Wekelijks bericht van ENSATS 3-19-2021

Goedenavond verzorgers en studenten:

 

We zijn verheugd te kunnen melden dat de eerste paar dagen fulltime CTE zeer succesvol zijn verlopen. Het was opwindend om meer studenten weer persoonlijk op school te hebben en het gebouw weer bruisend van activiteit te zien zijn. Het voelt eindelijk alsof we weer wat normaler worden.

 

Hier alvast een voorproefje van het programma voor volgende week:

Maandag, maart 22 – Dag 4: Blauw

Remote:

Graad 9 academici

Op de campus:

Graad 11 academici

Graad 10 & Graad 12 CTE

Dinsdag, maart 23 – Dag 5: Blauw

Remote:

Graad 11 academici

Op de campus:

Graad 9 academici

Graad 10 & Graad 12 CTE

Woensdag, maart 24 – Dag 6: Groen

8 uur Late start

Remote:

Graad 10 academici

Op de campus:

Graad 12 academici

Graad 9 & Graad 11 CTE

Donderdag, Maart 25 – Dag 7: Groen

Remote:

Graad 12 academici

Op de campus:

Graad 10 academici

Graad 9 & Graad 11 CTE

Vrijdag, maart 26 – Dag 8: Groen

Remote:

Graad 10 academici

Op de campus:

Graad 12 academici

Graad 9 & Graad 11 CTE

 

Cursusgoedkeuringsformulieren: herziene datum is 26 maart 2021

Ouders/verzorgers worden verzocht uit te kijken naar een e-mail van cursusselectie@essextech.net in de vroege avond van 26 maart 2021. Deze e-mail bevat een DocuSign-formulier voor elektronische cursusgoedkeuring. Met deze formulieren kan één ouder/voogd de cursuskeuzeverzoeken van hun kind voor het volgende schooljaar bekijken, de nodige wijzigingen aanbrengen en indienen.

 

Boter 'UR' Biscuit

Twee van onze studenten hadden onlangs het genoegen Butter 'UR' Biscuit te bezoeken in Rantoul Street 131 in Beverly. Terwijl ze daar waren, raakten ze in gesprek met de eigenaar en nadat ze hoorden dat ze Essex Tech-studenten waren, bood hij aan om alle Essex Tech-studenten en -personeel 15% korting te geven! We hebben ook gehoord dat hun eten fantastisch is. Dus ben je in de buurt, neem je studentenkaart mee en geniet van een heerlijke maaltijd met korting. U kunt ook een kijkje nemen op hun website op https://butterurbiscuit.com/.

 

Senior Aanmelden ophalen

De PTO komt op de campus morgen van 10:00 – 12:00 uur. Alle pick-ups zijn in de gymzaal. Achternaam AJ, gebruik de hoofdingang en ga rechts om naar het sportterrein te gaan. Achternaam KZ, ga naar binnen bij de ingang van Middleton en volg de weg naar het sportterrein.

 

COVID-dashboard

Hier is de link naar de ENSATS COVID-dashboard. Dit dashboard wordt aan het einde van elke week bijgewerkt. We geven de link in onze wekelijkse e-mails, maar je kunt hem ook vinden op de Families-pagina van onze website in de COVID-19-sectie.

 

ENSATS-honkbal

Voor diegenen die geïnteresseerd zijn om dit voorjaar honkbal te spelen, gelieve het volgende in te vullen Honkbal EnquêteAls u vragen heeft, kunt u een e-mail sturen naar Coach Beauparlant op jbeauparlant@essextech.net.

 

Activiteiten: Week van 22 maart 2021

Bekijk het volgende document voor informatie over activiteiten voor de Week van 22 maart 2021.

 

HTR SBD TJO

 

Hoogachtend,

Heidi T. Riccio, Ed.D., Hoofdinspecteur-directeur
Shannon Donnelly, MAT, Principal
Thomas O'Toole, Ed.D., Assistent opzichter
Essex North Shore landbouw- en technische school
Esdoornstraat 565 | Hathorne, MA 01937
(978) 304-4700 | EssexNorthShore.org
Vind ons op Twitter | Facebook | Instagram
Creëer | Aanmoedigen | Promoot | Ontwikkelen 

 

Foto's van de week

Het was een drukke week op de boerderij met drie nieuwe Hereford-jaarlingen die deze week arriveerden en de geboorte van twee lammetjes. We hebben elke dag meer baby's! We zullen meer foto's delen wanneer beschikbaar.

KoeLammeren


Meteen naar de inhoud