Wekelijks bericht van ENSATS 2-26-2021

Goedenavond verzorgers en studenten:

Het was een zeer drukke en spannende week bij Essex Tech. Graad 9 CTE-selectie is nu voltooid en studenten brachten hun eerste dagen door in hun nieuwe CTE-programma's.   We zijn begonnen aan ons officiële herfst II atletiekseizoen. Cheerleaders, voetballers en volleyballers waren deze week blij om weer aan de slag te kunnen. We zijn erg verheugd om te zien dat de studenten en coaches doen waar ze van houden na zo lang wachten om aan hun seizoen te beginnen. We hebben ook de FFA-week gevierd met leuke activiteiten voor studenten, waarderingstraktaties voor docenten en Flannel Friday.

 

Hier is nogmaals de link naar de ENSATS COVID-dashboard. Dit dashboard wordt aan het einde van elke week bijgewerkt. We geven de link in onze wekelijkse e-mails, maar je kunt hem ook vinden op de Families-pagina van onze website in de COVID-19-sectie.

 

Hier alvast een voorproefje van het programma voor volgende week.

Maandag, maart 1 Dag 9: Groen Op de campus: Grade 11 CTE & Grade 10 Academici

Op afstand: Graad 9 CTE & Graad 12 Academici

Dinsdag, maart 2 Dag 10: Groen Op de campus: Grade 9 CTE & Grade 12 Academici

Op afstand: Graad 11 CTE & Graad 10 Academici

Woensdag, maart 3

8 uur Late start

Dag 1: Blauw Op de campus: Grade 9 Academici & Grade 12 CTE

Op afstand: Grade 11 Academics & Grade 10 CTE

Donderdag, Maart 4 Dag 2: Blauw Op de campus: Grade 11 Academici & Grade 10 CTE

Op afstand: Grade 9 Academics & Grade 12 CTE

Vrijdag, maart 5 Dag 3: Blauw Op de campus: Grade 9 Academici & Grade 12 CTE

Op afstand: Grade 11 Academics & Grade 10 CTE

 

MCAS-testen

Een formele brief met specifieke details over het testen zal volgende week naar zorgverleners worden gemaild.  We wilden echter wel de testdata met u delen voor een MCAS-testadministratie eind mei.                                                                      

Grade 11

  • ELA Legacy MCAS: 19, 20 en 21 mei
  • Wiskunde Legacy MCAS: 26 en 27 mei
Grade 10

  • ELA Next-Gen MCAS: 17 en 18 mei
  • Wiskunde Next-Gen MCAS: 24 en 25 mei

 

Agenda-update

Vanwege de MCAS-testdata hebben we de schoolkalender bijgewerkt. De nieuwste versie staat op de website op https://essexnorthshore.org/kalender/

 

Schoolheropeningsplan 

Dank aan alle deelnemers aan onze enquête over de heropening van de scholen! We erkennen het belang van het terugbrengen van leerlingen naar school en hebben de updates van gouverneur Baker en commissaris Riley gevolgd voor begeleiding die ons zal helpen verder te gaan met dit proces! We zullen onze presenteren Ontwerp voorjaarsheropeningsplan tijdens een speciale vergadering van de schoolcommissie op 3 maart 2021, na de vergadering van de financiële commissie. Het plan stelt voor dat CTE-studenten weer fulltime naar school komen, terwijl academische studenten tijdens deze volgende fase van onze heropening in een hybride model blijven.

 

Transportonderzoek

Alle zorgverleners zouden op donderdag 25 februari een e-mail moeten hebben ontvangen met een vervoersenquête voorjaar 2021. Deze enquête zal ons helpen informatie te verzamelen met betrekking tot de behoeften aan busvervoer terwijl we plannen maken voor de heropening in het voorjaar, waardoor we studenten gedurende al hun CTE-dagen tijdens die specifieke cyclus op de campus kunnen hebben. Tot nu toe hebben meer dan 800 zorgverleners de enquête ingevuld! Hartelijk dank voor uw snelle reactie. Het helpt ons echt bij het plannen met het grote geheel in gedachten: onze studenten. Als u de enquête nog niet heeft ingevuld, is het nog niet te laat. Klik hier om het in te vullen, zodat we aan uw transportbehoeften kunnen voldoen: Transportenquête voorjaar 2021

 

"Managing van emotionele gezondheid tijdens onzekere tijden" Een Essex Tech Family Event voor zorgverleners en hun studenten met Lynn Lyons, LICSW ~ 15 maart om 6:00 uur

Lynn Lyons is een psychotherapeut en een nationaal erkende consultant en spreker uit Concord, New Hampshire, die met kinderen en gezinnen werkt om angststoornissen te beheersen. Lynn heeft deze week onze studenten virtueel ontmoet om strategieën te delen om hen te helpen omgaan met de onzekerheid van onze huidige omgeving. Ze concentreerde zich op het vergroten van de flexibiliteit, het tolereren van onzekerheid, effectief communiceren en het vervangen van catastrofaal denken door probleemoplossing.  

 

We zijn verheugd om Lynn's berichten aan onze verzorgers en hun studenten te brengen tijdens een virtuele familiepresentatie op maandag 15 maart om 6 uur.  Om deel te nemen aan dit evenement, gaat u naar: essexnorthshore.org/familiegebeurtenissen

 

Virtuele FAFSA-formulierinvulavond: registratiedeadline verlengd tot 1 maart

Het North Shore Educational Opportunity Centre (EOC) werkt samen met Essex Tech om families van ouderejaarsstudenten GRATIS één-op-één advies te bieden voor het invullen van hun FAFSA-aanvragen (Free Application for Federal Student Aid). Een virtuele FAFSA Completion Night wordt georganiseerd door EOC en Essex Tech op woensdag 3 maart van 6:00 tot 8:00 uur.    Als een ouderejaarsstudent en hun verzorger geïnteresseerd zijn in een individuele sessie met een EOC-adviseur, graag uiterlijk maandag 1 maart 2021 dit beknopte aanmeldformulier invullen: FAFSA-formulier invullen registratieformulier  Voor meer informatie, klik hier EOC FAFSA voltooiingsflyer of neem rechtstreeks contact op met het EOC via eoc@northshore.edu of bel (781) 477-2114.

 

Winter Integratie Academie

We zijn verheugd aan te kondigen dat we nog steeds ruimte hebben voor een paar extra studenten om zich aan te melden voor de Winter Integration Academy die de tweede en derde week van maart zal plaatsvinden en twee dagen naschools werk omvat, sommige op afstand en sommige persoonlijk, en een toezegging om twee zaterdagochtendsessies bij te wonen van 8 tot 30 uur op 11 maart en 30 maart. Studenten zullen in teams werken en strijden in een leuke en creatieve integratie-uitdaging die CTE en academici met elkaar verbindt en wordt ontwikkeld door docenten die zullen dienen als projectadviseurs voor teams. We hebben minimaal vijf studenten nodig voor elk team op groepsniveau, dus de ruimte zal beperkt zijn, maar het enthousiasme van studenten is grenzeloos geweest voor degenen die hebben deelgenomen aan de Summer Integration Academy en de Fall Integration Academy. Na schooltijd en op zaterdag wordt er busvervoer voorzien voor leerlingen die een lift nodig hebben.

Om in aanmerking te komen voor de Winter Integration Academy, vult u het Google-formulier in via de volgende link: Applicatie Winter Integratie Academie. Elke verzorger of student die nog vragen heeft over de Winter Integration Academy, kan contact opnemen met de heer Crofts op pcrofts@essextech.net.

 

Activiteiten: Week van 1 maart 2021

Bekijk het volgende document voor informatie over activiteiten voor de Week van 1 maart 2021.

 

HTR  SBD TJO

Hoogachtend,

Heidi T. Riccio, Ed.D., Hoofdinspecteur-directeur
Shannon Donnelly, MAT, Principal
Thomas O'Toole, Ed.D., Assistent opzichter
Essex North Shore landbouw- en technische school
Esdoornstraat 565 | Hathorne, MA 01937
(978) 304-4700 | EssexNorthShore.org
Vind ons op Twitter | Facebook | InstaRAM
Creëer | Aanmoedigen | Promoot | Ontwikkelen 

 

Foto's van de week

Tandheelkundige hulpklas van 2024

Tandheelkundige 24


Meteen naar de inhoud