Wekelijks bericht van ENSATS 3-26-2021

Goedenavond verzorgers en studenten:

 

Het was geweldig om onze campus met driekwart van onze studenten elke dag op school te hebben. Die CTE-programma's die naar buiten kunnen, profiteren optimaal van het mooie weer. Onze tuinarchitecten waren deze week een aantal dagen op pad om zich voor te bereiden op het planten in de lente en bouwambachtsarbeiders waren hard aan het werk aan de bouwprojecten van Larkin Cottage, terwijl metselaars en loodgieters bezig waren met het renoveren van badkamers bij Alumni Gym. Veel programma's hebben ook buiten de campus gewerkt aan veldwerk of gemeenschapsprojecten. Het is leuk om te zien dat onze leerlingen doen wat ze leuk vinden.

 

Hier alvast een voorproefje van het programma voor volgende week:

Maandag, maart 29 – Dag 9: Groen

Remote:

Graad 12 academici

Op de campus:

Graad 10 academici

Graad 9 & Graad 11 CTE

Dinsdag, maart 30 – Dag 10: Groen

Remote:

Graad 10 academici

Op de campus:

Graad 12 academici

Graad 9 & Graad 11 CTE

Woensdag, maart 31 – Dag 1: Blauw

8 uur Late start

Remote:

Graad 11 academici

Op de campus:

Graad 9 academici

Graad 10 & Graad 12 CTE

Donderdag, april 1 – Dag 2: Blauw

Remote:

Graad 9 academici

Op de campus:

Graad 11 academici

Graad 10 & Graad 12 CTE

Vrijdag, april 2 

Geen school

 

Veiligheidsherinneringen

De afgelopen weken hebben we gemerkt dat sommige studenten de COVID-veiligheidsprotocollen niet zo zorgvuldig opvolgen als zou moeten. Als een herinnering, aAlle studenten moeten op de campus te allen tijde een masker dragen (behalve tijdens lunch- of maskerpauzes). Dit betekent dat er mondkapjes op moeten als leerlingen van en naar bussen of auto's lopen. Maskers moeten ook correct worden gedragen; die zowel de neus als de mond bedekt.  Studenten moeten ook de gepaste sociale afstand bewaren (6 voet waar mogelijk). We zullen studenten die zich niet aan deze richtlijnen houden doorverwijzen naar de adjunct-directeuren voor disciplinaire maatregelen.

 

Cursusgoedkeuringsformulieren: herziene datum is 26 maart 2021

Ouders/verzorgers worden verzocht uit te kijken naar een e-mail van cursusselectie@essextech.net Deze avond. Deze e-mail bevat een DocuSign elektronisch cursusgoedkeuringsformulier. Met deze formulieren kan één ouder/voogd de cursusselectieverzoeken van hun student voor het schooljaar 2021-22 bekijken, de nodige wijzigingen aanbrengen en indienen.

 

Senior Awards en beurzen

ENSATS-senioren en gezinnen worden aangemoedigd om uw e-mails van onze begeleidingsafdeling te blijven controleren op mogelijkheden voor prijzen en beurzen. Er zijn aanvragen beschikbaar voor studenten die van plan zijn om na hun afstuderen naar de universiteit te gaan en voor studenten die van plan zijn om te gaan werken. Een volledige lijst van beschikbare gemeenschaps- en regionale beurs- en prijsaanvragen is ook beschikbaar in Naviance-accounts voor senior studenten en gezinnen.

 

4:00 Late bussen

We zijn erg blij om aan te kondigen dat we vanaf 4 uur late bussen gaan rijden op dinsdag 6 april. De 4:00 late bussen rijden door Alleen dinsdag en donderdag.  Ze rijden niet op maandag, woensdag en vrijdag. Houd er rekening mee dat er slechts negen bussen van 4:00 zijn; daarom kunnen het routenummer en de haltes verschillen van de route/stop voor reguliere ochtend- en middagritten. Om met de late bus van 4 uur te rijden, studenten Dan moet je morgenochtend om 9 uur aanmelden. Het digitale aanmeldingsformulier is beschikbaar op het tabblad Families van de website, scrol omlaag naar vervoer en klik op de knop Aanmelden voor 4:00 bussen. Als studenten niet zeker zijn van hun route of halte, moeten ze naar het hoofdkantoor gaan voor assistentie. De late bussen van 5 uur blijven dagelijks rijden voor atletiekleerlingen. Ter verduidelijking: om 4 uur halen bussen studenten op aan de voorkant van het gebouw en om 00 uur halen bussen studenten op aan de achterkant van het gebouw bij de gymzaal. De late bussen van 5:45 zijn beschikbaar voor studenten die na school blijven voor extra hulp of voor studentenactiviteiten. Leerlingen mogen na school niet blijven, tenzij ze met een leraar of adviseur zijn.

 

Vriendelijkheidsprijs

De Kindness Week is nog maar een paar weken verwijderd en als onderdeel van de festiviteiten kondigen we met trots de Essex North Shore Kindness Award aan. Als u iemand uit de Essex Tech-gemeenschap wilt nomineren die een voorbeeld is van vrijgevigheid, teamwerk, mededogen, onbaatzuchtigheid en vriendelijkheid, klik dan hier link en scan de QR-code.

 

Ophalen seniorenbord

Bedankt aan de PTO voor het verspreiden van Class of 2021 gazonborden afgelopen zaterdag. Als u geen grasbord voor uw senior heeft kunnen ophalen, kunt u langs de school komen maandag door vrijdag van 8 uur tot 00 uur. Zie mevrouw Kelly bij de hoofdingang. Er zijn ook een paar extra borden die kunnen worden gekocht voor $ 2, wie het eerst komt, het eerst maalt.

 

Lunch Pickup voor afgelegen dagen

Studenten die lunches moeten afhalen voor hun dagen voor leren op afstand, kunnen aan het einde van de dag terecht in de Main Cafetaria op maandag en dinsdag voor ophaalacties. Pakketten zullen genoeg lunches bevatten voor de rest van de week. Stuur een e-mail naar mevrouw Clarke, onze Food Service Manager, op gclarke@essextech.net Als u nog vragen heeft.

 

Spring College-beurzen

De New England Association for College Admissions Counseling Spring College Fairs zal worden gehouden op woensdag 14 april van 7-00 uur en Zondag mei 16 van 1:00-3:00 uur. Meer dan 180 hogescholen zijn geregistreerd om deel te nemen aan het programma. Registratie voor studenten is verplicht, maar gratis! Ga naar om u te registreren en voor nuttige bronnen https://www.neacac.org/virtual-spring-college-fair-student—school-counselor-registration-2021.

 

Boter 'UR' Biscuit

Twee van onze studenten hadden onlangs het genoegen Butter 'UR' Biscuit te bezoeken in Rantoul Street 131 in Beverly. Terwijl ze daar waren, raakten ze in gesprek met de eigenaar en nadat ze hoorden dat ze Essex Tech-studenten waren, bood hij aan om alle Essex Tech-studenten en -personeel 15% korting te geven! We hebben ook gehoord dat hun eten fantastisch is. Dus ben je in de buurt, neem je studentenkaart mee en geniet van een heerlijke maaltijd met korting. U kunt ook een kijkje nemen op hun website op https://butterurbiscuit.com/.

 

COVID-dashboard

Hier is de link naar de ENSATS COVID-dashboard. Dit dashboard wordt aan het einde van elke week bijgewerkt. We geven de link in onze wekelijkse e-mails, maar je kunt hem ook vinden op de Families-pagina van onze website in de COVID-19-sectie.

 

Activiteiten: Week van 29 maart 2021

Bekijk het volgende document voor informatie over activiteiten voor de Week van 29 maart 2021

 

HTRSBDTJO

 

 

Hoogachtend,

Heidi T. Riccio, Ed.D., Hoofdinspecteur-directeur
Shannon B. Donnelly, MAT, Principal
Thomas O'Toole, Ed.D., Assistent opzichter
Essex North Shore landbouw- en technische school
Esdoornstraat 565 | Hathorne, MA 01937
(978) 304-4700 | EssexNorthShore.org
Vind ons op Twitter | Facebook | Instagram
Creëer | Aanmoedigen | Promoot | Ontwikkelen 

 

Foto's van de week

Grote dank gaat uit naar de Essex North Shore PTO voor de geweldige Class of 2021 gazonborden. Ophaaldag was op zaterdag de 20e en PTO-families waren allemaal hier om te helpen met de distributie. Onze senioren en gezinnen waren dolblij met de borden en we kunnen niet wachten om ze trots overal op de North Shore te zien hangen.

Senior tekenen


Meteen naar de inhoud