Bericht van ENSATS 12-31-2021

We hopen dat u geniet van deze vakantie vakantie! Nu het nieuwe jaar nadert, willen we deze tijd nemen om u een paar snelle updates te geven die ons zullen voorbereiden op een productief 2022.  

 

Maandag januari 3, 2022

Ten eerste verwachten we te zijn open voor zaken op maandag 3 januari op onze reguliere starttijd van 7:40 uur. Tussen nu en dan zullen we samenwerken met de faculteit om hen KN95-maskers te geven en COVID-19-testkits te distribueren, waarvan eerder vandaag door het Massachusetts Department of Elementary and Secondary Education is aangekondigd dat ze voor ons beschikbaar zullen zijn om te distribueren morgen en zondag naar onze faculteit met nader bekend te maken tijdstippen.  

 

Aankomend schema

Hier is een voorproefje van het schema voor de volgende week.  

Maandag januari 3, 2022 Dag 4: Blauw
Dinsdag januari 4, 2022 Dag 5: Blauw
Woensdag, januari 5, 2022 Dag 6: Groen  8 uur Late start
Donderdag, januari 6, 2022 Dag 7: Groen 
Vrijdag januari 7, 2022 Dag 8: Groen

 

Assemblages op sociale afstand om opnieuw te focussen op het leren van studenten

Afgestudeerd profiel

Zoals we vermeldden in onze laatste verzorger-e-mail, hebben we in reactie op enkele recente berichten op sociale media en opmerkingen op school van enkele van onze studenten gemaakt die niet indicatief zijn voor wie we zijn of wat we willen voor onze toekomstige werknemers, leiders en burgers, zullen we een aantal bijeenkomsten met kleine bijeenkomsten houden op sociale afstand om met studenten te praten over deze incidenten, de negatieve impact die ze hebben op onze leergemeenschap, en onze poging om iedereen duidelijk te maken dat we alle studenten hoog zullen houden verwachtingen zoals gespecificeerd in ons Graduate Profile. Dit zijn eigenschappen waarvan we willen dat alle ENSATS-studenten beschikken na hun afstuderen:

 

  • Soort
  • Vasthoudend 
  • Verantwoordelijk
  • Collaborative
  • Cultureel vaardig
  • Entrepreneurial

 

Terwijl we dit bespreken met studenten wanneer ze bij ons beginnen op hun eerste dag bij Essex Tech tijdens hun eerste jaar, willen we het Graduate Profile opnieuw introduceren bij studenten, zodat ze begrijpen wat er van hen wordt verwacht als onderdeel van onze leergemeenschap en de kwaliteiten die we van ze verwachten als ze na hun afstuderen in dienst treden. Deze vergaderingen zijn gepland op maandag 3 januari.

 

Mobiele telefoons voor studenten

Op deze bijeenkomsten zullen we ook opnieuw de eis invoeren dat mobiele telefoons niet in de klas mogen worden gebruikt. Wij zijn een 1-op-1 school; wat betekent dat alle leerlingen elke dag een Chromebook of een iPad bij zich hebben in de klas. Onze verwachting is dat studenten en medewerkers gebruik mobiele telefooncaddy's die in elk klaslokaal zijn geplaatst of dat mobiele telefoons in rugzakken worden opgeborgen. Als studenten tijdens de les mobiele telefoons gebruiken, worden ze naar het kantoor van de assistent-directeuren gestuurd en moeten ze hun mobiele telefoon de rest van de dag op kantoor laten.  Mantelzorgers, hierbij hebben wij uw hulp en steun hard nodig! Het is essentieel om onze studenten te leren productieve leden van onze gemeenschap te zijn en ze zouden niet moeten worden verteerd door de afleiding van een mobiele telefoon en alles wat daarbij komt kijken. Als u overdag contact moet hebben met uw kind, volstaat een telefoontje naar het hoofdkantoor. Op de een of andere manier deden onze ouders/verzorgers dit en het leek goed uit te pakken. 

 

Hoewel we sommige leraren hebben die het gebruik van de mobiele telefooncaddy's hebben ingesteld als onderdeel van hun klasroutine, is dit niet consistent in het hele gebouw. We hebben meerdere door studenten gemaakte Instagram-sites gezien met foto's en video's van studenten en docenten die tijdens de les met mobiele telefoons zijn gemaakt.  Het is zorgwekkend en illegaal dat studenten zonder toestemming foto's maken van hun leeftijdsgenoten en docenten.  Deze boodschap willen we komende week bij terugkomst op school aan iedereen duidelijk maken.

 

Maskerherinneringen

Hoewel we onze wijzigingen in de maskervereisten hebben gepauzeerd totdat de COVID-19-statistieken gunstiger zijn, willen we deze tijd nemen om alle studenten eraan te herinneren dat mondkapjes zijn verplicht in bussen. De leerlingen moeten een mondkapje hebben als ze 's ochtends worden opgehaald. We hebben extra maskers beschikbaar in bussen, maar het aantal extra maskers is beperkt. Als de buschauffeur geen maskers meer heeft en een leerling heeft er geen, dan mag die leerling niet in de bus stappen.  Het is verplicht dat leerlingen hun eigen mondkapje hebben en deze elke dag in de bus van en naar school dragen.  

 

COVID-19 Mobiele Vaccinatiekliniek 

We zijn verheugd aan te kondigen dat Essex Tech gastheer zal zijn voor een mobiele vaccinatiekliniek voor studenten en personeel op onze campus op 21 januari 2022. Voor diegenen die geïnteresseerd zijn in het krijgen van een vaccinatie of een booster, gelieve dit in te vullen voorinschrijvingslink zodat onze vrienden van Transformative Health Care de juiste hoeveelheid vaccin kunnen brengen. Laat het ons weten als u vragen heeft.   

 

COVID-dashboard en COVID-informatie-update

Hier is de link naar onze COVID-dashboard. Het Dashboard is direct toegankelijk op de familiespagina van onze website in de COVID-19-sectie. We hebben ook DESE COVID-19 Protocol Flowcharts en Test-and-Blijf-informatie aan deze sectie toegevoegd.  

 

Fijne jaarwisseling en we kijken er naar uit dat 2022 GEWELDIG wordt!

HTRSBDTJO

Heidi T. Riccio, Ed.D., Hoofdinspecteur-directeur
Shannon Donnelly, MAT, Principal
Thomas O'Toole, Ed.D., Assistent hoofdinspecteur
Essex North Shore landbouw- en technische school


Meteen naar de inhoud