Spring MCAS-informatie

Spring MCAS-informatie

Kennisgeving: woensdag 26 januari 2022

Beste ouders/verzorgers van de klas van 2024:

 

Zoals u weet, moeten middelbare scholieren in Massachusetts slagen voor MCAS-tests in Engelse taalkunst (ELA), wiskunde en wetenschap en technologie / techniek om af te studeren van de middelbare school. Met deze brief hopen we duidelijkheid te scheppen over de afstudeereis voor uw student.

 

Leden van de klas van 2024 zullen voldoen aan het MCAS-gedeelte van hun afstudeervereisten in ELA, wiskunde en wetenschappen door dit voorjaar 2022 de computergebaseerde versie van de Next-Generation MCAS-tests in die vakken af ​​te leggen. De tests zullen qua ontwerp vergelijkbaar zijn naar de tests die ze als zevende klassers in het voorjaar van 2019 hebben afgelegd als ze op een openbare school in Massachusetts zaten.

 

Graad 10 MCAS-testen vinden plaats op de volgende data:

  • ELA Next Generation MCAS: 22 maart 2022 en 23 maart 2022
  • Wiskunde Next Generation MCAS: 17 mei 2022 en 18 mei 2022
  • Biologie MCAS: 7 juni 2022 & 8 juni 2022

 

De graad 10 Next-Generation MCAS-tests hebben andere prestatieniveaus en scores dan de vorige versies van de graad 10-tests, maar voor de klas van 2024 moeten studenten de score behalen die overeenkomt met 240 (of 220 plus de vervulling van een Vaardighedenplan) op de toetsen ELA, wiskunde en natuurwetenschappen om in aanmerking te komen voor een diploma secundair onderwijs. Met andere woorden, de slagingsnorm verandert niet voor de klas van uw leerling terwijl de staat de nieuwe beoordelingen in die vakken introduceert.

 

Om studenten te helpen zich voor te bereiden op toetsen, bieden we vanaf dinsdag 1 februari 2022 bijles aan alle studenten op dinsdag- en donderdagmiddag. We raden alle studenten ten zeerste aan om bijles bij te wonen. Studenten kunnen zich aanmelden voor de late bus van 4:15 uur voor vervoer naar huis. Meld je leerling uiterlijk vrijdag 28 januari 2022 via dit formulier aan voor bijles.   Aanmeldingsformulier docent

 

Als je vragen hebt over de afstudeervereisten, neem dan contact op met je schoolbegeleider of ga langs www.doe.mass.edu/mcas/afstuderen.html voor meer informatie.

 

Hoogachtend,

Shannon B.Donnelly
Principal
Essex North Shore landbouw- en technische school
Esdoornstraat 565 | Hathorne, MA 01937
(978) 304-4700 | EssexNorthShore.org
Vind ons op Twitter | Facebook | InstaRAM
Creëer | Aanmoedigen | Promoot | Ontwikkelen 


Meteen naar de inhoud