Update over Class of 2021-evenementen

Beste klas van 2021 studenten en verzorgers,

We danken u voor uw aanhoudende geduld terwijl we nieuwe richtlijnen van de staat blijven ontvangen en dienovereenkomstig aanpassingen maken. Zoals u wellicht weet, heeft gouverneur Baker de beperkingen met betrekking tot COVID-19 versoepeld; resulterend in bijgewerkte richtlijnen van commissaris Riley bij MA DESE.

Ik wil nogmaals details geven voor elk seniorenevenement en de wijzigingen uitleggen die we hebben aangebracht.

Woensdag, juni 2nd 12 uur – Graduate Lunch: Foodtrucks en buitenspelen

Er zullen verschillende foodtrucks en buitenspellen zijn voor Smith Hall vanaf 12 uur. Senioren moeten parkeren op het terrein van Campus Zuid. Helaas kunnen we de optocht die oorspronkelijk gepland was niet houden juni 2zd. Na overleg met de politie van Danvers is het niet mogelijk om de parade veilig te houden met al het verkeer op Route 62, een drukke rijksweg. Tijdens de parade zullen er veel studenten en medewerkers op de campus zijn vanwege activiteiten en atletiek. Ik weet dat dit teleurstellend is, maar ik heb er alle vertrouwen in dat we een geweldige seniorenweek gepland hebben met veel leuke evenementen voor de Class of 2021.

Donderdag, juni 3rd
8 uur – Seniorenontbijt, jaarboekdistributie, afmelden
10 uur – Afstudeerpraktijk
6 uur - Prijsuitreiking

Het seniorenontbijt en de jaarboekdistributie beginnen om 8 uur in de grote cafetaria en de sportzaal. We zullen op dit moment ook senioren afmelden. De afstudeerpraktijk begint om 30 uur en duurt ongeveer een uur. Dit is het eerste jaar sinds we voor ons geopend zijn om jaarboeken te kunnen uitdelen!

De prijsuitreiking vindt plaats in de gymzaal op donderdag 3 junie om 6 uur. Veel leden van de Klasse van 00 zullen worden erkend voor prestatie, verdienste en service door middel van beurzen en onderscheidingen. Ouders/verzorgers van deze leerlingen ontvangen een persoonlijke uitnodiging voor de uitreiking van de Awards Night. Alle afgestudeerden die de Awards Night bijwonen, wordt gevraagd hun toga te dragen tijdens de ceremonie. Caps zijn niet vereist.

Vrijdag, juni 4th 6 uur – Diploma-uitreiking 

Regen Datum: Zaterdag, juni 5do 10:00 uur – Graduation Rain Date (bij slecht weer) 

De diploma-uitreiking voor de klas van 2021 wordt gehouden in het Essex North Shore Agricultural & Technical School Stadium. Als er wordt besloten om het afstuderen te verplaatsen naar de regendatum, Zaterdag, juni 5e, senioren en verzorgers worden kort na 1 uur op de hoogte gebracht op vrijdag 4 juni via het Blackboard Connect-telefoonberichtensysteem van de school. We hebben de informatie van gouverneur Baker en commissaris Riley zorgvuldig bekeken en gezien de wijzigingen kunnen we twee extra stoelen per gezin aanbieden. Deze extra stoelen zijn stoelen op sociale afstand op de tribunes. Daarom heeft elk gezin twee zitplaatsen op het veld met hun afgestudeerde en twee zitplaatsen op de tribune voor extra gasten. Alle senioren ontvangen een uitnodiging voor afstuderen met hun veldplaatsingsopdracht en twee tribunekaartjes bij Senior Sign Out.

Als ze buiten zijn, hoeven studenten geen maskers te dragen en moeten studenten waar mogelijk afstand nemen. Bovendien hoeven aanwezigen en personeel geen maskers te dragen en worden ze aangemoedigd om zoveel mogelijk afstand te houden van personen die niet in hun huishouden voorkomen. Bezoekers worden aangemoedigd om gezichtsbedekking te dragen als ze niet zijn gevaccineerd.

Het is altijd het beste om vroeg aan te komen (vóór 5 uur) om problemen bij het parkeren van uw auto te voorkomen en om voldoende tijd te hebben om plaats te nemen ruim voordat de processie begint. Er zal een aangewezen parkeerplaats zijn voor gasten met een handicapbord.  

Onze Graduation Ceremony en Awards Night vormen een formele erkenning van de prestaties van onze senioren, die allemaal op zoveel manieren hebben gewerkt en zijn geslaagd tijdens hun middelbare schooltijd. Help uw afgestudeerde alstublieft na te denken over het belang van beide gelegenheden. Afgestudeerden moeten zich gepast kleden - mannen moeten overhemden met kraag en pantalons dragen; vrouwen moeten jurken, rokken of pantalons dragen, zodat de jurken goed passen. We vragen dat er geen tanktops, korte broeken of spijkerbroeken zijn, omdat deze afbreuk doen aan de waardigheid van aanvangsevenementen. Bovendien moeten afgestudeerden nette schoenen of sandalen dragen.  Let op: vanwege de delicate aard van zowel het kunstgrasveld als de baan zijn hoge hakken niet toegestaan. Als een leerling arriveert met schoeisel dat door de administratie als ongepast wordt beschouwd, krijgt de leerling een paar teenslippers.  Overweeg om platte schoenen of wiggen te dragen, omdat deze de grasmat niet beschadigen. Gasten die hakken dragen, worden verzocht in het stadion plaats te nemen. 

Zowel de Graduation Ceremony als de Awards Night worden live gestreamd naar ons YouTube-kanaal, voor familieleden die niet aanwezig kunnen zijn.

 

Zaterdag, juni 5th 5:30 Prom 

Zoals eerder vermeld, houden we het bal op het grasveld van Smith Hall, in tuinfeeststijl van 5 tot 30 uur. We zorgen voor voor- en nagerechten en er is ook een DJ aanwezig. Aangezien dit evenement buiten plaatsvindt, hoeven studenten geen maskers te dragen. Helaas kunnen we nog steeds geen gasten van buiten ontvangen, dit evenement is alleen voor leden van de Class of 8. 

Als u vragen heeft, kunt u contact met mij opnemen via sdonnelly@essextech.net

Hoogachtend,

Shannon B.Donnelly
Principal
Essex North Shore landbouw- en technische school
Esdoornstraat 565 | Hathorne, MA 01937
(978) 304-4700 | EssexNorthShore.org
Vind ons op Twitter | Facebook | Instagram
Creëer | Aanmoedigen | Promoot | Ontwikkelen 


Meteen naar de inhoud