Essex Tech ontvangt een beurs van $ 350,000 om de geestelijke gezondheidsbehoeften van studenten te ondersteunen

Essex Tech ontvangt een beurs van $ 350,000 om de geestelijke gezondheidsbehoeften van studenten te ondersteunen

HATHORNE – We zijn verheugd aan te kondigen dat Essex Tech een subsidie ​​van $ 350,000 heeft gekregen van het staatsdepartement voor basis- en secundair onderwijs om zijn inspanningen te vergroten om de veiligheid, geestelijke gezondheid en het welzijn van studenten te waarborgen, inclusief het creëren van een inclusieve leeromgeving voor alle studenten.
Met de subsidie ​​kan het district nieuwe partnerschappen aangaan, programmering toevoegen en programma's herstellen die tijdens de COVID-19-pandemie werden onderbroken.
Onder de brede inspanningen van het district:
  • Gezonde relaties
Het district zal externe partnerschappen hervatten en programma's opzetten om studentenleiders voor te bereiden op het bevorderen van gezonde relaties en het bewustzijn van relatiegeweld te vergroten. Het district hoopt ook studentenleiders en mentoren op te leiden door een programma op te zetten om studenten die mogelijk in gewelddadige relaties verkeren, aan te moedigen ondersteuning op school te zoeken.
  • Ondersteuning door avontuurlijk leren
Het district is van plan samen te werken met externe groepen die ervaringsgericht onderwijs zullen bieden aan studenten, hun families en verzorgers, en het districtspersoneel. De programmering omvat naschoolse groepen die gericht zijn op het sociaal-emotionele welzijn van studenten, groepssessies in de avond voor gezinnen en verzorgers, en ondersteuningssessies voor opvoeders. Het district zal ook gezondheidscounseling in groepsverband nastreven, vooral voor diegenen die mogelijk te maken krijgen met belemmeringen zoals vervoer of verzekeringen.
  • Family Speaker-serie
Het district zal zijn populaire sprekersserie uitbreiden en tijdige en relevante informatie verstrekken aan families/verzorgers en leden van de gemeenschap. Thema's zijn onder meer het gebruik van middelen door tieners; gezonde relaties en connecties met collega's; vriendelijkheid, rechtvaardigheid en inclusie; tiener gedrag; en sociaal-emotionele ontwikkeling
Het district is ook van plan een door de Board gecertificeerde gedragsanalist (BCBA) in te huren om met het district te overleggen en schoolpersoneel en gezinnen te helpen bij het begrijpen en evalueren van de problemen van studenten.
Essex Tech heeft de afgelopen jaren tal van initiatieven ondernomen om tegemoet te komen aan de sociaal-emotionele behoeften van studenten en hun gedrags- en mentale gezondheid en welzijn. Door leerlinggegevens op één dashboard te verzamelen. Districtsleiders zijn beter in staat om problemen snel te beoordelen en aan te pakken en ondersteuning ontwikkelen die op onderzoek is gebaseerd en studenten de kans geeft om die ondersteuning tijdens de schooldag te ontvangen.
Het district is ook begonnen met Culture 7 Coaching voor ondersteuning en begeleiding op het gebied van diversiteit, rechtvaardigheid en inclusie. Michael Eatman van Culture 7 werkt samen met de administratie, de faculteit en al het districtspersoneel om na te denken over onderwerpen, zorgen en behoeften op het gebied van rechtvaardigheid en inclusie en deze te beoordelen. Eatman ontmoet het Equity Team van het district om zijn strategisch plan te ontwikkelen. Eatman zal ook met studenten samenwerken om zich bezig te houden met schoolgerelateerde kwesties, waaronder ras, cultuur en andere kwesties die verband houden met gelijkheid.
“Als docenten zien we elke dag hoe de uitdagingen van school en het leven onze studenten beïnvloeden. De COVID-19-pandemie heeft die uitdagingen zowel hier als thuis verergerd”, zei hoofdinspecteur Riccio. "Deze beurs stelt studenten in staat om hun opleiding voort te zetten in een veilige omgeving, terwijl ze onze medewerkers de broodnodige ondersteuning biedt en ervoor zorgt dat onze beslissingen worden geleid door de beste praktijken op het gebied van rechtvaardigheid en inclusie."

Meteen naar de inhoud