Wekelijks bericht van ENSATS 4-30-2021

Goedenavond verzorgers en studenten:

 

Het was fantastisch om onze studenten deze week te verwelkomen voor volledig persoonlijk leren. Na zoveel maanden is het geweldig om onze studenten overal op onze campus te zien werken en leren. Het is een erg drukke week geweest! Naast het verwelkomen van onze studenten terug op woensdag, begon de atletiek in de lente en Chris Herren was op school om met leerlingen van groep 10 en 12 te spreken over de gevaren van verslaving. We vierden ook onze buschauffeurs met een ontbijt, hadden een signeerdag voor een student-atleet, verschillende studenten namen deel aan de SkillsUSA-staatswedstrijd, twee FFA-leden werden staatsambtenaren en we ontvingen een bezoek van gouverneur Baker, luitenant-gouverneur Polito, en verschillende leden van het kabinet van de gouverneur. Gouverneur Baker bezocht Essex Tech voordat hij aankondigde dat hij $ 2.1 miljoen heeft uitgetrokken om de carrière- en technische opleidingsmogelijkheden op 10 beroepsscholen, waaronder de onze, uit te breiden.

 

Hier alvast een voorproefje van het programma voor komende week.

 

Maandag, mei 3 Dag 9: Groen
Dinsdag, mei 4 Dag 10: Groen
Wednesday, May 5 Dag 1: Blauw

8:45 uur Late start voor studenten

Donderdag, mei 6 Dag 2: Blauw
Vrijdag, mei 7 Dag 3: Blauw

 

MCAS-update voor de klasse van 2022

On May 19th, 20e, 21e, junioren geïnteresseerd om in aanmerking te komen voor de Adams Scholarship zal de Legacy MCAS English Language Arts Test afleggen. Op May 26th en 27, junioren zullen de Legacy MCAS Mathematics Test afleggen. Beide tests zijn computergebaseerd. Houd er rekening mee dat deze MCAS-tests zijn optioneel voor junioren die niet hoeven te slagen voor de MCAS-test om hun middelbare schooldiploma te behalen.    We vragen junioren die in mei de MCAS-test willen afleggen, deze in te vullen Klasse van 2022 MCAS-registratieformulier. Dit formulier is vorige week rechtstreeks naar zorgverleners gestuurd. Elke junior die niet is geregistreerd door Maandag 3 mei, zal de MCAS dit voorjaar niet kunnen volgen. Junioren die dit voorjaar niet testen, maar toch in aanmerking willen komen voor de Adams Scholarship, hebben de mogelijkheid om de MCAS-test in het najaar van 2021 af te leggen. Als je het registratieformulier al hebt ingevuld, hoef je dit niet te doen opnieuw. Houd er rekening mee dat junioren slechts één keer de kans krijgen om de MCAS-tests af te leggen om in aanmerking te komen voor de Adams Scholarship.

 

Kalender 2021-2022

Hier is de ONTWERP kalender voor schooljaar 2021-2022. Deze kalender gaat tijdens de volgende vergadering ter goedkeuring naar de schoolcommissie en zal dan beschikbaar zijn op de website. We wilden het nu wel delen, omdat veel gezinnen hebben gevraagd naar de start van het schooljaar 2021-22.

 

Klasse van 2021

We vragen om uw geduld terwijl we proberen de beste opties voor Senior Week-activiteiten te bepalen. Ons doel is om een ​​gedenkwaardige week te hebben om te vieren met senioren, terwijl iedereen veilig blijft. Gezien de wijzigingen in enkele van de COVID-beperkingen die deze week zijn vrijgegeven, zullen we de Class of 2021-adviseurs opnieuw ontmoeten om onze plannen voor Graduation en Senior Week te herzien. Houd er rekening mee dat veranderingen snel gaan. Meestal kom je er tegelijk met ons achter. Het is belangrijk dat u erop vertrouwt dat wij doen wat in het belang is van onze kinderen en de leergemeenschap.

 

lunches

Nu we de volledige terugkeer van studenten naar persoonlijk leren gefaseerd hebben ingevoerd, ervaren we wat groeipijnen met de lunch. Aan het begin van het jaar kregen studenten een bepaalde lunchroom en een bepaalde zitplaats toegewezen. Veel studenten waren hier ontevreden over en vroegen ons om dit toewijzingsproces te herzien. Als reactie hierop hebben we op elke lunchtafel of -tafel een QR-code geplaatst en studenten gevraagd de code te scannen om te noteren waar ze zitten. Daarnaast laten we studenten de eetlocatie van hun keuze kiezen. We hebben 6 locaties beschikbaar voor lunch: Main Cafetaria, East dining, West dining, het gymnasium, buitententen en het Media Center, deze laatste locatie voor lunches 1-3. De afgelopen dagen zijn studenten niet in de juiste ruimtes en tijdens de lunch geweest en velen scannen de QR-codes niet. We vragen alle studenten in een van de 6 aangewezen lunchruimtes te blijven. Studenten mogen geen winkels, klaslokalen of andere delen van het gebouw bezoeken. Wij stellen uw medewerking zeer op prijs.

 

Lente Integratie Academie

We zijn super enthousiast om onze laatste Integration Academy voor dit schooljaar aan te kondigen. We zijn op zoek naar studenten van elk leerjaar om deel te nemen aan onze laatste Spring Integration Academy, waar studenten in teams zullen werken om een ​​SURVIVOR-achtige activiteit te voltooien. Dit omvat het touwenparcours op onze zuidelijke campus achter Alumni Hall.

Tijdsinvestering voor deelname aan de Spring Integration Academy vereist dat studenten elkaar persoonlijk ontmoeten na schooltijd en op zaterdag en we beginnen volgende week. Dit zijn de data en tijden: Dinsdag, Mei 4thDonderdag, mei 6thdinsdag, Maria 11e, en Donderdag, mei 13th van 2:45-4:00 uur (de Late Bus is beschikbaar voor elke student die vervoer nodig heeft). Daarnaast werken de studenten in teams op zaterdag 8 mei en May 15th van 8:00 uur tot 12:00 uur met busvervoer beschikbaar voor elke student van en naar huis.

Als uw student geïnteresseerd is, volg dan de volgende Spring Integration Academy FORMULIER by Dinsdag, Mei 4th.

 

Aanwezigheid van sociale media

De afgelopen drie jaar hebben we ons best gedaan om al het geweldige werk dat onze studenten en medewerkers doen op te nemen door middel van een aanwezigheid op sociale media. Onze pagina's op Instagram, Facebook en Twitter zijn bedoeld om positieve berichten te brengen. We hebben enkele negatieve opmerkingen, ongepaste berichten van studenten en zelfs nepaccounts waargenomen. Als beroepsschool bereiden we onze studenten voor op goedbetaalde loopbaantrajecten. Dit omvat ook hoe ze zich gedragen en gedragen als vertegenwoordigers van onze schoolgemeenschap en op sociale media. Hoewel we erkennen dat er berichten of berichten zijn waar u/zij het misschien niet mee eens zijn, vragen we alle studenten om zich op een professionele manier te gedragen. We leren onze studenten dat "je nooit weet wie er kijkt." Er zijn ook enkele nepaccounts geweest die onze naam of ons logo gebruikten. Mocht u deze tegenkomen, dan vragen wij u deze direct naar ons op te sturen. We zijn een onderzoek gestart naar wie deze personen zijn en, indien vastgesteld, zullen we samenwerken met de politie van Danvers aan de volgende stappen.

 

Nep Instagram-account Speciale opmerking: 

Er is een bepaald bericht op een Instagram-pagina met betrekking tot senior superlatieven dat buitengewoon zorgwekkend is. We tolereren geen gedragingen die onze missie niet weerspiegelen of die onze studenten kwetsen. Uw kinderen zijn onze kinderen. We zitten hier samen in en we kunnen niet toestaan ​​dat een kleine groep individuen die denken dat dit grappig of een grap is, anderen schade berokkent en hun leven lang beïnvloedt. We waarderen alle hulp die u ons kunt bieden bij het bepalen wie het account heeft gemaakt of het account beheert. We hebben het gemeld op Instagram.

 

COVID-dashboard

Hier is de link naar de ENSATS COVID-dashboard. Deze wordt aan het einde van elke week geüpdatet. U vindt het ook op de pagina Families van onze website in de rubriek COVID-19.

 

Activiteiten: Week van 3 mei 2021

Bekijk de volgende informatie over activiteiten voor de Week van 3 mei 2021.

 

HTR SBDTJO

Hoogachtend,

Heidi T. Riccio, Ed.D., Hoofdinspecteur-directeur
Shannon B. Donnelly, MAT, Principal
Thomas O'Toole, Ed.D., Assistent opzichter
Essex North Shore landbouw- en technische school
Esdoornstraat 565 | Hathorne, MA 01937
(978) 304-4700 | EssexNorthShore.org
Vind ons op Twitter | Facebook | Instagram
Creëer | Aanmoedigen | Promoot | Ontwikkelen 

 

Foto van de Week

Grade 9 student loodgieterswerk, Victoria, uit Gloucester met luitenant-gouverneur Polito tijdens het bezoek aan het loodgietersprogramma.

LG


Meteen naar de inhoud