Wekelijks bericht van ENSATS 1-21-2022

Goedenavond verzorgers en studenten:

 

Het is bijna niet te geloven dat het schooljaar zo snel voorbij gaat. We hebben nog een paar dagen in semester 1, ook wel het einde van kwartaal 2 genoemd. Semester 2 of kwartaal 3 begint op woensdag 26 januari. We hebben drie belangrijke weken vanaf nu tot februari vakantie en danken ouders/verzorgers voor het helpen van leerlingen om elke dag naar school te komen en hun best te doen.

 

Aankomend schema

Hier is een voorproefje van het schema voor de volgende week.  

Maandag januari 24, 2022 Dag 9: Groen
Dinsdag januari 25, 2022 Dag 10: Groen
Woensdag, januari 26, 2022 Dag 1: Blauw 10 uur Late start
Donderdag, januari 27, 2022 Dag 2: Blauw
Vrijdag januari 28, 2022 Dag 3: Blauw

 

***Nieuw bij Essex North Shore: naschoolse academische ondersteuning***

Vanaf de week van 31 januari 2022 hebben we leraren beschikbaar om academische ondersteuning te bieden aan elke student die hulp of extra tijd nodig heeft onder het toeziend oog van een leraar. We zullen volgende week een schema plaatsen waarin staat op welke dagen docenten beschikbaar zijn om studenten te helpen met Engels, geschiedenis, wiskunde, natuurwetenschappen en Spaans. Deze ondersteuning vindt plaats direct na schooltijd van 2 uur tot 45 uur in de Bibliotheek/Mediacentrum.

 

Subsidie ​​voor geestelijke gezondheid en gelijkheid

We hadden het geluk om $ 350 van de staat te ontvangen om geestelijke gezondheid en DEI-werk te ondersteunen. Dit werk is uiterst belangrijk voor ons om een ​​inclusieve omgeving voor iedereen te creëren en studenten te ondersteunen die mogelijk worstelen met geestelijke gezondheidsoverwegingen. We zullen deze fondsen gebruiken om zowel gelijkheid als geestelijke gezondheid te ondersteunen. Meer informatie volgt.

 

Update COVID-19-testprogramma

Met ingang van 31 januari 2022 beginnen we met het door de staat aanbevolen testprogramma (MA DESE en MA DPH). We zullen volgende week "opt-in" informatie ontvangen. Ga voor meer informatie over dit programma naar klik hier

 

Strategisch vijfjarenplan - Feedbackonderzoek ouder/verzorger

We zijn verheugd om te beginnen met de planning voor ons volgende 5-jarig strategisch plan (2023-27) en vragen uw hulp door het volgende in te vullen Feedbackenquête ouder/verzorger. Aanstaande dinsdag 25 januari ontmoeten we verschillende vertegenwoordigers van belanghebbenden om de feedback te delen, te bespreken en te reflecteren om thema's te identificeren die de basis zullen vormen voor de strategische doelstellingen van ons volgende strategisch plan.  Vul deze enquête dan uiterlijk maandag 24 januari in.  Bedankt.

 

Drama Club-optredens

We willen de Drama Club enorm bedanken voor de fantastische productie van 'The Plot, Like Gravy, Thickens' afgelopen weekend. Onder de fijne regie van Mike Zupancic en Marissa Berry was het zo spannend om weer eens een live studentenoptreden te zien! Kijken vanaf een nieuw geopend balkon, dankzij ons Carpentry-programma, maakte de show heel bijzonder. Het was ook geweldig om naar de show in de Assembly Hall te kijken, die door onze studenten is gerenoveerd. Proficiat aan al onze Dramastudenten en adviseurs. Wij kunnen niet wachten op de lentemusical!  

 

Late start 1.26.22

We zullen een 10:54 uur Late start op woensdag 26 januari 2022. Controleer de busschema's op de transportpagina van de website voor de Late Start-ophaaltijden. Het schema voor de dag is A, B, C. Om dit tijdens de lunch te laten werken, hebben we lunches op klasniveau.

Eerste lunch 10: 54-11: 24 Grade 9
Tweede middagmaal 11: 24-11: 54 Grade 10
Derde lunch 11: 54-12: 24 Grade 11
Vierde lunch 12: 24-12: 57 Grade 12

 

Ski Club

We zijn verheugd om onze eerste ski- en snowboardclubreis aan te kondigen. Op zaterdag 29 januari gaan we naar Gunstock Mountain Resort. Zie het volgende document voor informatie over de reis. We beperken deze reis tot 40 studenten. We sturen een google-formulier naar studenten op Zaterdag om 3 uur voor aanmeldingen en we nemen de eerste 40 die zich aanmelden. We houden ook een wachtlijst bij voor het geval iemand een wijziging van plannen heeft. We plannen ook een reis in februari en maart.

 

SkillsUSA-week

Leerlingen maken zich klaar voor SKILLS WEEK! SKILLS WEEK is een spirituele week voor onze SkillsUSA-afdeling die wordt gehouden van 7 tot en met 11 februari. Dit geeft studenten die nog niet weten wat SkillsUSA is een kans om te leren waar het allemaal om draait. Gedurende die week houden we dagelijks verschillende uitdagingen, waaronder het dragen van vaardigheidskleuren, trivia, voorbereidingen treffen voor districten en een speurtocht. Aan het einde van de week tellen we punten op om kans te maken op een hoofdprijs!

 

Armed Services Vocational Aptitude Battery (ASVAB) examen

De Batterij voor beroepsgeschiktheid voor strijdkrachten (ASVAB) examen vindt plaats op 2 februari 2022 in de Bibliotheek/Mediacentrum. Dit examen is verplicht voor elke student die een carrière in het leger wil nastreven. Meld u aan bij de Guidance Suite als u geïnteresseerd bent. Je hebt een schriftelijke verklaring nodig van je ouders/verzorgers die toestemming geven voor deelname aan de test. 

 

Esdoornstraat Bistro

Ons restaurant, The Maple Street Bistro, is 5 dagen per week geopend van 11:15 – 12:15 uur. Bel 1.979.304.4700 toestel: 2120 om te reserveren.

 

Score bijhouden 

klik op hier om Mr. Murphy's laatste editie van Keeping Score te lezen en op de hoogte te blijven van ons Winter Athletics-nieuws.

 

Nieuws van de Essex North Shore PTO

Als u geïnteresseerd bent in het ondersteunen van de PTO, zijn hier een paar manieren om mee te doen: 

Amazon Smile

Steun alstublieft de PTO elke keer dat u winkelt bij Amazon! Meld u hier aan en Amazon doneert een percentage van uw aankoop aan de ENS PTO!

https://smile.amazon.com/ch/83-3786069

Commissie Vrijwilligers

We hebben vrijwilligers nodig om te helpen bij het plannen van aankomende evenementen zoals de Spring Raffle,  Leraarwaardering, Senior Week en Underclassmen Summer Sendoff! Gebruik de link hieronder om je aan te melden voor een commissie en de voorzitter zal verbinding maken om te beginnen met plannen!

!https://www.signupgenius.com/go/10C0F4FA4AA2FA6FFC16-committee

 

Lost & Found

Er zijn momenteel veel items in de Lost & Found in het hoofdkantoor. Bent u iets kwijt, kom dan even langs om te kijken of we het nog hebben. 

 

Activiteiten: Week van 24 januari 2022

Het volgende document bevat activiteiten voor de: Week van 24 januari 2022.

 

COVID-dashboard en COVID-informatie-update

Hier is de link naar onze COVID-dashboard. Het Dashboard is direct toegankelijk op de familiespagina van onze website in de COVID-19-sectie. We hebben ook bijgewerkte DESE COVID-19-protocolstroomschema's en Test-en-Blijf-informatie aan deze sectie toegevoegd.  

 

Heb een rustig weekend.

HTRSBDTJO

Heidi T. Riccio, Ed.D., Hoofdinspecteur-directeur
Shannon Donnelly, MAT, Principal
Thomas O'Toole, Ed.D., Assistent hoofdinspecteur
Essex North Shore landbouw- en technische school

Esdoornstraat 565 | Hathorne, MA 01937
(978) 304-4700 | EssexNorthShore.org
Vind ons op Twitter | Facebook | Instagram 
creëren | Aanmoedigen | Promoten | Ontwikkelen 

Foto's van de week

De productie van de Drama Club van "The Plot, Like Gravy, Thickens"

Drama

Drama

Drama


Meteen naar de inhoud