Vroege College Informatiesessie

Early College-programma

Essex North Shore Agricultural & Technical School (ENSATS) is verheugd aan te kondigen dat we blijven samenwerken met North Shore Community College (NSCC) om Early College Program-cursussen aan te bieden aan ENSATS-studenten die beginnen in Grade 10. Early College Program-cursussen worden gezamenlijk gegeven door een team van ENSATS-instructeurs en NSCC-faculteit. Het leren vindt plaats op zowel de ENSATS- als de NSCC-campus* gedurende de duur van elke cursus, met vervoer van en naar NSCC. Succesvolle afronding van Early College Program-cursussen zal ertoe leiden dat studenten zowel ENSATS-middelbare schoolpunten als NSCC-studiepunten verdienen. Bovendien is deelname aan de cursus Early College Program gratis voor deelnemende ENSATS-studenten. *Onder voorbehoud van COVID 19-mandaten en/of -beperkingen

 

VROEGE GEZINSINFORMATIESESSIE VAN DE COLLEGE

9 februari 2022, om 6:00 uur ➠ ZOOM INSCHRIJVINGSLINK

 

Alle ENSATS-studenten Grade 9 en Grade 10 studenten komen in aanmerking om in aanmerking te komen voor deelname aan deze geweldige kans en worden aangemoedigd om met ons mee te doen aan onze Zoom-informatiesessie op 9 februari 2022 om 6:00 uur.  Gebruik de bovenstaande link om u vooraf in te schrijven voor de informatiesessie. Leerlingen van groep 10 en 11 die momenteel zijn ingeschreven voor het Early College Program, gaan volgend schooljaar door met de Early College Program-cursussen en worden aangemoedigd om ook met hun verzorgers deel te nemen aan deze sessie.

 

Klik hier voor meer informatie over Early College Programmering, inclusief informatie over Early College Program-cursussen:

Flyer voor het Early College-programma - Engels

Early College Program Flyer - Spaans


Meteen naar de inhoud