Derek Chauvin-uitspraak

Beste ENSATS-gemeenschap, 

Vandaag is Derek Chauvin schuldig bevonden aan de moord op George Floyd. 

Hoewel velen troost putten uit de gepastheid van dit vonnis, aangezien we allemaal minder dan een jaar geleden getuige waren van deze vreselijke daad, weten we ook dat dit een zeer emotioneel moment is in de lange geschiedenis van systemisch racisme in ons land. We zijn ons ervan bewust dat het schuldige vonnis van vandaag komt vanwege een gruwelijke moord die ons land op zijn grondvesten heeft geschud.

We willen onze studenten nogmaals bevestigen dat we er voor jullie zijn, dat we jullie allemaal waarderen bij Essex Tech, ongeacht je ras, geslacht, seksuele geaardheid, seksuele identiteit, etniciteit, land van herkomst of enige andere demografische . Wij waarderen u als mens.

Studenten en verzorgers moeten, zoals altijd, weten dat mensen met vragen worden aangemoedigd om contact op te nemen met een van de schooladviseurs zodra we volgende week terug zijn van vakantie om dit vonnis te bespreken. We moedigen onze verzorgers aan om vanavond zinvolle en eerlijke gesprekken met hun kinderen te hebben.

 

Hoogachtend,

Heidi T. Riccio, Ed.D.
Hoofdinspecteur-directeur
Essex North Shore landbouw- en technische school


Meteen naar de inhoud