Wekelijks bericht van ENSATS 6-11-2021

Goedenavond verzorgers en studenten:

 

We hebben de laatste schoolweek bereikt! Onze laatste dag zal zijn Vrijdag, juni 18th met een vervroegde vrijlating om 11:02 uur. Dit zal onze laatste memo van het jaar zijn. We wensen jullie allemaal een ontspannende zomer en we kijken ernaar uit om al onze studenten in de herfst weer te verwelkomen!

Hier alvast een voorproefje van het programma voor komende week.  

Maandag, juni 14

Dag 4: Blauw

Dinsdag juni 15

Dag 5: Blauw

Woensdag, juni 16

Dag 6: Groen 8 uur Late start 

Donderdag, juni 17

Dag 7: Groen

Vrijdag, juni 18

Dag 8: Groen  11 uur Vervroegde vrijlating

 

Laatste 4:00 Late Bus

Er zal zijn geen 4:00 late bussen volgende week. De sportbussen van 5:45 uur rijden we volgende week gewoon door maandag door donderdag.

Jaarverslag hoofdinspecteur

De schoolcommissie keurde het eindejaarsrapport voor de superintendent goed. Dit omvatte bewijs voor de SMARTIE-doelen en het werk dat door alle belanghebbenden was voltooid. Zoals je kunt zien, hebben we dit jaar geweldige dingen bereikt! Zoals Chris McGrath (Heidi's coach) zou zeggen: "maak een buiging." Bedankt voor het geleverde werk om ervoor te zorgen dat onze studenten een uitstekende landbouwkundige, technische en academische opleiding kregen! Hier is de link: EOY-rapport en SMARTIE-doelen.

Hoeden en maskers

Nog een laatste herinnering dat studenten geen hoed mogen dragen in het gebouw. Bovendien moeten alle leerlingen maskers op hebben (over hun mond en neus) in schoolgebouwen en in bussen. Buiten hoeven leerlingen geen mondkapjes te dragen.

Technologie keert terug

Elk gezin dat een Chromebook of iPad leent via het leenprogramma van de school, moet het apparaat en de oplader terugbrengen naar het Technologiekantoor voordat Vrijdag, juni 18th, 2021 voor de zomervakantie. Als u vragen heeft, kunt u mailen helpdesk@essextech.net 

Proeven van cheerleaden

Cheerleading-try-outs worden gehouden juni 14th, 15 en 16 van 5:30 - 7:30 uur in de Essex Tech Gym. Alle atleten moeten zich online registreren en een bijgewerkte (in de afgelopen 13 maanden) fysieke online hebben. Hoofdcoach: Melissa McCular – mmccular@essextech.net

Voor een routebeschrijving om u in te schrijven voor sporten, alstublieft klik hier.

Zomerkracht en conditionering

Het Summer Strength and Conditioning Program is weer persoonlijk en loopt van Maandag, Juni 28th door Dinsdag, augustus 17th. Er zullen sessies worden gehouden op maandagdinsdag en donderdag elke week. Afhankelijk van het aantal deelnemers organiseren we één of twee sessies per dag. Als je geïnteresseerd bent om in vorm te komen voor de herfst, meld je dan nu aan. Het inschrijfgeld voor de zomer is $ 100.00. Studenten die in aanmerking komen voor een gratis of gereduceerde lunch kunnen ook een ontheffing aanvragen. Voor routebeschrijving om in te schrijven voor sporten: klik hier.

Vrouwelijke producten rijden

Een van onze senioren heeft gevraagd om een ​​rit te houden om producten voor vrouwelijke hygiëne op te halen. Ze meldt dat deze producten het minst worden gedoneerd aan opvangcentra en dat veel studenten school missen omdat ze die niet hebben. Haar missie is om de last te verlichten en een gelijkwaardige omgeving te helpen creëren voor vrouwen die deze niet kunnen krijgen. Wilt u dit initiatief helpen ondersteunen, dan kunt u tot en met XNUMX uur producten inleveren bij het Hoofdkantoor aanstaande donderdag 17 juni.

 

 

COVID-dashboard

Hier is de link naar de ENSATS COVID-dashboard.

HTRSBDTJO

Hoogachtend, 

Heidi T. Riccio, Ed.D., Hoofdinspecteur-directeur
Shannon B. Donnelly, MAT, Principal
Thomas J. O'Toole, Ed.D., Assistent opzichter
Essex North Shore landbouw- en technische school

Esdoornstraat 565 | Hathorne, MA 01937
(978) 304-4700 | EssexNorthShore.org
Vind ons op Twitter | Facebook | Instagram
Creëer | Aanmoedigen | Promoot | Ontwikkelen 

Foto van de Week

Hier zijn een paar foto's van Prom, dat werd gehouden op zaterdag nacht.

Bal

Bal

Bal


Meteen naar de inhoud