Wekelijks bericht van ENSATS 11-12-2021

Goedemiddag Ouders, verzorgers, verzorgers en studenten:

We hopen dat je hebt genoten van de Veteranendag-vakantie en de tijd hebt genomen om degenen te bedanken die ons land hebben gediend of momenteel dienen. We hebben onze eerste week van kwartaal 2 achter de rug. Leraren maken de laatste hand aan de cijfers van kwartaal 1 en de rapportkaarten zouden eind volgende week klaar moeten zijn om te worden bekeken in Aspen.  

Aankomend schema

Hierbij alvast een voorproefje van het programma voor komende week.  

Maandag, november 15

Dag 4: Blauw

Dinsdag, november 16

Dag 5: Blauw

Woensdag, november 17

Dag 6:  Groen     8 uur Late start 

Donderdag, november 18

Dag 7: Groen

Vrijdag, november 19

Dag 8: Groen

Veiligheid evenement

Vorige week kregen we tijdens de schooldag een oud-leerling toegang tot ons gebouw. Gelukkig werden met behulp van oplettende medewerkers en beveiligingsbeelden de administratie en de beveiliging snel gealarmeerd en werd de persoon uit het gebouw verwijderd. Dit is een voorbeeld van onze veiligheidstraining en -praktijken op het werk.  

Havik vakantie hoop

We zijn begonnen met ons jaarlijkse schoolbrede gemeenschapsdienst-leerproject: Hawk Holiday Hope, waar studenten, personeel, ouders en andere groepen die betrokken zijn bij de school vakantiegeschenken kopen voor kinderen in nood via het Department of Children and Families in Salem. Dit is een geweldige kans om onze Hawk Family Pride te laten zien! Bekijk deze video voor meer informatie over dit geweldige project: Hawk Holiday Hope-video

Aanpasbare sweatshirts

We hebben nu aanpasbare hoodies te koop via de schoolwinkel. Ze hebben uw winkelnaam op de achterkant en kunnen worden gepersonaliseerd met een naam op de mouw. Hoewel hoodies niet gedragen kunnen worden in CTE-gebieden, zijn deze perfect voor de academische week of buiten school. Ze zullen op tijd klaar zijn voor de winterstop.  

Volg deze link om te kopen: https://shop565.square.site/custom-shop-hoodies

Maskers op bussen

Ter herinnering: het is een staatsmandaat dat alle studenten en personeel maskers moeten dragen in schoolbussen. We hebben de afgelopen week verschillende studenten gehad die zonder masker in bussen zijn gestapt. Hoewel de chauffeurs meestal extra maskers hebben, raken ze snel door de voorraden en raken ze vaak op. Het is essentieel dat uw kind met een mondkapje bij de bushalte arriveert. Leerlingen die geen mondkapje hebben, mogen niet in de bussen stappen. Wij stellen uw medewerking aan dit mandaat zeer op prijs.  

MCAS-hertesten in Engelse taalkunsten

De komende week hebben we een klein aantal junioren en senioren die de MCAS English Language Arts Retest zullen afleggen op November 16th en 17e voor junioren en een extra testdag voor senioren November 18th. We testen studenten aan de overkant van de straat in Smith Hall en voorzien studenten van ontbijt, een tussendoortje en indien nodig lunch.   

Activiteiten: Week van 15 november 2021

Het volgende document bevat activiteiten voor de: Week van 15 november 2021.

COVID-dashboard

Hier is de link naar onze COVID-dashboard. Deze wordt wekelijks geüpdatet met het aantal positieve COVID-19 gevallen en het aantal nauwe contacten. 

Have a great weekend!

 HTRSBDTJO

Heidi T. Riccio, Ed.D., Hoofdinspecteur-directeur 
Shannon Donnelly, MAT, Principal
Thomas O'Toole, Ed.D., Assistent hoofdinspecteur 
Essex North Shore landbouw- en technische school

Esdoornstraat 565 | Hathorne, MA 01937
(978) 304-4700 | EssexNorthShore.org
Vind ons op Twitter | Facebook | Instagram
Maak | Aanmoedigen | Promoot | Ontwikkelen 

 

Presentatie van de week:  

Op Veteranendag werd in Salem het Catherine Larkin Memorial ingewijd. Catherine is afgestudeerd aan de Essex Aggie Homemaking School en we herbouwen haar huisje ter nagedachtenis en om haar offer aan ons land te erkennen.

Larkin herdenkingsinwijding

Larkin herdenkingsinwijding


Meteen naar de inhoud