedereen bedanken voor het volhouden en het vasthouden van onze focus op lesgeven en leren in de afgelopen zes weken. Iedereen verdient deze welverdiende rust en een kans om quality time door te brengen met familie en vrienden terwijl we ons voorbereiden op het volgende deel van het schooljaar dat ons van de winter naar de lente brengt. We hopen dat je lekker kunt uitslapen en plezier hebt de komende week!

 

Aankomend schema

Hier is een voorproefje van het schema voor de week na de vakantie.  

Maandag, februari 28, 2022 Dag 9: Groen
Dinsdag, maart 1, 2022 Dag 10: Groen
Woensdag, maart 3, 2022 Dag 1: Blauw 8 uur Late start
Donderdag, maart 4, 2022 Dag 2: Blauw
Vrijdag, maart 5, 2022 Dag 3: Blauw

 

Gelaagde focusbewakingsmelding

In de week van 28 februari 2022 zal het Office of Public School Monitoring (PSM) van het Department of Elementary and Secondary Education een gelaagde, gerichte monitoringevaluatie uitvoeren van de Essex North Shore Agricultural and Technical School. Klik alstublieft hier voor meer informatie.

 

Informatieavond voor ouders voor tweedejaars en junioren

De Essex North Shore School Counseling Department zal onze Sophomore & Junior Parent Information Night hosten Woensdag 2 maart om 6 uur in de Bibliotheek/Mediacentrum en via Zoom.  Hier is de Zoomlink. Agenda-items bevatten informatie om gezinnen te ondersteunen bij de voorbereiding op de carrière- en universiteitsdoelen van hun kind.

 

Ski Club

Ski- en snowboardclub, we gaan op zaterdag 5 maart naar de Attitash-berg voor onze volgende skireis. Controleer uw e-mails vrijdag om 4:00 uur voor het aanmeldingsformulier voor de skireis. 

 

Studenten op de campus na school

Ter herinnering: studenten mogen na schooltijd op de campus blijven voor extra hulp/huiswerkcentrum, atletiek en buitenschoolse activiteiten. Alle leerlingen moeten hier na school onder toezicht staan ​​van een volwassene. Studenten kunnen niet op school blijven om te socializen en rond te hangen met vrienden. Studenten die extra hulp en buitenschoolse activiteiten volgen, kunnen de late bus van 4:15 uur naar huis nemen als ze zich 's ochtends aanmelden voor de bus. Studenten kunnen de campus niet verlaten en dan terugkeren naar de campus om de late bus te nemen. De late bussen van 5 uur zijn alleen beschikbaar voor sporters en toneelclubstudenten.  Het is belangrijk op te merken dat de 5:45 late bussen stoppen met rijden na 28 februari en weer beginnen op 21 maart.

 

Bijgewerkte schoolkalender

Gebruik dit link om de bijgewerkte schoolagenda te bekijken. Er zijn een paar belangrijke wijzigingen om op te merken:

  • Vrijdag 11 maart was oorspronkelijk een No School-dag voor studenten en een professionele ontwikkelingsdag voor medewerkers. We gaan dit veranderen in een vervroegde vrijlating om 11:00 uur voor studenten en met professionele ontwikkeling van het personeel in de middag.
  • Ook hebben we onze MCAS-plannen aangepast. We zullen nu zowel junioren als senioren om 11 uur laten arriveren op MCAS-testdagen, voor Engelse taalkunsten in maart en voor wiskunde in mei. Deze data staan ​​vermeld in de kalender.

 

Graad 10 inzamelingsactie

Bewaar de datum: Op de avond van 14 april kick-off april break met wat buiklachen! Een Class of '24-inzamelingsactie zal worden gehouden in de Giggles Comedy Club in Prince Pizza aan de zuidelijke kant van Route 1 in Saugus. De deuren gaan om 6 uur open. Tickets kosten $ 30 per stuk en bevatten alle pizza die je kunt eten vanaf 30:7 uur en een comedyshow die om 00:8 uur begint. De namen van drie komieken worden onthuld naarmate we dichter bij de datum komen, maar ze zijn altijd geweldig! Kom lekker genieten! Dit evenement is alleen toegankelijk voor de eerste 00 personeelsleden, familieleden en vrienden van 150 jaar en ouder. Het zal uitverkocht zijn! Klik hier om kaartjes te kopen. 

 

Kledingvoorschrift herinnering

Ter herinnering: studenten moeten zich houden aan de kledingvoorschriften van de school. Hier is de link met specifieke kledingvoorschriften op pagina's 25-28.

 

Score bijhouden

Voor belangrijke informatie over lentesporten en updates over wintersport kunt u het volgende bekijken Score bijhouden: Artikel 7 van meneer Murphy. 

 

Project Avontuur ondersteunt

De afdeling Schoolbegeleiding van de Essex North Shore Agricultural & Technical School is verheugd onze samenwerking met aan te kondigen Projectavontuur om Adventure-Based Counseling (ABC) kansen te bieden aan onze Essex Tech-studenten. Klik alstublieft hier voor meer informatie. 

 

Testprogramma voor thuis  

Opt-in studenten zouden hun kits deze week donderdag of vrijdag moeten hebben opgehaald. We volgen de DESE-aanbeveling en verzoeken uw kind op zondag 27 februari 2022 te testen in plaats van op de geplande woensdag van de vakantieweek van februari.  

Het Zorgkantoor is wegens vakantie gesloten. Vragen over het testprogramma voor studenten moeten worden gericht aan Kelli Orso op korso@essextech.net. Mantelzorgers kunnen hun kinderen op elk moment aanmelden voor het thuistestprogramma. De deadline voor het aanmelden voor de verspreiding van toetsen op 7 maart 2022 is maandag 21 februari 2022 om XNUMX uur. Informatie over het programma en het opt-in formulier is te vinden hier

 

COVID-dashboard en COVID-informatie-update

Hier is de link naar onze COVID-dashboard. Het Dashboard is direct toegankelijk op de familiespagina van onze website in de COVID-19-sectie.  

 

Heb een rustig weekend.

HTRSBDTJO

Heidi T. Riccio, Ed.D., Hoofdinspecteur-directeur
Shannon Donnelly, MAT, Principal
Thomas O'Toole, Ed.D., Assistent hoofdinspecteur
Essex North Shore landbouw- en technische school

Esdoornstraat 565 | Hathorne, MA 01937
(978) 304-4700 | EssexNorthShore.org
Vind ons op Twitter | Facebook | Instagram 
creëren | Aanmoedigen | Promoten | Ontwikkelen 

Foto's van de week

Studenten Duurzame Tuinbouw verspreidden de liefde tijdens hun plantenuitverkoop op Valentijnsdag.

Studenten Duurzame Tuinbouw verspreidden de liefde tijdens hun plantenuitverkoop op Valentijnsdag.

Studenten Duurzame Tuinbouw verspreidden de liefde tijdens hun plantenuitverkoop op Valentijnsdag.

Studenten van meerdere CTE-programma's maakten gebruik van een Art of Science-klas aan het Montserrat College of Art 

Studenten van meerdere CTE-programma's maakten gebruik van een wetenschapskunstklas aan het Montserrat College of Art

Brooke Sargent presenteerde aan de Spofford Pond School over alles wat ze kan doen als onderdeel van DASH (Disability Awareness Starts Here!).

Brooke Sargent presenteerde aan de Spofford Pond School over alles wat ze kan doen als onderdeel van DASH (Disability Awareness Starts He


Meteen naar de inhoud