Essex Tech kent subsidie ​​ter voorkoming van haatmisdrijven toe ter ondersteuning van inclusieve leeromgevingen

We zijn verheugd aan te kondigen dat Essex Tech een subsidie ​​van $ 50,000 heeft ontvangen om de inspanningen van de school te versterken om een ​​meer inclusieve en ondersteunende leeromgeving te creëren.
De prijs is afkomstig van de Hate Crimes Prevention Grant van het State Department of Elementary and Secondary Education en is bedoeld om studenten te helpen bij hun academische succes en toekomstige carrières door een positieve educatieve sfeer te creëren.
“Onze studenten hebben een grote verscheidenheid aan achtergronden en ervaringen. Ons doel is om een ​​gastvrije omgeving te bieden en ervoor te zorgen dat elke student met waardigheid en respect wordt behandeld”, zei hoofdinspecteur Riccio. "Deze beurs zal ons helpen onze programma's te versterken en uit te breiden, en medewerkers en studenten helpen na te denken over wat we willen dat de cultuur van Essex Tech echt weerspiegelt."
De provincie heeft de afgelopen jaren tal van initiatieven genomen.
  • Applicatiebeleid en -activiteiten goedkeuren die zorgen voor billijke toegang voor iedereen. Dit omvatte professionele ontwikkeling met Culture 7, een organisatie die helpt bij het ontwikkelen van culturele competentie, en het vergroten van het bewustzijn met betrekking tot impliciete vooroordelen in interacties en communicatie met studenten en zorgverleners.
  • Ervoor zorgen dat Spaanse en Portugese vertalers ter plaatse zijn voor alle interviewsessies op de middelbare school, en ervoor zorgen dat materialen die worden gebruikt bij de in de gemeenschap gevestigde aanvrager en informatiesessies voor ouders beschikbaar zijn in het Spaans en Portugees
  • Herziening van het curriculum in alle disciplines om impliciete vooringenomenheid te identificeren en eenheden waar nodig te vernieuwen
  • Nieuwe cursussen toevoegen, zoals een keuzevak Genocidestudies dat het bewustzijn van ongelijkheid in de 20e eeuw vergroot
  • Het inhuren van een fulltime tweetalige oudercontactpersoon, met langere uren voor avondhulpverlening aan de gemeenschap
  • Toenemende ondersteuning voor geestelijke gezondheid die beschikbaar is voor studenten, gezien de toegenomen stress die studenten ervaren als gevolg van de COVID-19-pandemie
  • Werken met Six Seconds, dat de administratie helpt bij het onderzoeken en onderwijzen van de vaardigheden van emotionele intelligentie (EQ) om individuen, teams en de school en gemeenschappen te laten floreren
  • Het opzetten van een Diversity, Equity and Inclusion (DEI)-team, dat samenwerkt met Culture 7 om strategieën te ontwikkelen om racisme, vooroordelen en homofoob gedrag aan te pakken
  • Ondersteuning van een aantal erkenningsprogramma's, waaronder de National Hispanic Heritage Month, World Hijab Day, Black History Month/Martin Luther King Day, een National Day of Silence ter ondersteuning van LGBTQ+-rechten en een Black Lives Matter-beweging op sociale media
  • Vriendelijkheidsweek, waarin studenten en personeel zich inzetten voor vriendelijke daden als een manier om culturele vaardigheid te bevorderen en de verantwoordelijkheid te verschuiven om ervoor te zorgen dat iedereen elkaar steunt in een toewijding aan dienstbaarheid aan anderen
"We zijn onze medewerkers dankbaar voor hun investering in deze inspanning en voor het harde werk dat nodig is", zei hoofdinspecteur Riccio. "We zijn ook dankbaar voor onze partnerschappen met de Danvers Police, de Danvers Human Rights and Inclusion Committee en DanversCARES, die elk het district ondersteunen bij het verminderen van door vooroordelen gemotiveerd gedrag."

Meteen naar de inhoud