Wekelijks bericht van ENSATS 5-7-2021

Goedemiddag verzorgers en studenten:

 

Fijne moederdag aan iedereen die voor onze kinderen zorgt!

 

We hebben gisteravond 73 studenten opgenomen in de National Honour en National Technical Honour Society. Felicitaties aan alle inductees voor uw studiebeurs, leiderschap en dienstverlening aan de gemeenschap.

 

Voor uw planningsdoeleinden zal er vanwege MCAS-testen geen late start zijn op woensdag 19 mei en Woensdag, Mei 26th. Op deze data beginnen we om 7 uur met de lessen.

 

We willen de PTO bedanken voor alle speciale geschenken die deze week aan ons personeel zijn gegeven toen we de Teacher Appreciation Week vierden! We kunnen jullie niet genoeg bedanken voor de kaarten, de donuts, de warme wensen en voor het vertrouwen in ons met jullie kinderen! We voelen ons gelukkig om met u samen te werken in het onderwijs.

 

Hier alvast een voorproefje van het programma voor komende week.

Maandag, mei 10 Dag 4: Blauw
Dinsdag, mei 11 Dag 5: Blauw
Wednesday, May 12 Dag 6: Groen

8:45 uur Late start voor studenten

Donderdag, mei 13 Dag 7: Groen
Vrijdag, mei 14 Dag 8: Groen

 

Mei is de Aziatisch-Pacifische Amerikaanse maand!

We willen graag erkennen dat dit de Aziatisch-Pacifische Amerikaanse maand is en delen hier enkele gratis bronnen:  https://blogs.loc.gov/ en https://asianpacificheritage.gov/.

 

Beschrijving van de maand overgenomen van de site:

De maand mei werd gekozen om de immigratie van de eerste Japanners naar de Verenigde Staten te herdenken 7 mei 1843, en ter gelegenheid van de verjaardag van de voltooiing van de transcontinentale spoorweg op 10 mei 1869. De meerderheid van de arbeiders die de sporen legden, waren Chinese immigranten. Een feest van Aziaten en Pacific Islanders in de Verenigde Staten. Een vrij brede term, Aziatisch/Pacific omvat het hele Aziatische continent en de Pacifische eilanden Melanesië (Nieuw-Guinea, Nieuw-Caledonië, Vanuatu, Fiji en de Salomonseilanden), Micronesië (Marianas, Guam, Wake Island, Palau, Marshalleilanden, Kiribati, Nauru en de Federale Staten van Micronesië) en Polynesië (Nieuw-Zeeland, Hawaïaanse eilanden, Rotuma, Midway-eilanden, Samoa, Amerikaans-Samoa, Tonga, Tuvalu, Cookeilanden, Frans-Polynesië en Paaseiland).

 

SkillsUSA staatscompetitie

Proficiat aan iedereen die heeft deelgenomen aan de SkillsUSA State Competition! Er was wat live competitie en andere waren virtueel. We zijn trots op degenen die ENSATS vertegenwoordigden. We zijn blij te kunnen melden dat we drie gouden medailles, een zilveren, vier bronzen medailles, een nationale afgevaardigde en een adviseur van het jaar hebben teruggebracht: Elaine Batzer! Shalynn en Cameron van DMC hebben deze video gemaakt voor onze docenten: https://youtu.be/436ZsSme2MI

 

Graad 10 MCAS-datums

mei 17 en 18: Grade 10 Next-Generation MCAS English Language Arts Test

mei 24 en 25: Grade 10 Next-Generation MCAS Mathematics Test

Alle leerlingen moeten een volledig opgeladen Chromebook meenemen naar school voor MCAS-testen. We zullen extra Chromebooks hebben die indien nodig kunnen worden geleend. Het ontbijt wordt gratis verstrekt voor alle 10e klassers vanaf 7 uur in de Main Cafetaria. De toetsing vindt plaats in klaslokalen op de 30e verdieping. Kamertoewijzingen worden volgende week via e-mail verspreid. Moedig uw leerling aan om voor elke testdag goed te slapen en op tijd op school te zijn, zodat hij klaar is om om 2 uur te beginnen met testen.

 

Graad 11 MCAS-datums  (optionele test voor degenen die zich hebben aangemeld)

mei 19, 20 en 21: Grade 11 Legacy MCAS English Language Arts Test

mei 26 en 27: Grade 11 Legacy MCAS Mathematics Test

Alle leerlingen moeten een volledig opgeladen iPad mee naar school nemen voor MCAS-testen. We zullen extra iPads hebben die indien nodig kunnen worden geleend. Alle leerlingen van groep 11 zullen hun MCAS-test afleggen in Gallant Hall of Smith Hall. Kamertoewijzingen worden volgende week via e-mail verspreid. Het ontbijt wordt gratis verstrekt voor alle 11e klassers vanaf 7 uur. Moedig uw leerling aan om voor elke testdag goed te slapen en op tijd op school te zijn, zodat hij klaar is om om 30 uur te beginnen met testen.

 

Late start voor senioren

Vanwege MCAS-testen voor studenten van groep 10 zullen alle senioren een late start hebben op maandag 17 mei en Dinsdag 18 mei en opnieuw op maandag 24 mei en Dinsdag, Mei 25th. Senioren dienen om 11 uur aanwezig te zijn en gaan lunchen van 30 uur tot 11 uur. Periode D begint zoals gebruikelijk om 30:12 uur. Let op: Senioren moeten om 00 uur aanwezig zijn, anders tellen deze dagen als een volledige schooldag. Als leerlingen na 12 uur arriveren, hebben ze niet genoeg tijd op school om de dag te tellen en wordt dit geregistreerd als Afwezig: Te laat. Elke senior die busvervoer naar school nodig heeft May 17th, 18, 24 en 25 moeten zich voor de bus bij het hoofdkantoor aanmelden door Vrijdag, mei 14th. We rijden niet alle reguliere bussen, dus alleen studenten die zich aanmelden May 14th zal worden opgehaald.

 

Naschoolse voorbereiding voor de MCAS English Language Arts and Math Tests 

We hebben de afgelopen maanden de leerlingen van Grade 10 en Grade 11 in de klas voorbereid, zodat ze klaar zijn om de MCAS-toetsen af ​​te leggen in de laatste twee weken van mei. Als een student een laatste beoordeling van de MCAS ELA-tests of de MCAS Wiskunde-tests wil, bieden we een naschoolse sessie aan aanstaande dinsdag 11 mei en Donderdag, mei 13th van 2:45 tot 4:00 uur voor MCAS ELA. Voor MCAS Wiskunde bieden we Dinsdag, Mei 11thDonderdag, mei 13thDinsdag, Mei 18th en Donderdag, mei 20th voor studenten in groep 10 en 11, met een extra datum van Dinsdag, Mei 25th voor die studenten die een beoordeling van de Grade 11 Legacy MCAS Mathematics Test nodig hebben. Voor studenten die geïnteresseerd zijn om deel te nemen, gelieve het volgende formulier in te vullen hier.

 

Seniorengeestweek

Om de laatste academische week te vieren, May 12th-May 18th, hebben de officieren van de hogere klasse een Geestenweek gepland. Dit zijn de thema's voor elke dag:

Woensdag, Mei 12th – Toeristendag

Donderdag, mei 13th - Decenniadag

Vrijdag, mei 14th – Pyjamadag

Maandag, Mei 17th – Formele dag

Dinsdag, Mei 18th – Toekomstplannen dag

 

Bloemen voor afstuderen

SkillsUSA zal bloemen verkopen bij het afstuderen. Voorafgaand aan het afstuderen wordt een pre-orderformulier gedeeld met oudere gezinnen.

 

Kledingvoorschrift

Nu het weer warmer begint te worden, beginnen we enkele schendingen van de kledingvoorschriften te zien. Bekijk de vereisten voor kledingvoorschriften op pagina 21 van de student handboek voor meer details.

 

Kalender 2021-2022

Hier is de ONTWERP kalender voor schooljaar 2021-2022. Deze kalender gaat tijdens de volgende vergadering ter goedkeuring naar de schoolcommissie en zal dan beschikbaar zijn op de website. We wilden het nu wel delen, omdat veel gezinnen hebben gevraagd naar de start van het schooljaar 2021-22.

 

COVID-dashboard

Hier is de link naar de ENSATS COVID-dashboard. Deze wordt aan het einde van elke week geüpdatet. U vindt het ook op de pagina Families van onze website in de rubriek COVID-19.

 

Activiteiten: Week van 10 mei 2021

Bekijk de volgende informatie over activiteiten voor de Week van 10 mei 2021.

 

HTRSBDTJO

Hoogachtend,

Heidi T. Riccio, Ed.D., Hoofdinspecteur-directeur
Shannon B. Donnelly, MAT, Principal
Thomas O'Toole, Ed.D., Assistent opzichter
Essex North Shore landbouw- en technische school
Esdoornstraat 565 | Hathorne, MA 01937
(978) 304-4700 | EssexNorthShore.org
Vind ons op Twitter | Facebook | Instagram
Creëer | Aanmoedigen | Promoot | Ontwikkelen 

 

Foto van de Week

Na jaren plannen is onze appelboomgaard geplant! Onze Farm and Grounds-medewerkers hebben samen met de hulp van studenten en docenten Arbor, Landscape, Sustainable Horticulture en Natural Resources 200 appelbomen geplant op woensdag. Bedankt allemaal voor jullie harde werk!

Apple OrchardBoomgaard

Boomgaard

 

Onze jaarlijkse plantenverkoop komt eraan! Ze hebben een geweldige selectie lenteplanten, groenten en kruiden! Je kunt de prijzen of de service niet verslaan. Kom langs en haal ze op vandaag en volgende week. Bekijk onze social media pagina voor meer informatie.

PlantenverkoopPlantenverkoop

Plantenverkoop


Meteen naar de inhoud