Bericht van ENSATS 6-4-2021

Goedenavond verzorgers en studenten:

 

Het was een spannende week bij Essex Tech! We hebben een geweldige Senior Week gehad voor onze afgestudeerden. We hadden een Food Truck Lunch, Senior Breakfast, Class of 2021 Yearbook distributie, Awards Night, afstuderen, en morgen is het bal. Jakkes! De studenten lijken te hebben genoten van elk evenement en we willen alle medewerkers bedanken die hebben geholpen bij het plannen, opzetten en begeleiden van deze evenementen. We willen ook de vele ouders bedanken die donaties hebben gedaan of hun tijd vrijwillig hebben besteed om deze evenementen nog beter te maken. Proficiat aan de Klas van 2021. Wat zijn we trots op jullie!

 

Hier alvast een voorproefje van het programma voor komende week.  

 

Maandag, juni 7

Dag 9: Groen

Dinsdag juni 8

Dag 10: Groen

Woensdag, juni 9

Dag 1: Blauw       8 uur Late start 

Donderdag, juni 10

Dag 2: Blauw

Vrijdag, juni 11

Dag 3: Blauw

 

Laatste 4:00 Late Bus

Volgende week is de laatste week dat we de late bussen van 4:00 uur laten rijden. Ze zullen rennen op dinsdag 8 juni en Donderdag, juni 10th. De bussen van 4:00 uur rijden we niet in de week van juni 14th. We blijven de sportbussen van 5:45 uur rijden tot het einde van het lentesportseizoen.

 

Parkeren voor junioren en tweedejaars

beginnend op Dinsdag 1 juni, kunnen bestuurders van de 11e klas parkeren op de kavels F en H. We zullen geen parkeerplaatsen toewijzen, aangezien er genoeg zijn voor alle bestuurders van de 11e klas, plaatsen zijn op basis van wie het eerst komt, het eerst maalt. 10e klassers kunnen parkeren in S-lot begin juni 4th. Ook voor deze plekken geldt wie het eerst komt, het eerst maalt. Studenten mogen niet parkeren op het Alumni Gym-terrein of op de weg achter Smith Hall, tenzij u toestemming heeft van uw adjunct-directeur. Lees de volgende belangrijke informatie over parkeren:

  • Elke student die nog niet eerder een auto op de school heeft geregistreerd, moet dit formulier invullen voordat hij een auto op de campus brengt: Parkeer formulier.
  • Alle studenten moeten de volgende documenten bekijken om op de campus te parkeren; het niet naleven van deze protocollen kan leiden tot verlies van parkeerrechten. Presentatie parkeren.

 

COVID-dashboard

Hier is de link naar de ENSATS COVID-dashboard. Deze wordt aan het einde van elke week geüpdatet. U vindt het ook op de pagina Families van onze website in de rubriek COVID-19. 

HTRSBDTJO

Hoogachtend, 

Heidi T. Riccio, Ed.D., Hoofdinspecteur-directeur
Shannon B. Donnelly, MAT, Principal
Thomas J. O'Toole, Ed.D., Assistent opzichter
Essex North Shore landbouw- en technische school

Esdoornstraat 565 | Hathorne, MA 01937
(978) 304-4700 | EssexNorthShore.org
Vind ons op Twitter | Facebook | Instagram
Creëer | Aanmoedigen | Promoot | Ontwikkelen 

Foto van de Week

Hier zijn een paar foto's van de festiviteiten van de Seniorenweek. Het waren echt een paar geweldige dagen met hen, en we zijn zo gelukkig dat we ze het jaar persoonlijk hebben kunnen laten afsluiten. 

Praktijk van de seniorenweek

Voedselvrachtwagens

jaarboeken

Grad Kap

Veld

 Veld


Meteen naar de inhoud