Informatie over afstuderen en onderscheidingen

Beste leerlingen en verzorgers van groep 12:

 

Terwijl onze senioren ijverig werken om hun academische lessen, technische loopbaanprogramma's en coöperatieve onderwijsstages voor het schooljaar af te ronden, is het nu tijd om te praten over onze afstudeer- en seniorenweekfestiviteiten. Ons Diploma-uitreiking voor de Klasse van 2021 zal worden gehouden op vrijdag 4 junith om 6 uur. We hopen dat dit een evenement wordt dat onze afgestudeerden en hun families voor altijd zullen koesteren. Dit jaar zijn we van plan onze diploma-uitreiking buiten te houden in het Essex North Shore Agricultural & Technical School Stadium. Bij slecht weer gaat de afstudeerregendatum door Zaterdag, juni 5th bij 10: 00 am   Als er wordt besloten om het afstuderen te verplaatsen naar zaterdag, worden senioren en verzorgers kort na 1 uur op de hoogte gebracht op vrijdag 4 juni via het Blackboard Connect-telefoonberichtensysteem van de school.

 

In overeenstemming met de COVID-19-beperkingen mag elke afgestudeerde twee gasten meenemen om samen op het veld te zitten in aangewezen gebieden die sociaal ver verwijderd zijn van andere families. Volgens de vereisten voor de diploma-uitreiking van het Massachusetts Department of Elementary and Secondary Education (DESE), moeten alle afgestudeerden en gasten de hele tijd op de campus gezichtsmaskers dragen, inclusief iedereen die is gevaccineerd. Zodra senioren hun diploma hebben overhandigd en het podium verlaten, lopen ze naast een officiële fotoruimte waar we elke student apart van alle andere studenten laten poseren zonder masker voordat ze terugkeren naar hun stoel.

 

De prijsuitreiking vindt plaats in de gymzaal van de school op donderdag 3 junird op 6: 00 pm  Tijdens dit evenement zullen veel leden van de Klasse van 2021 worden erkend voor hun prestatie, verdienste en service door middel van de formele aankondiging van beurzen en onderscheidingen. Mantelzorgers van die leerlingen ontvangen een persoonlijke uitnodiging voor de uitreiking van de Awards Night. We vragen senioren die deze ceremonie bijwonen hun gasten te beperken tot twee en dat ze allemaal maskers dragen en onze richtlijnen voor sociale afstand in acht nemen.

 

We zijn blij om gasten te ontvangen die hulp nodig hebben met tolkdiensten. Dit omvat taaltolken en tolken Amerikaanse Gebarentaal. We staan ​​ook klaar om gezinnen te helpen die accommodatie nodig hebben voor een gehandicapte gast. Als je een tolk nodig hebt of andere speciale accommodaties nodig hebt tijdens Graduation of Awards Night, stuur me dan een e-mail rechtstreeks op sdonnelly@essextech.net.

 

Naast Graduation and Awards Night hebben de Senior Class Officers en faculteitsadviseurs nog vele andere speciale evenementen gepland voor een spannende en gedenkwaardige seniorenweek.

 

Woensdag, juni 2nd
12 uur – Graduate Lunch: Foodtrucks en buitenspelen

2 uur – Autoparade

 

Donderdag 3 juni
9 uur - Seniorenontbijt en jaarboekdistributie (gesponsord door de Essex North Shore PTO)

10 uur – Afstudeerpraktijk

6 uur - Prijsuitreiking

 

Vrijdag, juni 4th

6 uur – Diploma-uitreiking

 

Zaterdag, juni 5th

10:00 uur - Graduation Rain Date (bij slecht weer)

 

We hebben regelmatig vergaderd met de faculteitsadviseurs van Class of 2021 om de best mogelijke beslissing met betrekking tot het schoolbal te bepalen. Naast het volgen van de Protocollen voor binnen- en buitenevenementen in Massachusetts, heeft DESE ook bijgewerkte richtlijnen over middelbare scholen en het schoolbal uitgebracht:

  • Het schoolbal is een inherent risicovolle activiteit, aangezien het een sociale bijeenkomst is waarbij wordt gedanst en gezongen (beide activiteiten met verhoogde ademhaling), en het biedt ook kansen voor studenten om gezondheids- en veiligheidsprotocollen te overtreden in een ontspannen omgeving. Daarom raadt DESE, na overleg met onze medische adviseurs, ten zeerste aan dat scholen geen proms houden en in plaats daarvan alternatieve vieringen voor senioren organiseren.

Hoewel we onze senioren een gedenkwaardige seniorenweek willen bieden en tegelijkertijd de veiligheid van onze studenten, medewerkers en families willen waarborgen, willen we onze diploma-uitreiking of de andere evenementen die plaatsvinden tijdens de seniorenweek niet in gevaar brengen. Daarom willen we de Klasse van 2021 onderzoeken om feedback te verzamelen over de mogelijkheid van een besloten bal of een alternatief evenement. Lees het volgende klanttevredenheid zorgvuldig door en vul vervolgens de enquête in om de gewenste optie te kiezen. Het onderzoek is open tot 2 uur op donderdag 29 aprilTh.

 

Om al deze evenementen te kunnen bieden, hebben we studenten nodig die hun lesgeld betalen. Het lesgeld is in totaal $ 200.00. Op dit moment zijn er nog steeds veel studenten die hun contributie niet hebben betaald. Dit geld wordt gebruikt om jaarboeken, petten en toga's, T-shirts voor senioren en waterflessen te financieren. De contributie wordt ook gebruikt om de kosten van sommige van de seniorenweekactiviteiten te compenseren. Als je je lesgeld nog niet hebt betaald, neem dan contact op met mevrouw O'Brien op mobrien@essextech.net of mevrouw Sullivan op msullivan@essextech.net.

 

We zullen de komende weken aanvullende informatie verstrekken over de definitieve beslissing over het bal, de toewijzing van zitplaatsen voor het afstuderen en andere specifieke details.

 

Als u vragen heeft, kunt u contact met mij opnemen via sdonnelly@essextech.net.

 

Hoogachtend,

 

Shannon B.Donnelly
Principal
Essex North Shore landbouw- en technische school
Esdoornstraat 565 | Hathorne, MA 01937
(978) 304-4700 | EssexNorthShore.org
Vind ons op Twitter | Facebook | Instagram
Creëer | Aanmoedigen | Promoot | Ontwikkelen 


Meteen naar de inhoud