Essex Tech ontvangt subsidie ​​voor wiskundeversnellingsacademies

Essex Tech ontvangt subsidie ​​voor wiskundeversnellingsacademies

HATHORNE – Superintendent Heidi Ricco is verheugd aan te kondigen dat Essex Tech een staatssubsidie ​​heeft ontvangen die uitgebreid wiskundeonderwijs zal ondersteunen door middel van boeiende, praktische leerervaringen.
Het Massachusetts Department of Elementary and Secondary Education kende het district $ 80,000 toe om tijdens de pauzes van februari en april een op wiskunde gerichte Acceleration Academy op te richten voor ongeveer 80 studenten.
Met klasgroottes van 10 tot 12 kunnen instructeurs lessen afstemmen op de individuele behoeften van de student. De academies zullen zich richten op geselecteerde standaarden en projectgebaseerde leermogelijkheden bieden die streng en klasspecifiek zijn.
Leraren zullen studenten in groep 9 en 10 identificeren die kunnen worden ondersteund door extra wiskunde-instructie. Die studenten worden uitgenodigd om zich aan te melden. Als er nog vacatures zijn, kan de school de inschrijving openstellen voor andere leerlingen van groep 9 en 10, ongeacht hun wiskundeniveau.
Geselecteerde leerlingen krijgen elke dag vier uur rekenles. De academie zal ook elke dag een uur aan een verrijkingsgerelateerde activiteit omvatten.
Vervoer, ontbijt en lunch zijn inbegrepen.
“Deze subsidie ​​is zeer welkom. Wiskunde is een hoeksteenvaardigheid in elk carrièrepad. Essex Tech zet zich in voor het vinden van elk academisch middel voor onze studenten om hun vaardigheden te verbeteren, zodat ze voorbereid de school verlaten”, zei hoofdinspecteur Riccio.

Meteen naar de inhoud