Bericht van ENSATS 09-17-2021

Goedenavond verzorgers en studenten:

Onze studenten en medewerkers lijken in de routine te komen nu we deze week aan onze tweede cyclus begonnen. Leerlingen van groep 9 hebben hun verkennende selecties gemaakt en beginnen met verkennend #1 op woensdag 22 sept. Het is opwindend om te zien hoe ze deze eerste stap in hun loopbaan zetten. Ook mochten we deze week onze After Dark-leerlingen verwelkomen. Deze studenten gaan 's ochtends naar hun middelbare school en gaan 's middags met ons mee naar CTE.  

Aankomend schema

Hierbij alvast een voorproefje van het programma voor komende week.  

Maandag, september 20

Dag 4: Blauw

Dinsdag, september 21

Dag 5: Blauw

Woensdag, september 22

Dag 6: Groen  8 uur Late start 

Donderdag, september 23

Dag 7: Groen

Vrijdag, 24 september

Dag 8: Groen

Test-en-verblijf-programma

We zijn verheugd te kunnen melden dat ons Test-and-Stay-programma deze week is begonnen. Dit programma stelt ons in staat om niet-gevaccineerde, asymptomatische studenten en personeel te testen waarvan is vastgesteld dat ze nauwe contacten op school hebben. Ze kunnen bij aankomst op school testen en als ze negatief zijn, blijven ze een dag op school. Studenten die deelnemen aan het Toets-en-Blijfprogramma hoeven niet in quarantaine. Daarnaast kan er getest worden voor leerlingen en medewerkers die tijdens de schooldag symptomen van COVID-19 ervaren. Om deel te nemen aan het Test-and-Stay-programma, hebben we gezinnen nodig die de preregistratie-toestemming invullen online.  (https://www.cic-health.com/consent/ma). 

Ondersteuning voor het dragen van maskers

We worstelen nog steeds met studenten die hun masker niet goed willen dragen. Sommige studenten weigeren hun masker af te zetten of weigeren een medewerker hun naam te geven. Dit is een ernstige zorg. Vanaf Maandag, september 20, worden alle studenten die hun masker niet correct dragen naar het kantoor van de assistent-directeur gestuurd als ze in de academische wereld zitten en naar het CTE-kantoor als ze in het CTE zitten.  Op maandag, zal het administratief team zorgverleners bellen en studenten naar huis sturen. Ze zullen niet terugkeren naar CTE of hun academische lessen en ze zullen gemist werk moeten inhalen. Het is jammer dat we deze stap moeten zetten, maar er moet iets gebeuren om de gezondheid en veiligheid van onze studenten en medewerkers te beschermen. 

Fiscaal jaar 2023 Aanvullende gegevensverzameling voor lage inkomens

Essex North Shore Agricultural & Technical School District ontvangt staats- en lokale financiering ter ondersteuning van het leren van studenten van wie wordt vastgesteld dat de gezinnen een laag inkomen hebben. Het Massachusetts Department of Elementary and Secondary Education (MA DESE) heeft de meeste van deze studenten al geïdentificeerd door studenten te identificeren die overheidssteun ontvangen, maar niet allemaal worden opgepakt. We nodigen alle ouders/verzorgers uit om een ​​eerste aanvraagformulier in te vullen om u de kans te geven om te bepalen of uw kind mogelijk een student is die in aanmerking komt om te worden geteld als een laag inkomen voor schoolhulpdoeleinden, ervan uitgaande dat dit niet het geval is. momenteel geïdentificeerd via MassHealth, SNAP-voordelen of andere middelen. Houd er rekening mee dit is een vrijwillig proces.  Gezinnen zijn niet verplicht deze informatie in te dienen. Als u toch wilt deelnemen aan dit proces, vul dan dit formulier in vóór Woensdag, september 22, 2021: Formulier Verzoek om beoordeling met een laag inkomen.

BELANGRIJK: dit heeft geen invloed op de toegang van uw kind tot gratis lunch en ontbijt. Ze blijven die maaltijden elke dag gratis krijgen. 

College Fair en Senior Post-Secundaire Informatiesessie: 

De Essex North Shore Agricultural & Technical School Counseling Department moedigt senior en junior studenten en een conciërge aan om onze jaarlijkse College Fair bij te wonen op Woensdag 6 oktober 2021, van 5:30 tot 7: 00 pm in onze Hawks Nest Gymnasium en Main Cafetaria. Verwacht wordt dat meer dan 40+ particuliere en openbare hogescholen en universiteiten aanwezig zullen zijn. Hoewel we alle senior- en juniorstudenten aanmoedigen om deel te nemen, vragen we dat ze vergezeld worden door niet meer dan één conciërge, aangezien we werken aan het implementeren van voorzorgsmaatregelen die in overeenstemming zijn met de gezondheids- en veiligheidsvereisten van COVID-19. Houd er ook rekening mee dat alle aanwezigen maskers moeten dragen die in overeenstemming zijn met de staats- en MA DESE-richtlijnen. Bovendien moeten alle studenten en verzorgers die van plan zijn aanwezig te zijn, zich vooraf registreren voor dit evenement door deze link in te vullen 1 oktober 2021VERPLICHT: VOORINSCHRIJVING COLLEGE FAIR 2021.

MEFA Financiële Hulp Informatieavond ~ Uitgesteld 

Helaas, de persoonlijke MEFA Financial Aid Information Night die gepland stond Woensdag, september 29, 2021 is uitgesteld. Op dit moment worden door MEFA georganiseerde informatiesessies over financiële hulp nog steeds vrijwel alleen aangeboden op https://www.mefa.org/videos. U kunt er zeker van zijn dat de schoolbegeleidingsafdeling van Essex Tech ijverig werkt om persoonlijke informatiesessies over financiële hulp en / of persoonlijke FAFSA-aanvraaghulpsessies aan onze gezinnen aan te bieden wanneer persoonlijke presentatoren en diensten beschikbaar komen.

CTE Uniform Store is weer open

Gebruik de onderstaande link om CTE-uniformen te bestellen. De webshop is open tot September 24th. Hier is de link: UNIFORME VERBINDING.

Larkin Gala NIEUWE DATUM!

Vanwege recente zorgen over grote groepsbijeenkomsten, hebben we besloten om het Larkin Gala naar de lente te verplaatsen! De nieuwe datum is 14 mei 2022, op het gazon van Campus Zuid. We verwachten zowel binnen als buiten het tentgedeelte te kunnen gebruiken. Als je tickets hebt gekocht en deze wilt behouden, doe dat dan alsjeblieft. Als u een terugbetaling wilt en in mei opnieuw wilt kopen, neem dan contact op met Joe Marino, jmarino@essextech.net. We kijken uit naar dit geweldige evenement in het voorjaar!

Update COVID-19 Vaccinatieattest

Een dikke pluim voor onze medewerkers voor het invullen van het attestformulier. Op dit moment hebben we 94%% van ons personeel dat zelf aangeeft gevaccineerd te zijn. Op dit moment is 78% van onze studentenpopulatie gevaccineerd. De Board of Education zal de gegevens over de hele staat bekijken. Op dit moment blijft het dragen van een masker verplicht.

 

Momball en Beverly Bootstraps-donaties

De Momball is een softbaltoernooi voor het goede doel dat dit weekend wordt gehouden.  september 17-19. Alle scholen die de stad Beverly bedienen, hebben teams van moeders die strijden terwijl ze geld inzamelen voor openbare scholen. Essex Tech heeft dit jaar twee teams die spelen. Team ##1 speelt hun eerste wedstrijd op vrijdag om 7 uur. Als ze Game 30 winnen, spelen ze zaterdag om 6 uur, en als ze Game 30 verliezen, spelen ze zaterdag om 3 uur. Team #00 speelt hun eerste wedstrijd op zaterdag om 9 uur. Als ze Game 00 winnen, spelen ze zaterdag om 6 uur, en als ze Game 30 verliezen, spelen ze zaterdag om 3 uur. De kans bestaat dat onze twee teams tegen elkaar gaan spelen. Het toernooi wordt gehouden in Harry Ball Field, 00 Essex Street, in Beverly. Kom gerust langs om ons team aan te moedigen! We willen ook de vele families bedanken die pasta hebben gedoneerd voor de Momball-competitie om te zien welk team het meeste kan doneren aan de Beverly Bootstraps.

 

Score bijhouden

Klik hier. om Mr. Murphy's eerste editie van Keeping Score te lezen om meer te weten te komen over de gebeurtenissen op onze atletiekafdeling.

Hoogachtend,

HTRSBDTJO

Heidi T. Riccio, Ed.D., Hoofdinspecteur-directeur 
Shannon Donnelly, MAT, Principal
Thomas O'Toole, Ed.D., Assistent hoofdinspecteur 
Essex North Shore landbouw- en technische school

Esdoornstraat 565 | Hathorne, MA 01937
(978) 304-4700 | EssexNorthShore.org
Vind ons op Twitter | Facebook | Instagram
Creëer | Aanmoedigen | Promoot | Ontwikkelen 

Foto's van de week:  

Heden, namen we deel aan de POW / MIA van de oorlog in Vietnam op de Essex County Sheriff Department. Onze DMC-studenten hebben de ceremonie gefotografeerd en gefilmd terwijl ze in groep 9 zaten Lauren Sargent speelde "TAPS" op de trompet.

Lauren speelt tikken

Videoploeg


Meteen naar de inhoud