Wekelijks bericht van ENSATS 10-29-2021

Goedemiddag Ouders, verzorgers, verzorgers en studenten:

Bedankt voor je geduld met ons tijdens het navigeren door de weer- en transportproblemen op woensdag. We hadden deze week veel te doen op Essex Tech: junioren namen PSAT's, alle studenten lieten foto's maken, 8 FFA-studenten en adviseurs reisden naar Indianapolis voor de Nationale Conventie, en we hadden Pink Out-dag op donderdag.

 

Aankomend schema

Hierbij alvast een voorproefje van het programma voor komende week.  

Maandag, november 1

Dag 4: Blauw

Dinsdag, november 2

Dag 5: Blauw

Woensdag, november 3

Dag 6: Groen   8 uur Late start 

Donderdag, november 4

Dag 7: Groen

Vrijdag, november 5

Dag 8: Groen

 

Eerstejaars Ouder CTE Informatieavond

Eerstejaars ouders en verzorgers worden aangemoedigd om een ​​informatiesessie bij te wonen die wordt georganiseerd door de Grade 9 School Counselors over het Grade 9 Career Technical of Agricultural selectie- en plaatsingsproces op Woensdag, november 3, 2021. Het programma start stipt om 6 uur in onze Grote Cafetaria. 

 

Koeler weer: kleed je erop aan!

De meeste van onze programma's werken het hele jaar door buiten. Het is essentieel dat uw kind de geschikte bovenkleding voor het koelere weer. Zorg ervoor dat ze deze dagen warme kleding hebben. Als ze niet goed gekleed zijn, kunnen ze die dag niet werken. Dit heeft een negatieve invloed op een student die een vak leert. Houd er rekening mee dat we het toekomstige personeel trainen. Als je niet werkt, krijg je niet betaald. Dank u voor uw aandacht voor deze kwestie. Als u financiële problemen ondervindt, neem dan rechtstreeks contact met ons op zodat we u kunnen helpen met deze behoeften.

 

Brunt Workwear-partnerschap

Dankzij een lid van onze programmaadviescommissie, Bill Butts, hebben we onlangs contact gehad met Brunt werkkleding. Hij schenkt royaal een paar hoogwaardige werkschoenen aan onze studenten. Als uw kind een ontvanger was van deze donatie (Landscaping and Automotive vandaag en er komt nog meer), raden we hen ten zeerste aan om een ​​persoonlijk bedankbriefje voor hen te schrijven. Deze ondernemer is afgestudeerd aan Babson College en heeft een passie voor het vak. 

Studenten afzetten 

Ter herinnering: alle studenten dienen tussen 7 uur en 05 uur achter in het gebouw te worden afgezet bij de gymzaal, tenzij je hierover afspraken hebt gemaakt met de administratie. Brengt u uw kind na 7 uur af, zet het dan af bij de Hoofdingang voor het gebouw. Deze richtlijnen zijn er voor de veiligheid van de leerlingen. Leerlingen voor de school afzetten wanneer bussen en personeel arriveren, levert logistieke en veiligheidsproblemen op. 

 

Wintervlag voetbal

We zijn verheugd om nog een Flag Football-kans voor onze studenten aan te kondigen. Hier is een bericht van de League Organizer, Nathan Farrar:

Met genoegen kondig ik de opening van de registratie voor het Essex Tech student Indoor Flag Football Program aan. Inschrijvingen sluiten op woensdag 3 nov, en vol zit, dus meld je snel aan! Houd er rekening mee dat we ook oudervrijwilligers nodig hebben in elk team, dus voel je vrij om vrijwilliger te worden of vraag je ouders om een ​​coach te zijn!!! Er zullen spelletjes worden gehouden op zaterdag nachten 8:30-9:30. Hoe aanmelden/Meer informatie? Website: www.NewEnglandSportsLLC.com

 

Als u zich nog niet eerder heeft aangemeld bij New England Sports, kunt u naar de website gaan en klikken op "Registratie-info" en vervolgens op "Beschikbare programma's". "NES HAWKS Flag Football" verschijnt en ze kunnen op die link klikken om zich te registreren. Iedereen moet een account hebben en/of aanmaken om zich voor het programma te kunnen registreren. Laat het me weten als je vragen hebt of hulp nodig hebt. (Liga-organisator Nathan Farrar, 978.815.0711)

 

Activiteiten: Week van 1 november 2021

Het volgende document bevat activiteiten voor de: Week van 1 november 2021.

 

COVID-dashboard

Hier is de link naar onze COVID-dashboard. Deze wordt wekelijks geüpdatet met het aantal positieve COVID-19 gevallen en het aantal nauwe contacten.  

 

Have a great weekend!

 HTRSBDTJO

Heidi T. Riccio, Ed.D., Hoofdinspecteur-directeur 
Shannon Donnelly, MAT, Principal
Thomas O'Toole, Ed.D., Assistent hoofdinspecteur 
Essex North Shore landbouw- en technische school

Esdoornstraat 565 | Hathorne, MA 01937
(978) 304-4700 | EssexNorthShore.org
Vind ons op Twitter | Facebook | Instagram
Maak | Aanmoedigen | Promoot | Ontwikkelen 

 

Presentatie van de week:  

FFA-studenten op de National FFA Convention in Indianapolis.

FFA

FFA2

Onze Food Service-afdeling rockt roze voor Pink Out-dag.

Foodservice Pink-Out

Mevr. DeForge en onze geweldige studenten renden met haar tante naar de finish bij de jaarlijkse 5K!

Mevr. DeForge en onze geweldige studenten renden met haar tante naar de finish bij de jaarlijkse 5K!

Het was een geweldige dag voor een 5K!

Het was een geweldige dag voor een 5K!

Het was een geweldige dag voor een 5K!


Meteen naar de inhoud