Wekelijks bericht van ENSATS 11-5-2021

Goedenavond Ouders, verzorgers, verzorgers en studenten:

Welkom in november en kwartaal 2! We hopen dat je dit weekend wat slaap kunt inhalen met de zomertijd, wanneer de klok een uur terugvalt. Ons tweede kwartaal gaat beginnen op maandag 8 nov. We zullen de komende weken informatie voor u hebben over rapportkaarten.

 

Aankomend schema

Hierbij alvast een voorproefje van het programma voor komende week.  

Maandag, november 8

Dag 9: Groen

Dinsdag, november 9

Dag 10: Groen

Woensdag, november 10

Dag 1: Blauw   8 uur Late start 

Donderdag, november 11

Veteranendag: geen school

Vrijdag, november 12

Dag 3: Blauw

 

Maskers op bussen

Ter herinnering: het is een staatsmandaat dat alle studenten en personeel maskers moeten dragen in schoolbussen. We hebben de afgelopen week verschillende studenten gehad die zonder masker in bussen zijn gestapt. Hoewel de chauffeurs meestal extra maskers hebben, raken ze snel door de voorraden en raken ze vaak op. Het is essentieel dat uw kind met een mondkapje bij de bushalte arriveert. Leerlingen die geen mondkapje hebben, mogen niet in de bussen stappen. Wij stellen uw medewerking aan dit mandaat zeer op prijs.  

 

Kleding, hoeden en maskers tijdens CTE Class

Leraren hebben ons erop gewezen dat leerlingen in de CTE-verkenning en -klassen hoodies dragen en niet goed maskers dragen, net als leerlingen in de bovenbouw. Dit is een uitdaging wanneer sommige programma's hun studenten ter verantwoording roepen. Studenten die in CTE zijn, moeten gepast gekleed zijn. Als je binnen bent, geen hoodies, hoeden en met een uniform. We leiden het toekomstige personeel op en dit zijn verwachtingen. 

 

MCAS herexamens in Engelse taalkunde en wiskunde

De komende week hebben we een klein aantal junioren en senioren die de MCAS Mathematics Retest zullen afleggen op November 9th en 10e en dan de volgende week de MCAS English Language Arts Retest op November 16th en 17e voor junioren en een extra testdag voor senioren November 18th. We testen studenten aan de overkant van de straat in Smith Hall en voorzien studenten van ontbijt, een tussendoortje en indien nodig lunch.   

4:15 uur en 5:45 uur Late Bussen

Onze late bussen van 4:15 uur rijden op maandag, dinsdag en donderdag. Deze bussen van 4:15 zijn voor leerlingen die op school blijven voor buitenschoolse activiteiten of voor extra hulp. Studenten mogen niet op school blijven, tenzij ze bij een club of een leraar zijn. De bussen van 5 uur rijden elke dag alleen voor sporters en toneelstudenten. Studenten moet zich aanmelden via het online formulier vóór 9 uur. Als studenten zich niet op tijd aanmelden, kan het zijn dat er geen bus naar hun halte rijdt. 

 

PTO-inzamelingsactie

De Essex North Shore PTO sponsort een Virtual Charcuterie Board Workshop met op maat gemaakte borden op zaterdag 13 nov om 6 uur. De kosten bedragen $ 30 per persoon (of koppel). Volg deze link om u te registreren. https://essexnspto.rallyup.com/charcuterie2021

 

Pompoen Smash

New Entry Farm in Beverly houdt een 'Great Pumpkin Smash'-evenement op zondag 7 nov. Zie dit alstublieft flyer voor meer informatie.

Activiteiten: Week van 8 november 2021

Het volgende document bevat activiteiten voor de: Week van 8 november 2021.

 

COVID-dashboard

Hier is de link naar onze COVID-dashboard. Deze wordt wekelijks geüpdatet met het aantal positieve COVID-19 gevallen en het aantal nauwe contacten.  

Have a great weekend!

 HTRSBDTJO

Heidi T. Riccio, Ed.D., Hoofdinspecteur-directeur 
Shannon Donnelly, MAT, Principal
Thomas O'Toole, Ed.D., Assistent hoofdinspecteur 
Essex North Shore landbouw- en technische school

Esdoornstraat 565 | Hathorne, MA 01937
(978) 304-4700 | EssexNorthShore.org
Vind ons op Twitter | Facebook | Instagram
Maak | Aanmoedigen | Promoot | Ontwikkelen 

 

Presentatie van de week:  

Het winnende eerstejaarsteam en hun "Stoomwals" wonnen de hoofdprijs bij de Fall Integration Academy remapparaatwedstrijd!

Pompoen


Meteen naar de inhoud