Bericht van ENSATS 09-24-2021

Goedenavond Ouders, verzorgers, verzorgers en studenten:

Fijne herfst! De koelere ochtenden beginnen te komen en sommige bladeren veranderen van kleur. De studenten lijken met gemak door het gebouw te navigeren en hun klassen te vinden. Veel studenten zijn op pad geweest op de campus: de landschapsstudenten die op onze hoofdcampus en op de zuidelijke campus werkten, Arbor-studenten die aan hun klimvaardigheden werkten en metselwerkstudenten die hielpen bij het storten van de plaat voor de uitbreiding van de Gallant Hall-badkamer. Aan de Larkin Cottage wordt gewerkt door de Timmerwerkstudenten en onze andere bouwvakkers in de gemeenschap werken aan stadsprojecten. Daarnaast zijn zowel Cosmetology als Culinary open voor zaken. Het is leuk om na zoveel maanden weer wat bekende klanten terug te zien in onze Bistro.

 

Aankomend schema

Hierbij alvast een voorproefje van het programma voor komende week.  

Maandag, september 27

Dag 9: Groen

Dinsdag, september 28

Dag 10: Groen

Woensdag, september 29

Dag 1: Blauw  10 uur Late start 

Donderdag, september 30

Dag 2: Blauw

Vrijdag oktober 1

Dag 3: Blauw

 

Late start op woensdag 29 sept

We starten 2.5 uur later op woensdag 29 sept om de professionele ontwikkeling van docenten mogelijk te maken. We hebben periodes D, E en F. De lessen beginnen om 10:54 uur; leerlingen mogen niet voor 10 uur worden afgezet. De lunch wordt geserveerd volgens ons reguliere lunchschema. De ophaaltijden van de bus staan ​​vermeld op de bus routes in de uiterst rechtse kolom.

 

ALICE-training

Tijdens F-blok op woensdag 29 sept we zullen een schoolbrede ALICE-les en oefening geven. ALICE is een acroniem voor Alert, Lockdown, Inform, Counter, Evacuate. Het ALICE-trainingsprogramma biedt lessen en informatie voor alle facetten van de reactie als een gewelddadige indringer toegang krijgt tot een gebouw. Leraren zullen de componenten van ALICE bekijken en we zullen studenten een oefenbarricade laten voltooien.

 

Save the date: Ouderavond 

We zijn van plan om een Virtuele ouderavond op donderdag 14 oktober in 6: 00 pm. Dit geeft verzorgers de kans om de leerkrachten van hun kind te ontmoeten en meer te weten te komen over de verwachtingen van de klas. We zullen in de nabije toekomst meer details geven over het schema en de toegang tot deze virtuele vergaderingen.

 

vrijwilliger kansen

We hebben verschillende mogelijkheden voor vrijwilligerswerk voor mantelzorgers. Bekijk het volgende om te zien of je vrijwilligerswerk wilt doen:

  • Kwaliteitsschoolplan
    Het Quality School Plan is een 3-jarenplan dat de doelen voor schoolverbetering schetst, evenals de strategieën die zijn geïmplementeerd om de doelen te bereiken. Het Quality School Plan is opgesteld in samenhang met ons 5-jarig Strategisch Plan. We moeten dit jaar ons kwaliteitsschoolplan herschrijven. We zijn op zoek naar 2 mantelzorgers die geïnteresseerd zijn om te werken aan het Quality School Plan Action Team. Hiervoor zouden de komende maanden maandelijkse vergaderingen nodig zijn om ons plan te ontwerpen. Als je geïnteresseerd bent om deel uit te maken van deze commissie, vul dit dan in formulier by Vrijdag 1 oktober.
  • Strategisch vijfjarenplan
    We zitten momenteel in het 5e jaar van ons 5-jarig Strategisch Plan en daarom moeten we een nieuw 5-jarenplan ontwikkelen. Dit proces zal enkele maanden in beslag nemen en er zal input van al onze groepen belanghebbenden bij betrokken zijn. We willen graag 3 zorgverleners uitnodigen om deel te nemen aan het 5-jarig Strategisch Plan Actieteam. Als je geïnteresseerd bent, vul dit dan in formulier by Vrijdag 1 oktober.
  • Schoolraad
    Er zijn vacante zetels voor ouders in de Essex North Shore Agricultural & Technical School Council. De Raad komt vier tot vijf keer per jaar bijeen om de onderwijsdoelen van de school te bekijken, de onderwijsbehoeften van de leerlingen die de school bezoeken te identificeren, het jaarlijkse budget voor schoolbouw te herzien en het schoolverbeteringsplan te herzien. Deze vergaderingen worden meestal gehouden op donderdag ochtenden om 7 uur. Als je geïnteresseerd bent om mee te doen, stuur dan een e-mail naar sdonnelly@essextech.net

 

Herziene kalender

Klik hier voor de meest actuele versie van onze school kalender. Negeer de eerdere versies van de kalender.

 

College Fair en Senior Post-Secundaire Informatiesessie: 

De Essex North Shore Agricultural & Technical School Counseling Department moedigt senior en junior studenten en een conciërge aan om onze jaarlijkse College Fair bij te wonen op Woensdag 6 oktober 2021, van 5:30 tot 7: 00 pm in onze Hawks Nest Gymnasium en Main Cafetaria. Verwacht wordt dat meer dan 40+ particuliere en openbare hogescholen en universiteiten aanwezig zullen zijn. Hoewel we alle senior- en juniorstudenten aanmoedigen om deel te nemen, vragen we dat ze vergezeld worden door niet meer dan één conciërge, aangezien we werken aan het implementeren van voorzorgsmaatregelen die in overeenstemming zijn met de gezondheids- en veiligheidsvereisten van COVID-19. Houd er ook rekening mee dat alle aanwezigen maskers moeten dragen die in overeenstemming zijn met de staats- en MA DESE-richtlijnen. Bovendien moeten alle studenten en verzorgers die van plan zijn aanwezig te zijn, zich vooraf registreren voor dit evenement door deze link in te vullen 1 oktober 2021VERPLICHT: VOORINSCHRIJVING COLLEGE FAIR 2021.

 

MEFA Financiële Hulp Informatieavond ~ Uitgesteld 

Helaas, de persoonlijke MEFA Financial Aid Information Night die gepland stond Woensdag, september 29, 2021, is uitgesteld. Op dit moment worden door MEFA georganiseerde informatiesessies over financiële hulp nog steeds vrijwel alleen aangeboden op https://www.mefa.org/videos. U kunt er zeker van zijn dat de schoolbegeleidingsafdeling van Essex Tech ijverig werkt om persoonlijke informatiesessies over financiële hulp en / of persoonlijke FAFSA-aanvraaghulpsessies aan onze gezinnen aan te bieden wanneer persoonlijke presentatoren en diensten beschikbaar komen.

 

Studenten parkeren

Op dit moment hebben we onze laatste studentenparkeerplaats toegewezen. We hebben geen beschikbare parkeerplaatsen meer. Als een student op onze wachtlijst voor een parkeerkaart wil worden geplaatst, moet hij/zij naar het kantoor van de adjunct-directeur in Academie D gaan om zich aan te melden. Als er plekken vrijkomen, zorgen we voor een plek voor de eerstvolgende leerling op de lijst.

 

COVID-dashboard

Hier is de link naar onze COVID-dashboard. Deze wordt wekelijks geüpdatet met het aantal positieve COVID-19 gevallen en het aantal nauwe contacten.  

 

Activiteiten: Week van 27 september 2021

Bekijk het volgende document voor informatie over activiteiten voor de: Week van 27 september 2021.

HTRSBDTJO

Heidi T. Riccio, Ed.D., Hoofdinspecteur-directeur 
Shannon Donnelly, MAT, Principal
Thomas O'Toole, Ed.D., Assistent hoofdinspecteur 
Essex North Shore landbouw- en technische school

Esdoornstraat 565 | Hathorne, MA 01937
(978) 304-4700 | EssexNorthShore.org
Vind ons op Twitter | Facebook | Instagram
Creëer | Aanmoedigen | Promoot | Ontwikkelen 

Foto's van de week:  

Burgemeester Cahill uit Beverly bezoekt onze After Dark-leerlingen en ons schoolgebouw.

Beverly bezoekBeverly bezoek

Onze eerste groep Early College-studenten die deze week naar NSCC gaan!

North Shore Community College


Meteen naar de inhoud