Lente Atletiek

Beste ENSATS-gemeenschap,

On April 7, 2021keurde het Essex North Shore Agricultural & Technical School Committee unaniem het ENSATS-plan goed om de volgende lentesporten uit te voeren: jongensvolleybal, jongens en meisjes lacrosse, cheerleading, honkbal, softbal en springbaan. De officiële startdatum van Lentesporten is Maandag, april 26th, 2021. Lees dit document aandachtig door voor informatie over proefdata, tijden, locaties en vervoer.

** Houd er rekening mee dat VOLLEDIG afgelegen studenten KUNNEN deelnemen aan atletiek. Ze moeten hun eigen rit naar school regelen voor trainingen/wedstrijden.**

BELANGRIJK: Lees onderstaand document aandachtig door.

LENTE SEIZOEN

Oefen-/uitprobeerdata kunnen variëren. Zie hieronder specifieke sportinformatie. Uw registratie moet online worden voltooid en een bewijs van een fysieke training in de afgelopen 13 maanden is vereist om te oefenen/uit te proberen.

 

We zijn altijd geïnteresseerd in het vinden van nieuwe student-atleten. Begrijp alsjeblieft dat een toewijding aan een atletiekprogramma op de middelbare school 5-6 dagen per week is. Er wordt elke dag na school geoefend en soms in het weekend en tijdens vakanties. Op schooldagen wordt er na de training voor een late bus naar huis gezorgd. Als u geïnteresseerd bent in deelname aan een Fall II-sport, moet u snel handelen door u online te registreren.

 

Houd er rekening mee dat als een student voor een dag op afstand moet leren, hij of zij zelf moet zorgen voor een rit naar de training/competitie. Student-atleten worden niet bestraft als ze geen rit kunnen bemachtigen. Van de student-atleet wordt verwacht dat hij de coach meedeelt dat hij op die dag niet aanwezig zal zijn op de training/wedstrijd.

 

BELANGRIJKE INFORMATIE VOOR ALLE STUDENT-ATLETEN:

 1.  Waterfles(sen): Spelers moeten hun eigen waterfles en water meenemen, aangezien we geen gedeelde kannen/flessen mogen hebben.
 2.  Maskers: Neem elke dag een extra masker mee.
 3.  Handdesinfecterend middel: neem je eigen handdesinfecterend middel mee voor gebruik tussen de oefeningen door, na gebruik van de kleedkamer/toilet, enz.
 4.  Student-atleten en coaches zullen maskerbedekkingen en sociale afstand bewaren tot ze de campus of oefen-/wedstrijdfaciliteit verlaten.
 5.  Gebruik van de kleedkamer na de training zou alleen nodig moeten zijn voor toiletdoeleinden, behalve voor voetballers die zich na de training moeten omkleden. Behalve de lacrossespelers reizen alle student-atleten in hun oefen-/wedstrijdkleding naar huis. Student-atleten die zich na de training/wedstrijd moeten omkleden voor werk of een evenement mogen gebruik maken van de kleedkamer/toilet.
 6.  Voor die student-atleten die een bus naar huis nemen, zullen ze gezichtsbedekking en sociale afstand bewaren tot het tijd is om in de bus te stappen en gedurende hun busrit naar huis.

 

Toeschouwers

 • Buiten wedstrijden: Toeschouwers van het thuisteam en het uitteam zijn toegestaan. Het totale aantal toeschouwers zal in overeenstemming zijn met de EEA-, DESE-, MIAA- en DPH-richtlijnen.
 • Indoor sporten: Op dit moment zijn alleen senior ouders/verzorgers en broers en zussen van het thuisteam toegestaan ​​vanwege beperkingen in de faciliteiten.
 • Toeschouwers moeten te allen tijde een gezichtsbedekking dragen en sociale afstand bewaren.
 • Toeschouwers moeten zich eventueel aanmelden en zich legitimeren.

 

PROEFSCHEMA'S

 

Baseball: Hoofdcoach – Jed Beauparlant: jbeauparlant@essextech.net

De praktijk zal beginnen op maandag 26 april. Gedurende het seizoen wordt er van 2 tot 45 uur getraind. Studentenregistraties moeten online worden voltooid, het gebruikerstarief moet worden betaald en er is een bewijs nodig van het hebben van een fysiek in de afgelopen 5 maanden (gedurende het seizoen) om uit te proberen / deel te nemen.

Dagelijkse ontmoetingsplek: 

 • Alle studenten op de campus en op afstand zullen zich direct na school melden bij het hoofdcafé voor aanwezigheid, temperatuurcontroles en omkleeddoeleinden.

Uitrustingszakken:

 • De honkbaltassen mogen voor en na trainingen/wedstrijden op de binnenbaan worden opgeborgen. Wanneer honkbaltassen 's nachts op school worden achtergelaten, zijn de student-atleten en het coachingpersoneel verantwoordelijk voor het desinfecteren van de uitrusting voordat ze naar de nacht vertrekken. Alle oefenkleding moet 's avonds mee naar huis worden genomen en de volgende dag moet er een schone set kleding worden gebruikt om te oefenen.

Late bussen: 

 • Student-atleten hebben toegang tot de late bus (zowel studenten op afstand als studenten op de campus). Student-atleten dienen zich dagelijks online aan te melden voor de late bus.

Ouder/voogd – Honkbal Zoom Meeting: Woensdag, april 14th, 4:00 – 4:30 uur

Neem deel aan Zoom Meeting

ID: 82069681142

Wachtwoordcode: 278552

 

Jongens volleybal: Hoofd Coach – Rob Allen: rallen@essextech.net

De try-outs gaan van start op maandag 26 april Klik op de onderstaande link voor specifieke proefdata en -tijden. Studentenregistraties moeten online worden voltooid, het gebruikerstarief moet worden betaald en er is een bewijs nodig van het hebben van een fysiek in de afgelopen 13 maanden (gedurende het seizoen) om uit te proberen / deel te nemen. Het proefschema voor de eerste week ziet er als volgt uit:

 • Schema week 1: Hoofdgymnastiek
  • maandag 26 – 2:45 – 4:15 uur
  • dinsdag 27 – 4:15 – 5:45
  • woensdag 28 – 2:45 – 4:15
  • donderdag 29 – 4:15 – 5:45
  • vrijdag 30 – 2:45 – 4:15

Dagelijkse ontmoetingsplek: 

 • Alle student-atleten zullen zich direct na school melden bij de hoofdgymnastiek voor aanwezigheid, temperatuurcontroles en om de kleedkamer te gebruiken voor kleeddoeleinden. Student-atleten hebben toegang tot de toiletten nabij de gymzaal.

Uitrustingszakken:

 • Gearbags kunnen aan het begin van de schooldag netjes rond de binnenbaan (op de banken of op de baanvloer) worden geplaatst.
 • Zodra de student-atleet thuiskomt, moet alles in de sporttas na elke training en voor terugkeer naar de training worden ontsmet. Spray ook de binnen- en buitenkant van de zak. Dit is voor ieders bescherming.

Late bussen: 

 • De student-atleten hebben toegang tot de late bus (zowel studenten op afstand als op de campus). Student-atleten dienen zich dagelijks online aan te melden voor de late bus.

Ouder/voogd - Jongens Volleybal Zoom Meeting: Woensdag, februari 14th, 4:30 – 5:00 uur

Neem deel aan Zoom Meeting

ID: 86397248906

Wachtwoordcode: 334940

 

cheerleading: Hoofdcoach – Melissa McCular: mmccular@essextech.net

  • Alle student-atleten melden zich direct na schooltijd bij de bakkerij net buiten de indoorbaan voor aanwezigheid, temperatuurcontroles en om de kleedkamer te gebruiken voor kleeddoeleinden. De student-atleten zullen gebruik maken van het toilet nabij de indoorpiste en de hoofdkantine. Het proefschema voor de eerste week ziet er als volgt uit:
 • Schema week 1: Hoofdgymnastiek
 • maandag 26 – 4:15 – 5:45 uur
 • dinsdag 27 – 2:45 – 4:15
 • woensdag 28 – 4:15 – 5:45
 • donderdag 29 – 2:45 – 4:15
 • vrijdag 30 – 4:15 – 5:45

Uitrustingszakken:

 • Gearbags kunnen aan het begin van de schooldag netjes rond de binnenbaan (op de banken of op de baanvloer) worden geplaatst.
 • Zodra de student-atleet thuiskomt, moet alles in de sporttas na elke training en voor terugkeer naar de training worden ontsmet. Spray ook de binnen- en buitenkant van de zak. Dit is voor ieders bescherming.

Late bussen: 

 • De student-atleten hebben toegang tot de late bus (zowel studenten op afstand als op de campus). Student-atleten dienen zich dagelijks online aan te melden voor de late bus.

Uitrustingszakken:

 • Gear bags kunnen netjes rond de omtrek van de sportschool worden geplaatst terwijl student-atleten aan het oefenen zijn.

Ouder/voogd – Cheerleading zoombijeenkomst: woensdag, 14 april, 5:00 – 5:30 uur.

Neem deel aan Zoom Meeting

ID: 87134295662

Wachtwoordcode: 239370

 

Spring Track en Field: Hoofd Coaches: Dan Connors dconnors@essextech.net en Dan Verrington dverrington@essextech.net

Studentenregistraties moeten online worden voltooid, het gebruikerstarief moet worden betaald en er is een bewijs nodig van het hebben van een fysiek in de afgelopen 13 maanden (gedurende het seizoen) om uit te proberen / deel te nemen.

Dagelijkse ontmoetingsplek: 

 • Alle student-atleten melden zich direct na schooltijd op de binnenbaan voor aanwezigheid, temperatuurcontroles en om het toilet te gebruiken voor omkleeddoeleinden.

Buitenbaan voor jongens: zal gebruik maken van het toilet nabij de binnenbaan.

Buitenbaan voor meisjes: maakt gebruik van de achterste teamkamer in de meisjeskleedkamer.

Uitrustingszakken:

 • Gearbags kunnen aan het begin van de schooldag netjes rond de binnenbaan (op de banken of op de baanvloer) worden geplaatst.
 • Zodra de student-atleet thuiskomt, moet alles in de sporttas na elke training en voor terugkeer naar de training worden ontsmet. Spray ook de binnen- en buitenkant van de zak. Dit is voor ieders bescherming.

Late bussen: 

 • De student-atleten hebben toegang tot de laatbus. Student-atleten dienen zich dagelijks online aan te melden voor de late bus.

Ouder/Voogd – Outdoor Atletiek Zoom Meeting: Woensdag, april 14th, 5:30 – 6:00 uur.

Neem deel aan Zoom Meeting

ID: 83008466310

Wachtwoordcode: 574642

 

SoftballHoofd Coach – Deb O'Reilly: doreilly@essextech.net

De praktijk zal beginnen op maandag 26 april. Gedurende het seizoen wordt er van 2 tot 45 uur getraind. Studentenregistraties moeten online worden voltooid, het gebruikerstarief moet worden betaald en er is een bewijs nodig van het hebben van een fysiek in de afgelopen 5 maanden (gedurende het seizoen) om uit te proberen / deel te nemen.

Dagelijkse ontmoetingsplek: 

 • Alle studenten op de campus en op afstand zullen zich direct na school melden bij het hoofdcafé voor aanwezigheid, temperatuurcontroles en omkleeddoeleinden.

Uitrustingszakken:

 • De softbaltassen mogen voor en na trainingen/wedstrijden op de binnenbaan worden opgeborgen. Wanneer softbaltassen 's nachts op school worden achtergelaten, zijn de student-atleten en het coachingpersoneel verantwoordelijk voor het desinfecteren van materiaal voordat ze naar de nacht vertrekken. Alle oefenkleding moet 's avonds mee naar huis worden genomen en de volgende dag moet er een schone set kleding worden gebruikt om te oefenen.

Late bussen: 

 • Student-atleten hebben toegang tot de late bus (zowel studenten op afstand als studenten op de campus). Student-atleten dienen zich dagelijks online aan te melden voor de late bus.

Ouder/voogd – Softbal Zoom Meeting: Woensdag, april 14th, 6:00 – 6:30 uur

Neem deel aan Zoom Meeting

ID: 81663293773

Wachtwoordcode: 549521

 

Lacrosse  Hoofdtrainer jongens –Sean Parsons: sparsons@essextech.net en Hoofdtrainer meisjes – Matt GWilliam MGwilliam@essextech.net

De praktijk zal beginnen op maandag 26 april. Gedurende het seizoen wordt er van 2 tot 45 uur getraind. Studentenregistraties moeten online worden voltooid, het gebruikerstarief moet worden betaald en er is een bewijs nodig van het hebben van een fysiek in de afgelopen 5 maanden (gedurende het seizoen) om uit te proberen / deel te nemen.

Dagelijkse ontmoetingsplek: 

 • Alle studenten op de campus zullen zich direct na school melden bij de kleedkamers buiten het stadion voor aanwezigheid, temperatuurcontroles en omkleeddoeleinden.
 • Alle studenten op afstand moeten zich rechtstreeks in de kleedkamers van het stadion buiten melden, al gekleed in hun sportkleding, om een ​​coach te ontmoeten voor aanwezigheids- en temperatuurcontroles.

Uitrustingszakken:

 • Lacrossetassen mogen voor en na trainingen/wedstrijden op de binnenbaan worden bewaard. Wanneer lacrossetassen 's nachts op school worden achtergelaten, zijn de student-atleten en het coachingpersoneel verantwoordelijk voor het desinfecteren van de uitrusting voordat ze naar de nacht vertrekken. Alle oefenkleding moet 's avonds mee naar huis worden genomen en de volgende dag moet er een schone set kleding worden gebruikt om te oefenen.

Late bussen: 

 • Student-atleten hebben toegang tot de late bus (zowel studenten op afstand als studenten op de campus). Student-atleten dienen zich dagelijks online aan te melden voor de late bus.

Ouder/voogd – Lacrosse Zoom Meeting: Woensdag, april 14th, 6:30 – 7:00 uur.

Neem deel aan Zoom Meeting

ID: 84842435045

Wachtwoordcode: 169410

 

INSCHRIJVEN VOOR LENTE SPORTEN

 

Onder geen enkele omstandigheid mag een atleet spelen of oefenen zonder dat deze items zijn voltooid.

 1. Gebruikersvergoeding(en) moeten worden betaald via het online registratieproces;
 2. Online registratie moet volledig worden ingevuld en ingediend;
 3. Huidig ​​​​lichamelijk onderzoek (in de afgelopen 13 maanden) moet worden ontvangen door de atletiekafdeling.

 

Om te beginnen met oefenen/try-outs voor een lentesport, moet u zich REGISTREREN op onze website:

 • https://ma.8to18.com/essextech
  • Klik gewoon bovenaan op het tabblad "Registratie" en volg de aanwijzingen.
 • Wanneer u wordt gevraagd om een ​​student-ID-nummer in te voeren, voert u dit in 11111 in de doos.
 • Om uit te proberen of deel te nemen aan sporten, moeten studenten gedurende het hele seizoen een actueel fysiek (in de afgelopen 13 maanden) bestand hebben.  Scan en e-mail een kopie van het laatste fysieke examen van de student rechtstreeks naar de atletiekafdeling (flalli@essextech.net) Of mail een kopie naar: 

Atletiekdirecteur / mevrouw Farah Lalli
Essex North Shore landbouw- en technische school
565 Maple Street Hathorne, MA 01937

 

Fysieke gegevens die aan het Admissions Office of School Nurses'/ Health Office worden verstrekt met het oog op schoolinschrijving, worden mogelijk niet verwerkt voordat de herfsttrainingen / try-outs beginnen. De atletiekafdeling moedigt families van student-atleten aan om zeker te zijn om de atletiekafdeling rechtstreeks een afzonderlijk exemplaar van het fysiek van de student-atleet te bezorgen zorgen voor tijdige aanmelding ter overweging sportdeelname.

 

Betaalinstructies voor GRATIS of VERLAAGDE atletiekkosten:

Als een student is goedgekeurd voor gratis of gereduceerde lunch, wordt deze automatisch goedgekeurd voor gratis of verlaagde ($ 50) atletische gebruikerskosten. Ouders/verzorgers MUST meld u af en stuur het formulier "Informatie delen met andere programma's" terug. Hierdoor kan de administratie de lunchstatus van uw zoon/dochter delen met de atletiekdirecteur, zodat de atletiekvrijstelling kan worden goedgekeurd. Het formulier is te vinden in het atletiekkantoor, het westacademiekantoor en online (essextech.net) onder het tabblad 'Gezinnen'. Klik op de link naar 'Gratis en gereduceerd maaltijdpakket'. Print, onderteken en stuur de laatste pagina van het maaltijdpakket terug.

 1. Wanneer u op de laatste pagina komt, de "betalingspagina" in het registratieproces, ziet u een vak aan de rechterkant met het label "Alternatieve betaling". Klik erop.
 2. Vervolgens wordt u om een ​​code gevraagd. Als uw zoon/dochter is goedgekeurd voor een gratis lunch, wordt de code kwijtgescholden. alles in kleine letters brieven (voeg de aanhalingstekens niet toe). Als uw zoon/dochter is goedgekeurd voor lunch met korting, is de code "korting", all-in kleine letters brieven (voeg de aanhalingstekens niet toe). Typ de juiste code in en verstuur.
 3. De atletiekdirecteur ontvangt dan een e-mail en keurt de gratis of gereduceerde betaling goed op basis van de gratis of gereduceerde lunchstatus van de student die bij de school is geregistreerd.
 4. Voor verlaagde betalingen die zijn goedgekeurd door de atletiekdirecteur, ontvangt de ouder/voogd een e-mail waarin staat dat de verlaagde betaling is goedgekeurd en dat ze een betaling van $ 50 moeten indienen (oorspronkelijke vergoeding is $ 100). Zodra de betaling binnen is, verschijnt de student-atleet op de inschrijvingslijst. De student-atleet verschijnt pas op de inschrijvingslijst na betaling van het gebruiksgeld.
 5. Voor kwijtgescholden vergoedingen die zijn goedgekeurd door de Atletiekdirecteur, ontvangt de ouder/voogd een e-mail waarin staat dat het verzoek is goedgekeurd en dat de student-atleet nu is geregistreerd.

Nogmaals, een atleet mag onder geen enkele omstandigheid spelen of oefenen zonder dat deze items zijn voltooid.

 1. Gebruikersvergoeding(en) moeten worden betaald via het online registratieproces;
 2. Online registratie moet volledig worden ingevuld en ingediend;
 3. Huidig ​​​​lichamelijk onderzoek (in de afgelopen 13 maanden) moet worden ontvangen door de atletiekafdeling.

 

Als u nog andere vragen heeft, kunt u de school bellen en een bericht achterlaten op mijn voicemail (978) 304-4700 toestel. 3012 of mail me op flalli@essextech.net. Ik neem zo snel mogelijk contact met u op.

 

Tot ziens,

Farah Lalli, MD, CAGS 
Directeur Atletiek


Meteen naar de inhoud