Terug naar school - groep 10-12

Beste verzorgers, 

 

We zijn verheugd om over een paar weken van start te gaan met schooljaar 2021-2022. We kijken ernaar uit uw kind weer te verwelkomen op school, waar onze toegewijde faculteit elke dag zal werken om dynamische lessen te creëren en te geven in onze technische en agrarische loopbaangebieden en in onze academische klaslokalen, terwijl we uw kind aanmoedigen om te groeien als leerling en een positieve ontwikkeling te bevorderen. schoolcultuur bij Essex Tech.

 

Het administratief team heeft de hele zomer vergaderd om het schooljaar 2021-2022 voor te bereiden. We hebben vele uren besteed aan het bespreken van onze schoolgemeenschap, gemeenschappelijke visie en doelen voor het komende jaar. We hebben een spannend jaar voor de boeg, met onder meer meer samenwerking tussen academische en carrièretechnologische en landbouwklassen; verschillende bouwprojecten op de campus; en de toevoeging van onze nieuwe Pathway-klassen die gericht zijn op verdere voorbereiding van het personeel. We hebben ook veel geweldige nieuwe leraren aangenomen, die een uitstekende aanvulling zullen zijn op onze onderwijsfaculteit. 

 

Dit is het rooster voor de eerste schoolweek:

Maandag, augustus 30, 2021: Dag voor professionele ontwikkeling van docenten. Geen school voor studenten.

Dinsdag augustus 31, 2021: Eerste dag voor iedereen, ook Coop-studenten. Dit is een dagdeel met vertrek om 11 uur.

Woensdag, september 1, 2021: Volledige schooldag. Let op: de start is om 8 uur. Bussen zullen 45 uur later oppikken.

Donderdag, september 2, 2021:  Dit is een dagdeel met vertrek om 11 uur.

Vrijdag, 3 september, 2021: Dit is weer een dagdeel met vertrek om 11 uur.

Maandag, september 6, 2021: Dag van de Arbeid – De school is gesloten.

Dinsdag, september 7, 2021: Rosj Hasjana – School wordt gesloten.

 

Kijk voor meer data en details op de 2021-2022 Schoolagenda.

 

COVID-protocollen

Zoals dr. Riccio uitlegde in haar e-mail op vrijdag 30 juli, heeft het Massachusetts Department of Elementary and Secondary Education onlangs zijn begeleiding bij heropening school. Aangezien we een schooldistrict zijn dat de klassen 9-12 bedient, hoeven gevaccineerde studenten en personeel op dit moment geen gezichtsbedekking te dragen in schoolgebouwen. Gezichtsbedekking is echter verplicht in het kantoor van de schoolverpleegster en in alle schoolbussen. Verder, als een lid van onze gemeenschap liever een masker draagt, raden we u aan dit te doen. Bovendien zijn er op dit moment geen vereisten voor sociale afstand. Essex North Shore zal doorgaan met het schoonmaken van klaslokalen tussen de periodes door en zal werken aan het handhaven van de goede huishoud- en sanitaire praktijken die zijn geïnitieerd als gevolg van de pandemie en die zo goed hebben gewerkt voor ons afgelopen schooljaar. Verder introduceren we sneltoetsen voor onze studenten. Meer informatie volgt. Zoals met alles wat met de pandemie te maken heeft, deze protocollen kunnen worden gewijzigd in afwachting van nieuwe informatie. We waarderen je begrip.

 

Vaccinatiekliniek

De vaccinatiekliniek vindt plaats op onze campus, Maandag, augustus 16th van 12:00 tot 2:00 uur. De clinic voor de tweede dosis wordt gehouden op woensdag 8 sept van 8 tot 30 uur. De clinic wordt gehouden in het Media Center. Bovendien zijn vaccinaties op verschillende locaties toegankelijk, waaronder de Topsfield Fair. Hoewel we geen vaccinaties voor studenten kunnen eisen, volgen we de gegevens met betrekking tot COVID-tarieven op de voet. Gebruik onderstaande online link om u aan te melden. Alle benodigde machtigingen voor het vaccineren van minderjarige studenten zijn ingebed in de software. Zolang zorgverleners studenten online aanmelden, hoeven zorgverleners minderjarigen niet te begeleiden naar de kliniek. Hier is de link: https://curative.com/sites/28903. Curative accepteert inloopmedewerkers en studenten van 18 jaar die zich voorafgaand aan de clinic mogelijk niet online hebben aangemeld. Richt alle vragen over de kliniek aan Kathleen Holman Director of Human Resources op kholman@essextech.net of Michael Murphy Interim-coördinator van atletiek, welzijn en gezondheidsdiensten bij mmurphy@essextech.net.

 

Nieuw schema

We willen studenten en gezinnen eraan herinneren dat we een nieuw schema dit jaar. De schooldag begint om 7 uur (met een waarschuwingsbel om 45 uur) en het einde is om 7 uur. Hier is het nieuwe Bel schema

 

Studentenroosters

De studentenroosters zijn bijna compleet. Aspen-accounts zijn momenteel uitgeschakeld om ons in staat te stellen de schema's af te ronden. Alle studenten ontvangen een e-mail wanneer er roosters beschikbaar zijn om te bekijken in Aspen. Het planningsteam heeft enorm hard gewerkt om zich aan te passen aan een nieuw schema in Aspen.

 

Technologie

Als uw kind voor het schooljaar een iPad of Chromebook leent, kan het apparaat tijdens de eerste schoolweek op elk moment worden opgehaald bij het Techniekbureau. Als leerlingen hun apparaten willen ophalen voordat de school begint, zijn ze van harte welkom om dit te doen op maandag 23 augustus or Woensdag, augustus 25th tussen 9:00 - 12:00 uur of 3:00 - 6:00 uur. Gelieve de leningsovereenkomst voor technologie en laat je leerling het naar het Technologiebureau brengen. 

 

Benodigde informatie

In de komende dagen ontvangt elk gezin een extra e-mail van ons met een SNAP-CODE en een link naar het vereiste informatieformulier.  Met dit formulier kunt u alle vereiste documenten en handtekeningen online invullen met één formulier. Het online formulier bevat:

 • Biografische gegevens van studenten
 • Familie-/noodinformatie
 • Medische informatie
 • Directory-informatie
 • Het Studentenhandboek
 • Beleid voor verantwoord gebruik van technologie

We hebben elk gezin gevraagd het formulier met vereiste informatie in te vullen Vrijdag, 10 september2021.  

 

Extra informatie

In een poging om duurzamer te zijn, vragen we u om informatie die essentieel is voor de start van het schooljaar online te bekijken op essexnorthshore.org/families. De vereiste items die we u vragen te bekijken en waarmee u vertrouwd raakt, staan ​​hieronder vermeld.  

 • Vervoer
  Bijgewerkte informatie over busroutes, late bussen en parkeren voor studenten is beschikbaar voor beoordeling op de Transportpagina
 • Informatie over schoolmaaltijden 
  Bekijk het volgende letter van onze Director of Food Services, mevrouw Grace Clarke, voor belangrijke informatie over het schoollunchprogramma.
 • Informatie en aanvraag voor gratis en gereduceerde maaltijden
  Vul, indien van toepassing, de aanvraag in die te vinden is op essexnorthshore.org/families in het gedeelte "Food Services Shortcuts" en ga zo snel mogelijk terug naar school. Papieren exemplaren van het formulier zullen beschikbaar zijn op het hoofdkantoor voor degenen die ze nodig hebben. Hoe eerder het wordt ontvangen; hoe sneller het verwerkt kan worden. 
 • Toestemmingsformulier medicatietoediening en formulier medicatiebestelling-arts
  Deze formulieren zijn ook nodig als uw kind tijdens de schooldag voorgeschreven medicijnen gebruikt. Deze formulieren zijn ook verkrijgbaar bij essexnorthshore.org/families in het gedeelte "Formulieren".

 

Werk online bij of stuur alle vereiste formulieren (indien van toepassing) zo snel mogelijk terug naar Essex North Shore Agricultural & Technical School, maar niet later dan Vrijdag, 10 september2021.

 

We kijken ernaar uit om al onze studenten weer te verwelkomen op de campus op dinsdag 31 augustusst, de eerste schooldag!

 

Geniet van de rest van de zomer!

 

Hoogachtend,

HTR BTSSBD BTSTJO BTS

Heidi T. Riccio, Ed.D., Hoofdinspecteur-directeur 
Shannon Donnelly, MAT, Principal
Thomas O'Toole, Ed.D., Assistent hoofdinspecteur 


Meteen naar de inhoud