Wekelijks bericht van ENSATS 03/12/2021

Goedenavond verzorgers en studenten:

 

We zijn verheugd om volgende week met de volgende fase van ons heropeningsplan te beginnen en al onze studenten persoonlijk te hebben voor CTE. Veel dank aan de CTE-, Wellness- en Facilitaire medewerkers die onvermoeibaar hebben gewerkt om onze CTE-ruimtes voor te bereiden, meubels te verplaatsen en extra leerruimtes voor te bereiden voor de extra studenten op de campus.

 

Ter herinnering: er zijn nog 2 cycli (2 blauwe weken en 2 groene weken) over in het 3e kwartaal. Moedig uw kind aan om op Schoology of Aspen te kijken naar ontbrekende opdrachten die nog moeten worden voltooid. Het is belangrijk dat zorgverleners ook Schoology en Aspen controleren om de voortgang van uw kind te volgen.

 

Hier alvast een voorproefje van het programma voor volgende week.

Maandag, maart 15 Dag 9: Groen Op afstand: Graad 9 CTE & Graad 12 Academici

Op de campus: Grade 11 CTE & Grade 10 Academici

Dinsdag, maart 16 Dag 10: Groen &

Dag 5 Blauw

Academici op afstand voor alle studenten.

Hier is het programma voor de dag:

Maart 16th Volledige Academische Dag op Afstand.

Woensdag, maart 17

8 uur Late start

Dag 1: Blauw Op afstand: Grade 11 Academici

Op de campus: Grade 9 academici

Graad 10 & Graad 12 CTE

Donderdag, Maart 18 Dag 2: Blauw Op afstand: Grade 9 Academici

Op de campus: Grade 11 academici

Graad 10 & Graad 12 CTE

Vrijdag, maart 19 Geen school voor studenten Professionele ontwikkelingsdag voor leraren

 

Belangrijke details van het heropeningsplan voor fase 2

  • Het volledige persoonlijke CTE-leren begint op woensdag 17 maart.
  • Alle studenten zullen al hun CTE-lessen persoonlijk bijwonen.
  • Studenten blijven het Hybride leerrooster voor Academische lessen volgen.
  • De huidige COVID-19-protocollen blijven van kracht, waaronder het dragen van maskers, meer luchtverversing in het gebouw en meer schoonmaak.
  • Dinsdag 16 maart wordt een volledig afgelegen academische dag voor alle studenten om CTE-docenten een laatste voorbereidingsdag te geven. Klik op deze link om het programma voor de dag te bekijken: Maart 16th Volledige Academische Dag op Afstand.
  • Junioren die deelnemen aan Coöperatief Onderwijs kunnen terecht bij Coöp op dinsdag 16 maart.
  • Voor meer informatie kunt u de Fase 2 Heropeningsplan.

 

Procedures voor volledige CTE-teruggave

We hebben een nieuwe presentatie en video om onze COVID-19-veiligheidsprotocollen te herzien en u op de hoogte te stellen van enkele wijzigingen in lunchopdrachten. Klik hier om te bekijken:   Volledige presentatie van het CTE-retourprotocol

 

Bijgewerkte kalenders voor persoonlijke en externe academische dagen

Dit zijn de bijgewerkte kalenders op leerjaarniveau voor persoonlijke en externe academische dagen: https://essexnorthshore.org/calendar/

 

Studie gerelateerd aan sociale afstand op scholen in Massachusetts

Een studie waarin 3 meter fysieke afstand werd vergeleken met 6 meter fysieke afstand in verband met de preventie van COVID-19 op openbare scholen in Massachusetts, werd vrijgegeven door het Department of Elementary and Secondary Education op Maart 10th. Het artikel is beschikbaar op https://academic.oup.com/cid/advance-article/doi/10.1093/cid/ciab230/6167856.

 

COVID-dashboard

Hier is de link naar de ENSATS COVID-dashboard. Dit dashboard wordt aan het einde van elke week bijgewerkt. We geven de link in onze wekelijkse e-mails, maar je kunt hem ook vinden op de Families-pagina van onze website in de COVID-19-sectie.

 

"Managing van emotionele gezondheid tijdens onzekere tijden" Een Essex Tech Family Event 

voor zorgverleners en hun studenten met Lynn Lyons, LICSW ~ Maart 15th in 6: 00 pm

Lynn Lyons is een psychotherapeut en een nationaal erkende consultant en spreker uit Concord, New Hampshire, die met kinderen en gezinnen werkt om angststoornissen te beheersen. Lynn heeft deze week onze studenten virtueel ontmoet om strategieën te delen om hen te helpen omgaan met de onzekerheid van onze huidige omgeving. Ze concentreerde zich op het vergroten van de flexibiliteit, het tolereren van onzekerheid, effectief communiceren en het vervangen van catastrofaal denken door probleemoplossing. We zijn verheugd om Lynn's berichten aan onze verzorgers en hun studenten te brengen tijdens een virtuele familiepresentatie op maandag 15 maart om 6 uur. Ga naar om deel te nemen aan dit evenement essexnorthshore.org/familyevents.

 

Activiteiten: Week van 15 maart 2021

Bekijk het volgende document voor informatie over activiteiten voor de Week van 15 maart 2021.

HTR SBD TJO

 

Hoogachtend,

Heidi T. Riccio, Ed.D., Hoofdinspecteur-directeur
Shannon Donnelly, MAT, Principal
Thomas O'Toole, Ed.D., Assistent opzichter
Essex North Shore landbouw- en technische school
Esdoornstraat 565 | Hathorne, MA 01937
(978) 304-4700 | EssexNorthShore.org
Vind ons op Twitter | Facebook | Instagram
Creëer | Aanmoedigen | Promoot | Ontwikkelen 

 

Foto's van de week

Boomkwekerij senior Sam Craig gebruikte de buitenruimte in een klaslokaal voor zijn Eagle Scout-project. Bij mooi weer zou dit zomaar eens the place to be kunnen worden voor onze studenten! Gefeliciteerd!

Buitenbuitenshuis

SkillsUSA District Competition ging dit jaar virtueel! Al onze Landelijke Studenten Organisaties hebben online competities moeten houden en ze hebben geweldig gepresteerd!

vaardighedenvs


Meteen naar de inhoud