Uniforme winkelinformatie

Beste ENSATS-gemeenschap,

Nu we augustus ingaan, hopen we dat iedereen een heerlijke en ontspannende zomer heeft. We zijn verheugd om gezinnen te informeren dat ENSATS online uniformwinkels actief zijn. 

ERG BELANGRIJK: De webshops zijn pas open van Juli 29th-Augustus 9th uniformen kopen. Houd er rekening mee dat er een verwerkingsperiode is wanneer uniformen worden bedrukt en deze worden pas verwerkt als de winkel sluit. Daarom zal de verzenddatum van uniformen zijn ongeveer 27 Augustus 2021.

Er zijn twee winkels voor al onze CTE-programma's. De winkels en programma's die ze bedienen, staan ​​​​hieronder vermeld. Bekijk de Uniforme eisen onderstaande link voor het vereiste uniform voor elk CTE-programma. Als de huidige uniformen van uw student in goede staat verkeren, hoeven ze geen nieuwe uniformen aan te schaffen. De verwachting is dat de leerlingen voorbereid aan het schooljaar beginnen met hun volledige uniform. De eerste drie schooldagen is een blauwe cyclus (10e en 12e klassers volgen hun CTE-programma). We zijn ervan overtuigd dat het hebben van de online winkel gezinnen een gemakkelijke manier zal bieden om uniformen voor het schooljaar 2021-2022 te kopen. Ten slotte gaan de uniformwinkels eind januari weer open, wanneer de 9e klassers hun CTE-programma's beginnen. 

Houd er rekening mee dat de uniformwinkels extra CTE-programmaspecifieke swag hebben die te koop is, maar dat wel is geen onderdeel van het uniform; daarom is het belangrijk om de uniforme vereisten voor het CTE-programma van uw student te herzien.

Als u vragen of opmerkingen heeft over CTE-uniformen, neem dan contact op met uw CTE-directeur: Don Ducharme-East Academy en Jill Sawyer-West Academy. We kijken uit naar een succesvol schooljaar op de Essex North Shore Agricultural & Technical School. 

Uniforme eisen

https://essexnorthshore.org/wp-content/uploads/2022/05/CTE-uniforms-2022_2023-handbook.pdf 

Jungle Stuff Inc

https://www.junglestuff.com/essex-tech

timmerwerk 

Paardenwetenschap 

Gezelschapsdieren

Grafische communicatie - alleen klasse 12

Design & Media Communications-Grades 9, 10, & 11

Landschaps- en grasbeheer

Ontwerp en visuele communicatie - alleen klasse 12

Metselwerk

Elektra

Natuurlijk & Env. Wetenschappen-klassen 9, 10 en 12

Engineering Technology

Alleen natuurlijke hulpbronnen, klasse 12

Alleen milieuwetenschappen, klasse 12

Duurzame Tuinbouw

Universele screeningstudio

https://go.ordermygear.com/essexnorthshore/

Geavanceerde productie

Kookkunsten*

Boomteelt

Tandheelkundige ondersteuning

Autobotsing

Gezondheid Assisteren

Autotechnologie 

HVAC

Biotechnologie

Informatie Technologie

Ambachtelijke bouwvakkers

Leidingswerk

Cosmetology

  

Dierenarts wetenschap

*Culinary Arts koopt culinaire/chef-uniformen van een andere verkoper en bestellingen worden tijdens de eerste paar weken van school geplaatst. De Culinaire uitrusting/swag op deze site is optioneel en niet verplicht. 

Hoogachtend,

Don Ducharme, Oost Academie
Jill Sawyer, West Academie
Directeur Loopbaan Technisch Onderwijs 
Essex North Shore landbouw- en technische school
Esdoornstraat 565 | Hathorne, MA 01937
(978) 304-4700 | EssexNorthShore.org
Vind ons op Twitter | Facebook | Instagram
Creëer | Aanmoedigen | Promoot | Ontwikkelen 


Meteen naar de inhoud