Wekelijks bericht van ENSATS 5-14-2021

Goedenavond verzorgers en studenten:

 

Wat een geweldige week op de campus! Het heeft misschien wat geregend, maar het was geweldig om de kinderen in actie te zien! Van landschapsarchitectuur tot ambachtslieden in de bouw tot de Health Assisting-studenten die de eerste Wellness Fair organiseren, onze kinderen rocken het!

 

Deze week vierden we de Nationale Week van de Politie. We zijn echt dankbaar voor degenen die onze gemeenschappen dienen, inclusief onze eigen Danvers Police Student Resource Officer Mike Chase. Op donderdag, schreven leerlingen van groep 12 bedankbriefjes in hun Engelse lessen, en deze zullen worden gepresenteerd aan de politie van Danvers, de Essex County Sheriff's Department en de staatspolitie, die allemaal partners in het onderwijs met ons zijn!

 

Het roosterteam werkt hard aan het schoolrooster 2021-2022 en de Schoolcommissie heeft de school goedgekeurd kalender.

 

De GGD heeft aangekondigd dat maskers bij vaccinatie niet binnen gedragen hoeven te worden. We moeten wachten op de richtlijnen van het MA Department of Elementary and Secondary Education voordat we protocollen wijzigen met betrekking tot het dragen van maskers in onze gebouwen. Hoewel dit sommige mensen kan frustreren, is het essentieel dat we de richtlijnen van onze staat volgen, zoals we het hele jaar hebben gedaan. Wij danken u voor uw begrip.

 

Hier alvast een voorproefje van het programma voor komende week.

 

Maandag, mei 17 Dag 9: Groen

11 uur late start voor groep 30.

Dinsdag, mei 18 Dag 10: Groen

11 uur late start voor groep 30.

Wednesday, May 19 Dag 1: Blauw

Vanwege MCAS zullen we een reguliere start hebben om 7:45 uur 

Donderdag, mei 20 Dag 2: Blauw
Vrijdag, mei 21 Dag 3: Blauw

 

MCAS-herinneringen

MCAS-testen beginnen volgende week.

  • Grade 10
    • ELA MCAS: Maandag, Mei 17th en Dinsdag, Mei 18th
    • Hier is een korte presentatie die studenten in ELA-klassen bekeken vandaag die de logistiek voor de MCAS-testdagen zal schetsen.
  • Grade 11
    • ELA MCAS: Woensdag, Mei 19thDonderdag, mei 20th en Vrijdag 21 mei.
    • Hier is de informatieve presentatie over Graad 11 MCAS.

 

Senioren afmelden

Vanwege het MCAS-schema voor de komende twee weken hebben we Senior Sign Out verplaatst naar Dinsdag 3 juni. Senioren melden zich officieel aan juni 3rd, als ze op school zijn voor het seniorenontbijt en de afstudeerpraktijk. Op dit moment ontvangen senioren hun schoolgegevens en petten en toga's.

 

Prom betalingslink

Hier is de link om kaartjes voor het bal te kopen. Ter herinnering, het bal zal worden gehouden op zaterdag 5 juni van 5 - 30 uur. Tickets zijn $ 8 per stuk. Dit gala is alleen voor senioren. Vanwege COVID-beperkingen zijn er helaas geen externe gasten toegestaan.

 

Prom donaties

We hebben nog steeds donaties nodig voor het bal. Als je wilt helpen, klik dan hier. voor meer informatie.

 

Bloemen voor afstuderen

SkillsUSA zal bloemen verkopen bij het afstuderen; om te bestellen, klik op de volgende link. Na pre-order kun je ze ophalen bij de ceremonie. Bedankt voor het steunen van onze afdeling. https://ensats-student-activities.square.site/shop/graduation-flowers/4?page=1&limit=60&sort_by=price&sort_order=desc

 

Software voor het schrijven van studenten 

In overeenstemming met onze verwachting in het studentenhandboek dat alle ENSATS-studenten werk inleveren dat hun oorspronkelijke denkwijze weerspiegelt, zullen we volgend jaar Turnitin. com om het schrijven van studenten te laten matchen via een database met schrijfbronnen om te bevestigen dat ons studentenwerk origineel is. Het is onze bedoeling om deze applicatie te gebruiken om het leren van studenten te bevorderen; daarom krijgen alle studenten de kans voordat ze een geschreven werk indienen om te verifiëren dat het hun eigen werk is met behulp van dezelfde service. Er zijn enkele leraren Engels en geschiedenis die ermee hebben ingestemd om deze dienst vanaf volgende week tot het einde van dit schooljaar te testen. We hebben hen gevraagd om deze pilot te laten werken en de mogelijkheid om hun geschreven werk te verifiëren voordat het wordt ingediend, bekend te maken aan hun studenten en verzorgers. Veel hogescholen eisen van studenten dat ze hun schrijven naar Turnitin sturen, dus dit is iets dat ze in de toekomst zullen zien, en we willen ze voorbereiden terwijl ze bij ons zijn hier op Essex North Shore.

 

FAFSA-avonden

Massachusetts Educations en Career Inc organiseren deze maand 2 FAFSA Nights die openstaan ​​voor alle omliggende middelbare scholen. Als u hulp nodig heeft bij het invullen van de FAFSA of als u hulp nodig heeft bij het voltooien van het financiële hulpproces, overweeg dan om aanwezig te zijn. Dit is de flyer met een live link naar de aanmelding voor de data van Woensdag, Mei 19th en Woensdag, Mei 26th van 3:00 – 6:00 uur.

 

COVID-dashboard

Hier is de link naar de ENSATS COVID-dashboard. Deze wordt aan het einde van elke week geüpdatet. U vindt het ook op de pagina Families van onze website in de rubriek COVID-19.

 

Activiteitenweek van 17 mei 2021

Bekijk het volgende document voor informatie over activiteiten voor de Week van 17 mei 2021

 

HTRSBDTJO

 

Hoogachtend,

Heidi T. Riccio, Ed.D., Hoofdinspecteur-directeur
Shannon B. Donnelly, MAT, Principal
Thomas O'Toole, Ed.D., Assistent opzichter
Essex North Shore landbouw- en technische school
Esdoornstraat 565 | Hathorne, MA 01937
(978) 304-4700 | EssexNorthShore.org
Vind ons op Twitter | Facebook | Instagram
Creëer | Aanmoedigen | Promoot | Ontwikkelen 

 

Foto van de Week

Graad 11 Health Assisting-studenten hebben fantastisch werk geleverd op hun allereerste Wellness Fair. Hun presentaties waren informatief, interessant en boeiend. Dank ook aan de vele personeelsleden die langskwamen en de leraren die hun klassen naar voren brachten om de Health Assisting-studenten te ondersteunen.

Welzijn beurs

Gracie en Josh van Peabody

Liam uit Lynnfield en Audrey uit Marblehead

Liam uit Lynnfield en Audrey uit Marblehead

Shaely & Ayaris uit Salem

Shaely & Ayaris uit Salem


Meteen naar de inhoud