Bijgewerkte Senior Week-informatie

Beste leerlingen en verzorgers van groep 12:

 

Zoals beloofd, wil ik graag wat aanvullende informatie geven over de Senior Week-activiteiten en het bal. Na mijn laatste communicatie waren er verschillende wijzigingen in de richtlijnen met betrekking tot buitenactiviteiten en het aantal mensen dat deze evenementen mag bijwonen. Gezien deze informatie, de resultaten van de Prom-enquête en feedback van leerlingen en ouders, zijn we verheugd aan te kondigen dat we een schoolbal kunnen houden voor de bovenbouw.

 

In het licht van de noodzaak om deze beperkingen van de staat te volgen, kan dit bal er net iets anders uitzien.

 

We houden het bal op het grasveld van Smith Hall, in tuinfeeststijl van 5 tot 30 uur op zaterdag 5 juni. De kleding zal zijn "Dress your Best!" Fancy jurken en smokings zijn welkom, maar meer casual kleding is ook prima. Er zal een cateraar zijn die voorgerechten en desserts verzorgt en er is ook een DJ aanwezig. Houd de komende week rekening met een e-mail om online tickets te kopen. Helaas kunnen we geen externe gasten ontvangen, dit evenement is alleen voor leden van de Class of 2021. Verschillende ouders hebben aangeboden om een ​​handje te helpen om dit evenement voor onze senioren tot een succes te maken. Als u wilt helpen door te doneren of vrijwilligerswerk te doen, klik dan hier om onze te bekijken Aanmelden Genius-pagina en laat ons weten hoe je kunt helpen.

 

Ik wilde een paar herinneringen geven aan de andere evenementen voor senioren die we hebben gepland.

May 12th - May 18th  Geest week

 • Woensdag, Mei 12th – Toeristendag
 • Donderdag, mei 13th - Decenniadag
 • Vrijdag, mei 14th – Pyjamadag
 • Maandag, Mei 17th – Formele dag
 • Dinsdag, Mei 18th – Toekomstplannen dag

Donderdag, mei 27th

 • 5e jaarlijkse virtuele trivia-avond voor senioren

Woensdag 2 juni 

 • 12 uur – Graduate Lunch: Foodtrucks en buitenspelen
 • 2:45 uur - Autoparade (We hebben geen extra parkeerplaatsen voor senioren om de parade te bekijken, maar u mag met uw senior in de parade rijden.)

Donderdag 3 juni

 • 8 uur - Seniorenontbijt en jaarboekdistributie (gesponsord door de Essex North Shore PTO)
 • 10 uur – Afstudeerpraktijk
 • 6 uur - Prijsuitreiking

Vrijdag, juni 4th

 • 6 uur – Diploma-uitreiking

Zaterdag, juni 5th

 • 10:00 uur - Graduation Rain Date (bij slecht weer)
 • 5 uur - Prom

 

Bedankt allemaal voor jullie geduld terwijl we proberen de beste en veiligste manier te vinden om onze klas van 2021 te vieren. Ik wil ook de Senior Class Advisors, mevrouw Sullivan en mevrouw O'Brien, bedanken, evenals het team van de klassenofficieren , voor hun toewijding en harde werk om al deze evenementen mogelijk te maken.

 

Ten slotte hebben we verschillende vragen ontvangen over de limiet van twee gasten (2) voor elke student bij het afstuderen. Ik zal volgende week samenwerken met onze Facility Director om te bepalen of we meer gasten kunnen ontvangen. Ik zal die informatie met u delen zodra deze beschikbaar is.

 

Als u vragen heeft, kunt u contact met mij opnemen via sdonnelly@essextech.net.

 

Hoogachtend,

Shannon B.Donnelly
Principal


Meteen naar de inhoud