Docent biotechnologie Essex Tech wint Outstanding Teacher Award voor 2021

HATHORNE — Superintendent Dr. Heidi Riccio is verheugd aan te kondigen dat Debora O'Reilly, een biotechnologieleraar bij Essex Tech, de uitstekende biologieleraar van de National Association of Biology Teachers (NABT) Massachusetts is voor 2021.
O'Reilly is al 23 jaar docent en heeft de afgelopen zeven jaar bij Essex Tech gewerkt. Elk jaar duikt ze samen met haar studenten in nieuwe projecten om hen te helpen het belang, de moeilijkheid en de voordelen van het uitvoeren van praktijkonderzoek te begrijpen. Ze leert ze ook om hun liefde voor wetenschap te delen, door samen te werken met een plaatselijke middelbare school om haar studenten jongere studenten te laten instrueren over laboratoria en onderzoek. In het verleden hebben O'Reilly en haar klassen gewerkt met leerlingen van Higgins Middle School in Peabody en Marshall Middle School in Lynn.
O'Reilly werkt samen met haar studenten en haar collega's in de wetenschappelijke wereld als opvoeder, werkt samen met onderzoekers van de Vanderbilt University om te testen op een bepaalde bacterie en lokale boeren om bodemmonsters te verzamelen. Ze werkte ook met LabXchange, een digitaal platform dat wetenschap en labs naar studenten brengt die mogelijk geen toegang hebben tot de benodigde bronnen.
De NABT reikt de prijs jaarlijks uit aan één wetenschapsleraar in de klassen 7-12 in elk van de 50 staten. Om deze prijs te ontvangen, moeten ontvangers een groot deel van hun onderwijsloopbaan wijden aan biologie of biowetenschappen, en ze worden ook beoordeeld op hun onderwijsbekwaamheid en samenwerking met studenten, personeel en de gemeenschap.
Winnaars van de NABT OBTA zijn speciale gasten van de Carolina Biology Supply Company tijdens een Honours Luncheon in Atlanta, Georgia, die later dit jaar zal worden gehouden. Winnaars ontvangen ook cadeaubonnen, middelen van sponsors, certificaten en een gratis eenjarig lidmaatschap van NABT.
"Tijdens haar tijd hier heeft Debora uitgeblonken als docent en haar passie voor biologie gedeeld met studenten, personeel en gezinnen", zei hoofdinspecteur Riccio. “Ze verdient deze indrukwekkende onderscheiding zeer en we zijn dankbaar dat ze aan boord is. Gefeliciteerd met deze waardige prestatie.”
Klik voor meer informatie over de NABT OBTA hier.

Meteen naar de inhoud