Terug naar school – groep 9

Geachte Graad 9 Families:

 

We zijn verheugd om over een paar weken aan ons schooljaar 2021-2022 te beginnen! We kijken ernaar uit uw kind te verwelkomen op de Essex North Shore Agricultural & Technical School, waar onze toegewijde faculteit elke dag zal werken om dynamische lessen te creëren en te geven in onze technische en agrarische carrièregebieden en in onze academische klaslokalen, terwijl we uw kind aanmoedigen om te groeien als leerling en help bij het promoten van een positieve schoolcultuur bij Essex Tech. Je zult er snel achter komen dat Essex North Shore Agricultural & Technical School een onderwijsfaculteit en personeel heeft die ongeëvenaard zijn.

 

De overgang naar de middelbare school is een belangrijke maar uitdagende stap voor jonge adolescenten en hun verzorgers. Het administratief team van Essex North Shore Agricultural & Technical School is de hele zomer bijeengekomen om zich voor te bereiden op het schooljaar 2021-2022 en heeft twee belangrijke evenementen gepland om gezinnen te helpen bij deze overgang.

 

Nieuwe ouderoriëntatie - Dinsdag augustus 24, 2021, 6:00-8:30 uur

De school is open voor ouders om in te schrijven van 5 uur tot 30 uur.  Dit evenement is alleen voor mantelzorgers.  We verwachten een groot aantal mensen en er is een beperkt aantal zitplaatsen in de presentatieruimtes; daarom zijn studenten niet mogen bijwonen. De leerlingen hebben hun eigen oriëntatie. Houd er ook rekening mee dat de oriëntatietijd voor nieuwe ouders/verzorgers dat wel zal zijn niet worden gebruikt voor schoolreizen of individuele familieconferenties vanwege de lengte van het programma. We zullen ook de presentaties streamen voor personen die niet persoonlijk aanwezig kunnen zijn. De 24e sturen we een link via e-mail. Deze presentaties zullen ook online beschikbaar zijn als u ze op een later tijdstip wilt bekijken. We zullen de schoolwinkel open hebben en beschikbaar zijn voor Essex Tech-uitrusting!

 

Nieuwe Studenten Oriëntatiedag – Donderdag augustus 26, 2021, 7: 45 am-2: 30 pm

Het personeel van Essex North Shore Agricultural & Technical School en studentmentoren zullen de hele dag besteden aan het voorbereiden van uw kinderen op deze volgende stap in hun onderwijsloopbaan. Er wordt busvervoer voorzien van en naar school. De leerlingen worden op de reguliere ochtendtijd door bussen opgehaald.  Busschema's zijn beschikbaar op onze website op de Transportpagina. Zorg ervoor dat de leerlingen bij de bus aankomen stop tien minuten eerder. Om 2 uur gaan de leerlingen weg. Als u ervoor kiest om uw kind op dit tijdstip op te halen, regelt u dan dat u het ophaalt in de parkeerplaats bij het gymnasium aan de achterkant van het gebouw.  Dit is een leuke en actieve dag; studenten moeten zich kleden in comfortabele, vrijetijdskleding en gymschoenen of wandelschoenen dragen. Terwijl studenten worden aangemoedigd om een ​​fles water mee te nemen, wordt er voor de lunch gezorgd. Mail austublieft toelatingen@essextech.net by Vrijdag augustus 20, 2021, als er voedingsproblemen zijn die we van tevoren moeten weten. Tijdens de oriëntatie worden alle leerlingen gefotografeerd en krijgen ze hun school-ID. Daarnaast krijgen alle leerlingen op de Nieuwe Introductiedag een pakket met informatie en formulieren, inclusief het rooster van uw kind.

 

Dit is het rooster voor de eerste schoolweek:

Maandag, augustus 30, 2021: Dag voor professionele ontwikkeling van docenten. Geen school voor studenten.

Dinsdag augustus 31, 2021: Eerste dag voor iedereen, ook voor Co-op-studenten. Dit is een dagdeel met vertrek om 11 uur.

Woensdag, september 1, 2021: Volledige schooldag. Let op: starttijd is 8 uur. Bus pick-up is 45 uur later die ochtend.

Donderdag, september 2, 2021:  Dit is een dagdeel met vertrek om 11 uur.

Vrijdag, 3 september, 2021: Dit is weer een dagdeel met vertrek om 11 uur.

Maandag, september 6, 2021: Dag van de Arbeid – De school is gesloten.

Dinsdag, september 7, 2021: Rosj Hasjana – School wordt gesloten.

 

Kijk voor meer data en details op de 2021-2022 Schoolagenda.

 

COVID-protocollen

Zoals dr. Riccio uitlegde in haar e-mail op vrijdag 30 juli, heeft het Massachusetts Department of Elementary and Secondary Education onlangs zijn begeleiding bij heropening school. Aangezien we een schooldistrict zijn dat de klassen 9-12 bedient, hoeven gevaccineerde studenten en personeel op dit moment geen gezichtsbedekking te dragen in schoolgebouwen. Gezichtsbedekking is echter verplicht in het kantoor van de schoolverpleegster en in alle schoolbussen. Verder, als een lid van onze gemeenschap liever een masker draagt, raden we u aan dit te doen. Bovendien zijn er op dit moment geen vereisten voor sociale afstand. Essex North Shore zal doorgaan met het schoonmaken van klaslokalen tussen de periodes door en zal werken aan het handhaven van de goede huishouding en sanitaire voorzieningen die zijn gestart als gevolg van de pandemie en die zo goed hebben gewerkt tijdens ons afgelopen schooljaar. Verder introduceren we sneltoetsen voor onze studenten. Meer informatie volgt. Zoals met alle dingen die verband houden met de pandemie, kunnen deze protocollen worden gewijzigd in afwachting van nieuwe informatie. We waarderen je begrip.

 

Vaccinatiekliniek

De vaccinatiekliniek vindt plaats op onze campus, Maandag, augustus 16th van 12:00 tot 2:00 uur. De clinic voor de tweede dosis wordt gehouden op woensdag 8 sept van 8 uur tot 30 uur. De clinic wordt gehouden in het Media Center. Ook kunnen vaccinaties op verschillende locaties worden gedaan, waaronder de Topsfield Fair. Hoewel we geen vaccinaties voor studenten kunnen eisen, volgen we de gegevens met betrekking tot COVID-tarieven op de voet. Gebruik onderstaande online link om u aan te melden. Alle benodigde machtigingen voor het vaccineren van minderjarige studenten zijn ingebed in de software. Zolang zorgverleners studenten online aanmelden, hoeven zorgverleners minderjarigen niet te begeleiden naar de kliniek. Hier is de link:  

https://curative.com/sites/28903. Curative accepteert inloopmedewerkers en studenten van 18 jaar die zich voorafgaand aan de clinic mogelijk niet online hebben aangemeld. Richt alle vragen over de kliniek aan Kathleen Holman Director of Human Resources op kholman@essextech.net of Michael Murphy Interim-coördinator van atletiek, welzijn en gezondheidsdiensten op mmurphy@essextech.net.

 

Belangrijke informatie

In een poging om duurzamer te zijn, vragen we u om informatie die essentieel is voor de start van het schooljaar online te bekijken op essexnorthshore.org/families door het tabblad "Informatie voor gezinnen" te selecteren. De vereiste items die we u vragen te bekijken en waarmee u vertrouwd raakt, staan ​​hieronder vermeld. We denken echter dat u andere nuttige informatie zult vinden, zoals de belschema en lunchschema.

  • Informatie over schoolmaaltijden Bekijk het volgende letter van onze Director of Food Services, mevrouw Grace Clarke, voor belangrijke informatie over het schoollunchprogramma.
  • Applicatie voor gratis en gereduceerde maaltijden (Dit komt ook in de Oriëntatiemap van uw kind.)
    Vul, indien van toepassing, de aanvraag in die u kunt vinden op het tabblad 'Informatie voor gezinnen' en ga zo snel mogelijk terug naar school. Hoe eerder het wordt ontvangen; hoe sneller het verwerkt kan worden. 
  • Toestemming medicatietoediening Formulier en Medicatie bestellen-arts Formulier
    Deze formulieren zijn ook nodig als uw kind voorgeschreven medicijnen gebruikt tijdens de schooldag. Deze formulieren zijn ook verkrijgbaar bij essexnorthshore.org/families in het gedeelte "Formulieren".

 

Met betrekking tot schoolbenodigdheden stelt Essex North Shore geen lijst met benodigdheden op. Docenten zullen studenten tijdens de eerste lesweek een lijst met aanbevolen materialen en benodigdheden geven. Bovendien ontvangen de studenten een Dress for Success-document in hun Oriëntatiemap waarin de kledingvereisten voor alle technische en agrarische beroepen worden beschreven. Let op: studenten mogen in het gebouw geen muts of capuchon dragen.

 

Chromebook instellen en distribueren  

Er worden 'Chromebook Nights' gehouden op de Essex North Shore Agricultural & Technical School op woensdag 18 augustus,  Maandag 23 augustus en Woensdag, augustus 25th tussen 9:00 - 12:00 uur of 3:00 - 6:00 uur. Gedurende deze tijd worden gezinnen die hun eigen Chromebooks meebrengen geholpen bij het configureren en inschrijven van hun Chromebooks in het beheersysteem van Essex Tech. Gezinnen die Chromebooks van de school lenen, vullen een formulier in leningsovereenkomst voor technologie, betaal de technologiekosten, ontvang de Chromebook en krijg hulp bij het instellen ervan. Meer informatie over het Chromebook 1-op-1 programma vind je op de pagina Technologieafdeling van de website. 

 

We willen families herinneren aan onze woensdag starttijd op September 1st. De school begint voor studenten op woensdag om 8 uur om de professionele ontwikkeling van het personeel mogelijk te maken. De starttijd van 45 uur zal elke keer voorkomen woensdag behalve op onze late-start woensdagen om 10:45 uur (vermeld op de schoolkalender) en op MCAS-testdagen in het voorjaar. Op de startdagen van 8 uur zullen alle bussen een uur later oppikken en zullen de studenten op onze gebruikelijke tijd van 45 uur vertrekken. In de wekelijkse memo's zullen we het hele jaar door een notitie hierover opnemen om u eraan te herinneren.

 

We kijken ernaar uit u te ontmoeten Augustus 24th op onze nieuwe ouderoriëntatie en het verwelkomen van onze nieuwe studenten op Augustus 26th bij onze Nieuwe Studenten Oriëntatie. Geniet van de rest van de zomer!

 

Hoogachtend,

HTR BTSSBD BTSTJO BTS

Heidi T. Riccio, Ed.D., Hoofdinspecteur-directeur 
Shannon Donnelly, MAT, Principal
Thomas O'Toole, Ed.D., Assistent hoofdinspecteur 


Meteen naar de inhoud