Essex North Shore 5K-race

Beste ENSATS-gemeenschap, 

Het jaarlijkse Essex North Shore 5K-evenement zal zijn op zaterdag, oktober 23, 2021! Het evenement is ontworpen om alle leden van de gemeenschap bij elkaar te brengen; studenten en personeel, alumni, ouders, leden van de adviesraad, supporters en buren, samen om plezier te hebben en tegelijkertijd geld in te zamelen ter ondersteuning van de Senior Class en Student Scholarships. Dit is een evenement in een weekendlange reeks thuiskomstevenementen. 

 

Loop (of loop) dezelfde baan die onze State Vocational Championship Cross Country heren- en damesteams jaarlijks lopen als onderdeel van onze uitgebreide atletiekprogramma's. Deze baan wordt beschouwd als een matig uitdagende, schilderachtige run op paden, zowel verhard als grind, door onze landbouwgronden, heuvels en weiden. De hele cursus is op zichzelf staand en vereist geen straatreizen in de gemeenschap. 

 

Registreer via Vrijdag 8 oktober

Zaterdag, oktober 23, 2021

Lopen 9:00 / Shotgun Start Run 9:30 uur

www.essexnoordkustthuiskomen5K.com

Neem voor meer informatie contact op met mevrouw Marissa Berry op mberry@essextech.net

Sponsoren gezocht!  Klik hier voor meer informatie

De online inschrijving komt eraan!  Papieren registratie

Essex North Shore landbouw- en technische school
Esdoornstraat 565 | Hathorne, MA 01937
(978) 304-4700 | EssexNorthShore.org
Vind ons op Twitter | Facebook | Instagram
Creëer | Aanmoedigen | Promoot | Ontwikkelen 


Meteen naar de inhoud