Wekelijks bericht van ENSATS 12-3-2021

Goedenavond Ouders, verzorgers, verzorgers en studenten:

 

We lijken weer helemaal in de stemming te zijn na de Thanksgiving-vakantie. De wintersport is begonnen en er zijn deze week try-outs geweest. Veel succes aan onze wintersporters bij de start van hun nieuwe seizoen. We hadden vandaag ook onze Credit for Life Fair, waar onze senioren een aantal praktische vaardigheden oefenden terwijl ze leerden hoe ze hun financiën moesten budgetteren. Speciale dank aan het Instituut voor Sparen, alle vrijwilligers en het personeel dat dit geweldige evenement mogelijk heeft gemaakt.

 

Aankomend schema

Hier is een voorproefje van het schema voor de volgende week.  

Maandag 6 Dec Dag 9: Groen
Dinsdag, december 7 Dag 10: Groen
Woensdag, december 8 Dag 1: Blauw  8 uur Late start
Donderdag, december 9 Dag 2: Blauw
Vrijdag, december 10 Dag 3: Blauw

 

Havik vakantie hoop

Ons jaarlijkse leerproject voor de hele school: Hawk Holiday Hope is nu nog maar een week verwijderd. Vrijdag 10 december wordt een spannende dag. De klassen brengen de gekochte geschenken naar het Mediacentrum. Het is zo opwindend om alle cadeaus op één locatie te zien en klaar te hebben voor het DCF-personeel om ze op te halen. We zullen ook deurversieringen en lelijke-truien-wedstrijden houden. Dit is een geweldige kans om onze Hawk Family Pride te laten zien en tegelijkertijd te geven aan degenen die onze steun nodig hebben in deze tijd van het jaar! Bekijk deze video voor meer informatie over dit geweldige project: Hawk Holiday Hope-video.

 

Inpakpapier

We hebben nog steeds inpakpapier nodig voor onze Hawk Holiday Hope-cadeaus. Met zo'n 200 kinderen om voor te kopen, zullen we veel cadeautjes moeten inpakken. Als u inpakpapier wilt doneren, kunt u dit uiterlijk donderdag 9 december afgeven op het hoofdkantoor. Bij voorbaat dank voor uw hulp hierbij. 

 

PSAT-melding voor Klasse van 2023 studenten en verzorgers

Bedankt aan alle studenten en medewerkers die in oktober hebben deelgenomen aan de PSAT-test van 2021. Er waren meer dan 360 studenten die de PSAT hebben afgelegd. We hebben wat belangrijke informatie over scores:

  • PSAT/NMSQT-scores zijn op maandag 6 december 2021 beschikbaar voor junioren. Als studenten op de testdag een e-mail hebben gestuurd, ontvangen ze een e-mail waarin staat dat hun score beschikbaar is. Lees a.u.b. "Toegang tot studentenscores" van de College Board site.
  • Studenten worden aangemoedigd om een Rekening collegebestuur zodat ze gemakkelijk online toegang hebben tot hun scores en gepersonaliseerde bronnen kunnen verkennen.
  • Studenten kunnen verbinding maken met College Board-mogelijkheden, zoals Official SAT® Practice on Khan Academy®, hulpmiddelen voor universiteitsgereedheid en een pad om beurzen te vinden.
  • Studenten krijgen de kans om maak contact met 1,500 hogescholen en meer dan $ 300 miljoen aan beurzen via Student Search Service® via hun College Board-account.
  • Als u wilt dat het originele PSAT-testboek uw antwoorden kruisverwijst, neem dan contact op met uw schooladviseur of mevrouw Larivee in het School Counseling Office. 

 

Familierondes in het ziekenhuis van Salem

Het Family Health Resource Center in het Salem Hospital organiseert een online bijeenkomst als onderdeel van hun maandelijkse Family Rounds over kinderen en de impact van toxische stress. De bijeenkomst is op donderdag 16 december van 12-00 uur. Alsjeblieft Klik hier voor meer informatie. 

 

Hoeden en kappen

Ter herinnering nu het koudere weer eraan komt dat hoeden en het dragen van kappen niet is toegestaan ​​voor zowel de veiligheid als de professionaliteit in ons schoolgebouw. Studenten wordt gevraagd om hun pet af te geven als ze deze dragen, waar ze deze aan het eind van de dag in het AP-kantoor kunnen krijgen. Dit kan ook een veiligheidsoverweging zijn bij het identificeren van indringers of studenten. Als studenten buiten zijn, mogen ze mutsen dragen, zeker nu het winterweer nadert. Dit beleid is niet nieuw, er kan niet over worden onderhandeld en we verwachten dat het wordt nageleefd. We stellen uw steun bij dit probleem zeer op prijs.

 

Task Force heropenen

We hebben een Reopening Task Force opgericht om onze vaccinatiegegevens te bekijken en ons plan voor de toekomst te bepalen met betrekking tot het versoepelen van het dragen van maskers voor gevaccineerd personeel en studenten. Er zijn vertegenwoordigers van personeel, leerlingen en ouders. We zullen dit werk elke maandag voortzetten om onze volgende stappen te plannen.

Activiteiten: Week van 6 december 2021

Het volgende document bevat activiteiten voor de: Week van 6 december 2021.

 

COVID-dashboard

Hier is de link naar onze COVID-dashboard. Deze wordt wekelijks geüpdatet met het aantal positieve COVID-19 gevallen en het aantal nauwe contacten.  

 

Have a great weekend!

HTRSBDTJO

Heidi T. Riccio, Ed.D., Hoofdinspecteur-directeur 
Shannon Donnelly, MAT, Principal 
Thomas O'Toole, Ed.D., Assistent hoofdinspecteur 
Essex North Shore landbouw- en technische school

Esdoornstraat 565 | Hathorne, MA 01937
(978) 304-4700 | EssexNorthShore.org
Vind ons op Twitter | Facebook | Instagram
creëren | Aanmoedigen | Promoten | Ontwikkelen 

 

Foto's van de week:  

We wilden enkele foto's van onze Credit For Life Fair delen.

Krediet voor Life Fair

Binden

Meneer Smith leert studenten een stropdas te strikken.
Hula Hoop-wedstrijd

Hula Hoop-wedstrijd


Meteen naar de inhoud