Bericht van ENSATS 1-7-2022

Goedemorgen gezinnen en studenten:

Dus we hebben onze eerste sneeuwdag van het jaar en op een vrijdag om op te starten! Dit soort schoolkalenders en meteorologische uitlijningen zijn zeldzaam, dus we hopen dat de leerlingen van de dag genieten. We staan ​​te popelen om deze week weer aan de slag te gaan na onze eerste weeklange vakantie van het jaar en danken u voor uw hulp om dit mogelijk te maken.

 

Aankomend schema

Hier is een voorproefje van het schema voor de volgende week.  

Maandag januari 10, 2022 Dag 9: Groen
Dinsdag januari 11, 2022 Dag 10: Groen
Woensdag, januari 12, 2022 Dag 1: Blauw  8 uur Late start
Donderdag, januari 13, 2022 Dag 2: Blauw 
Vrijdag januari 14, 2022 Dag 3: Blauw

 

Zaterdag hechtenis 

De zaterdagdetentie van 8 januari is geannuleerd. Neem contact op met je adjunct-directeur als je vragen hebt over het verzetten.

 

***Wijziging in datum voor het einde van kwartaal 2***

Vanwege de sneeuwdag vandaag hebben we besloten om nog een dag toe te voegen aan het tweede kwartaal. De laatste dag van kwartaal 2 valt daarom op dinsdag 25 januari. Het derde kwartaal begint nu op woensdag 26 januari. Dit zorgt ook voor een logische start van het tweede semester op een woensdag met de cyclusdienst. Alle nieuwe lessen van semester 2 beginnen nu op woensdag 26 januari. We zullen de schoolkalender bijwerken en volgende week verzenden.

 

Drama Club-optredens

Drama Club presenteert met trots hun productie The Plot, Like Gravy, Thickens op vrijdag 14 januari om 6 uur en zaterdag 00 januari om 15 en 1 uur. Dit whodunit-moordmysterie zit vol gelach, maffe personages en zelfs de kans voor het publiek om de verdachten te ondervragen! Kijk hoe de tirannieke miljonair, Edward Worthington, wordt vermoord en de luitenant van de politie op zoek gaat naar de dader. Reserveer uw tickets van tevoren om een ​​zitplaats te garanderen via de onderstaande link:

https://www.eventbrite.com/e/the-plot-like-gravy-thickens-tickets-225390879187 

 

Maskerherinnering

Met de toename van COVID-19-gevallen in de afgelopen weken, willen we studenten eraan herinneren dat maskers moeten altijd worden gedragen (tenzij buiten of tijdens de lunch) en dat de mondkapjes gedragen moeten worden over ZOWEL de mond als de neus. We dragen nu al bijna twee jaar maskers en studenten zouden deze herinneringen op dit moment niet nodig moeten hebben. We sturen leerlingen naar huis als ze de mondkapjes niet goed dragen.

 

Update: bijeenkomsten op sociale afstand om opnieuw te focussen op het leren van studenten

Als vervolg op onze bijeenkomsten met sociale afstand op maandag hebben we leden van ons DEI-team voorgesteld en vervolgens met studenten gesproken over onze verwachtingen die hen verantwoordelijk zullen houden voor ons Graduate Profile door vriendelijk, vasthoudend, verantwoordelijk, samenwerkend, cultureel vaardig en ondernemend. We deelden met studenten op deze bijeenkomsten anonieme voorbeelden van wanneer dit niet het geval was, vooral als het gaat om wat ze tegen anderen zeggen en om hun ongepast gebruik van mobiele telefoons.  

De timing van deze vergaderingen onderstreept het gevoel van belang en urgentie dat we hebben met deze kwesties. We zullen de komende twee weken kleinere vervolgbijeenkomsten met studenten houden om hen een kleinere locatie te bieden om deze kwesties te bespreken en vragen te stellen.  

Peer-bemiddelingstraining en DEI-training zullen een aandachtsgebied worden voor onze schoolgemeenschap, zodat we waarheidsgetrouwe en vaak moeilijke gesprekken kunnen voeren over ras en gelijkheid. 

 

Herinnering: mobiele telefoons voor studenten

Zoals we de studenten op deze bijeenkomsten duidelijk hebben gemaakt, is het gebruik van mobiele telefoons in de klas niet toegestaan. Van studenten wordt verwacht dat ze hun Chromebook of laptop elke dag meenemen naar de les. Elke student die in de klas een mobiele telefoon gebruikt, wordt naar het kantoor van de assistent-directeuren gestuurd en moet zijn mobiele telefoon de rest van de dag op kantoor laten. We zullen deze verwachting consequent afdwingen in de hele school en danken u voor uw steun. Toen we deze week de klaslokalen bezochten, zagen we een opmerkelijke verbetering in de betrokkenheid van leerlingen. Bedankt voor je inzet hiervoor!  Dit is zeker een teamprestatie!

 

COVID-19 Mobiele Vaccinatiekliniek 

Zoals we in onze laatste e-mail vermeldden, zal Essex Tech een mobiele vaccinatiekliniek organiseren voor studenten en personeel op onze campus op 21 januari 2022. Er is nog extra tijd voor elke student die zich wil laten vaccineren of boosten. Als je geïnteresseerd bent, vul dit dan in voorinschrijvingslink zodat onze vrienden van Transformative Health Care de juiste hoeveelheid vaccin kunnen brengen. Laat het ons weten als u vragen heeft.  

 

COVID-dashboard en COVID-informatie-update

Hier is de link naar onze COVID-dashboard. Het Dashboard is direct toegankelijk op de familiespagina van onze website in de COVID-19-sectie. We hebben ook DESE COVID-19 Protocol Flowcharts en Test-and-Blijf-informatie aan deze sectie toegevoegd.  

 

Een rustig (lang) weekend gewenst.

HTRSBDTJO

Heidi T. Riccio, Ed.D., Hoofdinspecteur-directeur
Shannon Donnelly, MAT, Principal
Thomas O'Toole, Ed.D., Assistent hoofdinspecteur
Essex North Shore landbouw- en technische school

Esdoornstraat 565 | Hathorne, MA 01937
(978) 304-4700 | EssexNorthShore.org
Vind ons op Twitter | Facebook | Instagram 
creëren | Aanmoedigen | Promoten | Ontwikkelen 

 Cam Booth

Cam Booth, een senior in Automotive Technology uit Danvers die zijn grootouders helpt met sneeuwruimen! 

Willem Martins

William Martins, junior Automotive Technology uit Danvers, helpt zijn gezin met sneeuwruimen! 

 

Veel dank aan onze geweldige crew van Facilities, Farm & Grounds voor het ruimen van alle sneeuw op de campus terwijl de rest van ons thuis is. We waarderen je!!

School onder de sneeuw

School onder de sneeuw

School onder de sneeuw

School onder de sneeuw

School onder de sneeuw


Meteen naar de inhoud