Wekelijks bericht van ENSATS 01-14-2022

Goedenavond verzorgers en studenten:

 

We hebben deze week de bittere kou doorstaan ​​en we willen onze medewerkers van Faciliteiten, Boerderij en Terrein bedanken voor het trotseren van de elementen om ervoor te zorgen dat onze campus elke dag klaar is voor studenten en voor het verzorgen van onze dieren.  

 

Martin Luther King-dag – 17 januari 2022

MLK
Aan het begin van dit vakantieweekend vragen we u om het "waarom" te onthouden. Ondanks dat hij Afro-Amerikaans was in een moeilijke tijd in ons land, verkoos Martin Luther King Jr. liefde boven haat. We vragen dat we empathie en liefde blijven zoeken om echt te eren waar Dr. King voor stond en zijn boodschap aan ons allemaal. Als gemeenschap hebben we werk te doen met betrekking tot rechtvaardigheid. Of het nu gaat om ras, huidskleur, cultuur, seksuele geaardheid, geslacht of opleidingsverschillen, we moeten samenwerken om een ​​veilige leeromgeving voor onze gemeenschap te creëren. Dit is een situatie met alle hens aan dek en we kunnen dit werk niet alleen doen. Onthoud ons profiel voor afgestudeerden: vriendelijk, vasthoudend, verantwoordelijk, collaboratief, cultureel bekwaam en ondernemend.

 

Onze leerlingen van groep 9 voltooiden hun eerste volledige week in hun CTE-gebieden. Het is opwindend om te zien hoe onze jongste Hawks aan hun CTE-reis beginnen.

 

Aankomend schema

Hier is een voorproefje van het schema voor de volgende week.  

Maandag januari 17, 2022 Geen school: Martin Luther King Jr. Dag
Dinsdag januari 18, 2022 Dag 5: Blauw
Woensdag, januari 19, 2022 Dag 6: Groen  8 uur Late start
Donderdag, januari 20, 2022 Dag 7: Groen
Vrijdag januari 21, 2022 Dag 8: Groen

 

Drama Club-optredens

Na maanden hard werken is de Drama Club klaar om dit weekend op te treden in het onlangs gerenoveerde Smith Hall Auditorium. Drama Club presenteert met trots hun productie The Plot, Like Gravy, Thickens op vrijdag 14 januari om 6 uur en zaterdag 00 januari om 15 en 1 uur. Dit whodunit-moordmysterie zit vol gelach, maffe personages en zelfs de kans voor het publiek om de verdachten te ondervragen! Kijk hoe de tirannieke miljonair Edward Worthington wordt vermoord en de luitenant van de politie op zoek gaat naar de dader. 

 

CTE-uniformwinkels

De online CTE Uniform Shops zijn open voor alle leerjaren. Zie het volgende document voor links als u uniformen of andere CTE-swag wilt kopen.

 

Ski Club

Dankzij een aantal geweldige vrijwilligers en veel belangstelling van studenten boeken we vooruitgang met onze skiclub en hopen we deze maand een dagtocht te plannen. Houd ons in de gaten voor een e-mail met informatie en aanmeldingen volgende week. 

 

Nieuws van de Essex North Shore PTO

Als u geïnteresseerd bent in het ondersteunen van de PTO, zijn hier een paar manieren om mee te doen: 

Amazon Smile

Steun alstublieft de PTO elke keer dat u winkelt bij Amazon! Meld u hier aan en Amazon doneert een percentage van uw aankoop aan de ENS PTO!

https://smile.amazon.com/ch/83-3786069

Commissie Vrijwilligers

We hebben vrijwilligers nodig om te helpen bij het plannen van aankomende evenementen, zoals de lenteloterij, de waardering van de leraar, de seniorenweek en de zomeruitzending van onderklassers! Gebruik de onderstaande link om je aan te melden voor een commissie en de voorzitter zal contact opnemen om de planning te starten!

https://www.signupgenius.com/go/10C0F4FA4AA2FA6FFC16-committee

 

***Wijziging in datum voor het einde van kwartaal 2***

Vanwege de sneeuwdag van vorige week hebben we besloten om nog een dag toe te voegen aan het tweede kwartaal. De laatste dag van kwartaal 2 valt daarom op dinsdag 25 januari. Het derde kwartaal begint nu op woensdag 26 januari. Dit zorgt ook voor een logische start van het tweede semester op een woensdag met de cyclusdienst. Alle nieuwe lessen van semester 2 beginnen nu op woensdag 26 januari.  

 

Activiteiten: Week van 17 januari 2022

Het volgende document bevat activiteiten voor de: Week van 17 januari 2022.

 

COVID-dashboard en COVID-informatie-update

Hier is de link naar onze COVID-dashboard. Het Dashboard is direct toegankelijk op de familiespagina van onze website in de COVID-19-sectie. We hebben ook bijgewerkte DESE COVID-19-protocolstroomschema's en Test-en-Blijf-informatie aan deze sectie toegevoegd.  

 

 

Heb een rustig weekend.

HTR SBDTJO

Heidi T. Riccio, Ed.D., Hoofdinspecteur-directeur
Shannon Donnelly, MAT, Principal
Thomas O'Toole, Ed.D., Assistent hoofdinspecteur
Essex North Shore landbouw- en technische school

Esdoornstraat 565 | Hathorne, MA 01937
(978) 304-4700 | EssexNorthShore.org
Vind ons op Twitter | Facebook | Instagram 
creëren | Aanmoedigen | Promoten | Ontwikkelen 


Meteen naar de inhoud