Essex Tech Senior genomineerd als Amerikaanse presidentiële geleerde
ESSEX TECH_Beck Hermann1
Beck Hermann is genomineerd als US Presidential Scholar in Career and Technical Education. (Foto met dank aan Essex Tech)
HATHORNE — Superintendent Heidi Riccio en directeur Shannon Donnelly zijn verheugd aan te kondigen dat Essex Tech senior Beck Hermann is genomineerd als een US Presidential Scholar in Career and Technical Education.
Hermann werd voorgedragen door Jeffrey Riley, de onderwijscommissaris van Massachusetts. Finalisten voor de prijs worden in april geselecteerd en aangekondigd door het Amerikaanse ministerie van Onderwijs en zullen een prijzenontbijt in Washington, DC bijwonen
Elk jaar, de US Presidential Scholars-programma erkent tot 161 van de meest uitzonderlijke studenten van het land. Het programma werd uitgebreid om de prestaties van studenten die in 2015 beroeps- en technisch onderwijs studeerden, op te nemen en te vieren.
“Beck heeft ondernemersgeest! Hij begon een landschapsarchitectuurbedrijf in de 8e klas en leerde zoveel mogelijk bij Essex Tech in het programma Landscaping and Turf Management. Beck profiteert van coöperatief onderwijs door bij Wolf Hill te werken Tuincentrum,' zei hoofdinspecteur Riccio. "Hij is zeker de modelstudent die zeker zal uitblinken buiten Essex Tech."
Hermann is van plan om na zijn afstuderen carrière te maken in de landschapsarchitectuur.
Hermann neemt actief deel aan tal van buitenschoolse activiteiten van Essex Tech. In dit schooljaar fungeert hij als studentmentor, schoolambassadeur en senior class penningmeester.
“We zijn ongelooflijk trots op Beck en zijn prestaties bij Essex Tech. Hij is een uitstekende student, fungeert als mentor voor onze nieuwe studenten en wijdt zijn tijd aan verschillende activiteiten voor de gemeenschap", zei directeur Donnelly. "Hij is een voorbeeld van wat we hopen te zien in al onze studenten en hij verdient deze erkenning zeer."
Hermann is ook een multisportatleet. Hij is aanvoerder van het Winter Track-team en heeft in het Spring Track-team gelopen. Hij heeft in het golfteam gespeeld en is van plan dit voorjaar in het volleybalteam te spelen.
Hermann hielp ook bij het starten en exploiteren van de Hawks Fan Section, hielp bij het vernieuwen van de Weightlifting Club en werkt samen met de schooladministratie om een ​​skiclub te starten.
Hermann werkt bij Wolf Hill Home and Garden Centre in Ipswich via het Essex Tech Cooperative Education Program. Hij exploiteert ook Beck's Landscapes and Gardens, waarmee hij in de achtste klas begon.
Hij heeft zich vrijwillig aangemeld bij Surfing with Smiles, een organisatie die zich inzet om gehandicapte kinderen te leren surfen, en bij Our Neighbours' Table, een non-profitorganisatie in Amesbury die voedselonzekerheid probeert te verminderen.
“Ik ben opgewonden om Essex North Shore te vertegenwoordigen en allen beroepsstudenten voor deze nominatie als Presidential Scholar-kandidaat. Een eer van deze hoogte komt niet van de ene op de andere dag en ik ben meer dan gezegend dat ik de kans heb gekregen om mezelf op deze manier te ontwikkelen”, zei Hermann. “Aangemoedigd door de steun van mijn leraren, schoolbestuur, coöperatieve mogelijkheden, familie en de hele gemeenschap, heb ik ontdekt dat het hebben van de juiste ondersteuning het haalbaar maakt om uit te blinken.”
###
ESSEX TECH_Beck Hermann2
Essex Tech senior Beck Hermann assisteerde bij het starten en exploiteren van de Hawks Fan Section, die de atletische teams van de school aanmoedigt. (Foto met dank aan Essex Tech)

Meteen naar de inhoud