Wekelijks bericht van ENSATS 10-1-2021

Goedenavond Ouders, verzorgers, verzorgers en studenten:

Welkom in oktober! September ging in een flits voorbij! Het is prachtig weer en er gebeuren veel leuke dingen op de campus! Dit weekend begint de Topsfield Fair en studenten van Essex Tech zullen deelnemen aan verschillende evenementen. Kom gerust eens langs bij de ciderkraam of zie hoe ze ons vee laten zien! Dit weekend vindt ons Pompoenfestival plaats op de boerderijkraam op zaterdag 2 oktober, van 11:00 – 1:00 uur. Dit evenement omvat ahornsiroop van Meredith Farms, pompoenen van Brooksby Farm en gebak van Culinary Arts! Kom gerust eens langs op zaterdag en ga dan om 2 uur naar de voetbalwedstrijd. 

Aankomend schema

Hierbij alvast een voorproefje van het programma voor komende week.  

Maandag oktober 4

Dag 4: Blauw

Dinsdag oktober 5

Dag 5: Blauw

Woensdag oktober 6

Dag 6: Groen   8 uur Late start 

Donderdag oktober 7

Dag 7: Groen

Vrijdag oktober 8

Dag 8: Groen

Homecoming 2021 

De week van thuiskomst staat voor de deur.  

Klik hier voor alle details:  Homecoming 2021

Bedankt voor uw geduld bij ontslag

Bedankt voor je geduld tijdens de eerste schoolweken. Onze nieuwe studenten zijn vertrouwd geraakt met ons ontslagproces, busladingen zijn dankzij onze transportafdeling in evenwicht gebracht en ons stoplicht is aangepast om langer groen licht op het moment van ontslag mogelijk te maken. Hierdoor hebben we het ontslag efficiënter kunnen verwerken. We waarderen uw geduld.

Belangrijke herinneringen over kledingvoorschriften

We hebben de laatste tijd verschillende studenten zonder dresscode gehad. Volgens het studentenhandboek:

  • Tops moeten schouderbanden hebben die voldoende zijn om een ​​shirt op zijn plaats te houden. 
  • Kleding moet gebieden van de ene oksel tot de andere oksel bedekken, tot ongeveer halverwege de dij.

We hebben ook gemerkt dat leerlingen uit groep 9 niet gepast gekleed zijn voor de CTE-verkennende weken. We vragen dat 9e klassers en verzorgers de Dress for Success-document dat werd verstrekt in oriëntatiemappen om de verwachtingen voor kleding in CTE-gebieden te zien. Studenten die niet correct gekleed zijn, wordt gevraagd zich om te kleden en kan disciplinaire maatregelen krijgen. 

Maskers

Gezien recente begeleiding van de commissaris van onderwijs, Jeff Riley, zullen we onze maskerplicht voortzetten zolang we binnen zijn en in bussen tot ten minste November 1st. Studenten en medewerkers moeten maskers over hun mond en neus dragen.  

Save the date: Ouderavond 

We zijn van plan om een Virtuele ouderavond op donderdag 14 oktober in 6: 00 pm. Dit geeft verzorgers de kans om de leerkrachten van hun kind te ontmoeten en meer te weten te komen over de verwachtingen van de klas. We zullen in de nabije toekomst meer details geven over het schema en de toegang tot deze virtuele vergaderingen.

Topsfield eerlijke speurtocht

De Klasse van 2024 houdt een speurtocht voor iedereen die de Topsfield Fair van oktober 1 tot oktober 11. Het enige dat u hoeft te doen, is foto's maken van uzelf terwijl u geniet van de evenementen op de beurs die hier worden vermeld: Wat te jagen. Verschillende afbeeldingen hebben verschillende waarden en sommige kunnen meer dan eens worden gebruikt, dus lees aandachtig! Plaats dan eenvoudig uw foto's op dit formulier Haviken van 24 Topsfield Fair Scavenger Hunt evenals de EssexNorthShore Instagram-pagina. Toppuntenverdieners winnen fantastische prijzen!

Score bijhouden

Klik hier om Mr. Murphy's eerste editie van Keeping Score te lezen om meer te weten te komen over de gebeurtenissen op onze atletiekafdeling.

Activiteiten: Week van 4 oktober 2021

Bekijk het volgende document voor informatie over activiteiten voor de: Week van 4 oktober 2021.

COVID-dashboard

Hier is de link naar onze COVID-dashboard. Deze wordt wekelijks geüpdatet met het aantal positieve COVID-19 gevallen en het aantal nauwe contacten.  

Hoogachtend, 

HTRSBDTJO

Heidi T. Riccio, Ed.D., Hoofdinspecteur-directeur 
Shannon Donnelly, MAT, Principal
Thomas O'Toole, Ed.D., Assistent hoofdinspecteur 
Essex North Shore landbouw- en technische school

Esdoornstraat 565 | Hathorne, MA 01937
(978) 304-4700 | EssexNorthShore.org
Vind ons op Twitter | Facebook | Instagram
Creëer | Aanmoedigen | Promoot | Ontwikkelen 

Presentatie van de week:  

Kailey Burke van Horticulture en haar verkennende studenten verschenen in deze nieuwsbrief! Wat een geweldige manier om het programma te promoten!  NIEUWSBRIEF

Cosmetologie is geopend! Een mooie foto van onze kids in actie!

Kosmo geopend


Meteen naar de inhoud