Wekelijks bericht van ENSATS 12-17-2021

Goedenavond Ouders, verzorgers, verzorgers en studenten:

 

Er is weer een schoolweek ten einde terwijl we wachten tot het weer verandert van ongebruikelijk warm naar seizoenskoud. Het is verbazingwekkend dat de winter nog maar vier dagen verwijderd is! (En tot nu toe geen sneeuw.) We vragen studenten om sterk te eindigen in de aanloop naar volgende week onze eerste schoolvakantie die begint na onze halve dag op donderdag 23 december.  

 

Aankomend schema

Hier is een voorproefje van het schema voor de volgende week.  

Maandag 20 Dec Dag 9: Groen
Dinsdag, december 21 Dag 10: Groen
Woensdag, december 22 Dag 1: Blauw  8 uur Late start
Donderdag, december 23 Dag 2: Blauw 11:00 Vervroegde vrijlating
Vrijdag, december 24 Geen school

 

Wijzigingen in maskervereisten

Zoals we vorige week in onze memo hebben uitgelegd, we zijn van plan het maskermandaat te versoepelen op dinsdag 18 januari. We wilden hier wat meer duidelijkheid over geven:

  • Studenten en medewerkers die niet gevaccineerd zijn, moeten maskers blijven dragen volgens de DESE-voorschriften. 
  • Iedereen die gevaccineerd is en een masker wil blijven dragen, is hier absoluut welkom.
  • De Task Force zal de COVID-19-statistieken blijven ontmoeten en monitoren om ervoor te zorgen dat we dit plan veilig kunnen voortzetten. Als uit onze statistieken blijkt dat we het maskermandaat op 18 januari niet moeten versoepelen, zullen we de beslissing nemen om te wachten en door te gaan met maskers.
  • Maskers blijven verplicht in bussen en in het kantoor van de verpleegster.

 

Maskerherinneringen

Daarover gesproken, daar willen we alle studenten aan herinneren mondkapjes zijn verplicht in bussen. De leerlingen moeten een mondkapje hebben als ze 's ochtends worden opgehaald. We hebben extra maskers beschikbaar in bussen, maar het aantal extra maskers is beperkt. Als de buschauffeur geen maskers meer heeft en een leerling heeft er geen, dan mag die leerling niet in de bus stappen. Het is vereist dat studenten hun eigen masker hebben en deze elke dag in de bus van en naar school dragen, ongeacht of het maskermandaat al dan niet wordt opgeheven voor het dragen van een masker op school op 18 januari.  

 

Poll COVID Booster en Vaccinatiekliniek 

We peilen het personeel en de zorgverleners van Essex Tech om te bepalen of er interesse is in het plannen van een extra COVID-vaccinatiekliniek op onze campus. Deze informatie is nodig om de clinic in te plannen. Namen en e-mails worden niet verzameld. Vul dit alstublieft in formulier uiterlijk maandag 20 december 2021, als u geïnteresseerd bent in deelname aan een mobiele clinic. Boosterdoses zullen ook verkrijgbaar zijn bij Moderna, Pfizer en Johnson & Johnson/Janssen in deze mobiele kliniek. Bedankt.  

 

****BREAKING NEWS****Studenten mobiele telefoons

Na de vakantie gaan we de gsm-caddy's opnieuw opstarten. Hoewel we sommige leraren hebben die het gebruik van de mobiele telefooncaddy's hebben ingesteld als onderdeel van hun klasroutine, is dit niet consistent in het hele gebouw. We hebben meerdere door studenten gemaakte Instagram-sites gezien met foto's van studenten en docenten die tijdens de les met mobiele telefoons zijn gemaakt. Het is zorgwekkend dat studenten zonder toestemming foto's maken van hun leeftijdsgenoten en docenten. Bovendien zijn mobiele telefoons een afleiding tijdens de les en door telefoons in de caddies te plaatsen, kunnen studenten zich concentreren op hun werk.

 

Klasse van 2025 technische goedkeuringen voor carrièreprogramma's 

Essex Tech School Counselors hebben vandaag een ontmoeting gehad met studenten van groep 9 om te beginnen met de laatste fase van hun technische of agrarische stage in hun loopbaan. Ouders/verzorgers ontvangen hierover een e-mail van cursusselectie@essextech.net vanavond met de CTE Program Selection-ranglijsten van hun studenten. U wordt gevraagd om te beoordelen en onderteken uiterlijk zondag 19 december 2021 uiterlijk 5 uur dit elektronische akkoordverklaring.   

 

OPMERKING: Per student wordt slechts één goedkeuringsformulier per e-mail verzonden. Controleer de e-mails van andere verzorgers en uw ongewenste e-mail als een ouder/verzorger onze communicatie in eerste instantie niet vindt. Als één van de ouders/verzorgers onze e-mail morgen (zaterdag)ochtend nog niet heeft ontvangen, stuur dan een e-mail cursusselectie@essextech.net met de naam van uw kind en de naam van de ouder/verzorger. 

 

Feestmaaltijden

We hebben de volgende documenten ontvangen waarin verschillende locaties staan ​​die gratis kerstdiners aanbieden. We wilden ze graag met je delen:

 

Honkbal Enquête

Als je geïnteresseerd bent om dit voorjaar te honkballen, vul dan de volgende enquête in: Enquête over honkbal van Essex Tech. De try-outs beginnen op maandag 21 maart. Als u vragen heeft, kunt u een e-mail sturen naar Coach Beauparlant op jbeauparlant@essextech.net.

 

Softbal Enquête

Gelieve dit in te vullen klanttevredenheid als je interesse hebt om dit voorjaar te softballen. Als u vragen heeft, kunt u een e-mail sturen naar mevrouw Deleskey, jdeleskey@essextech.net.

 

Activiteiten: Week van 20 december 2021

Het volgende document bevat activiteiten voor de: Week van 20 december 2021.

 

COVID-dashboard en COVID-informatie-update

Hier is de link naar onze COVID-dashboard. Het Dashboard is direct toegankelijk op de familiespagina van onze website in de COVID-19-sectie. We hebben ook DESE COVID-19 Protocol Flowcharts en Test-and-Blijf-informatie aan deze sectie toegevoegd. 

 

Have a great weekend!

HTR SBDTJO

Heidi T. Riccio, Ed.D., Hoofdinspecteur-directeur 
Shannon Donnelly, MAT, Principal 
Thomas O'Toole, Ed.D., Assistent hoofdinspecteur 
Essex North Shore landbouw- en technische school

Esdoornstraat 565 | Hathorne, MA 01937
(978) 304-4700 | EssexNorthShore.org
Vind ons op Twitter | Facebook | Instagram
creëren | Aanmoedigen | Promoten | Ontwikkelen 

 

Foto's van de week:  

Vorige week schonk Kelly Auto Group royaal een voertuig aan ons Automotive Technology-programma. We hebben het geluk dat we zo'n geweldige samenwerking hebben met deze lokale organisatie.

 
 

Het DECA Chapter van Essex Tech deed mee vandaag om door te stromen naar de staatscompetitie. Er zijn er een aantal die verder gaan. Een volledige lijst wordt toegezonden door adviseurs de heer G. en mevrouw Coolen. Wij zijn trots op al onze deelnemers!

 
 

Proficiat aan deze vier DECA-studenten die meededen op woensdag bij UMASS Lowell in Haverhill om de Difference Maker-wedstrijd te WINNEN! Ze wonnen $ 500 om hun businessplan een vliegende start te geven!


Meteen naar de inhoud